Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz calkiem duza mamuska

Nie wiem w co sie ubierac- brzuch rosnie, zima idzie. Pomozcie!

Polecane posty

Gość załamka;(
te legginsy ciążowe są bardzo fajne, ja kupiłam na allegro podszyte polarem za 30 zł z przesyłką. Polecam, są ciepłe i bardzo wygodne. Nie przytyłam za wiele i tylko w brzuchu więc wybrałam zwyczajny rozmiar taki jak sprzed ciąży i pasują. Ponoszę je na pewno długo, bo jak nogi nie tyją to ten pas na brzuchu jest bardzo rozciągliwy.

Gość mvxz
lumpeks mi dal wiele bluzek za duzych,a teraz idealne do plam i ulewania:>

ja kupiłam takie ciążowe leginsy ale poszły nieużyte. Wygodniej mi było w normalnych tylko większych. Tak samo z rajstopami, większy rozmiar i tyle. Za przymiotnik "ciążowe" cena od razu o 100%skacze.

Gość gość
Ja mam troszkę inny problem. Chętnie bym kupiła coś ciążowego (w sensie spodnie), tylko że ja noszę xxs- xs. Obecnie jestem w 28 tygodniu ciąży i szukam i szukam ale jakoś chyba nikt nie pomyślał, że są kobietki drobne, które też zachodzą w ciążę:-( najmniejsze spodnie ciążowe znalazłam jeden raz na s-kę, reszta to m-ki. Oczywiście sporo za duże. Pozostają ocieplane legginsy...

Gość ciążowa
Coś ci doradzę - buty zimowe: tylko EMU! ja przezornie kupiłam latem w promocji oryginalne, i teraz jak mi puchną nogi, że o normalnych kozakach mogę zapomnieć chodzę w nich na okrągło. podróbki Emu, ale całkiem przyzwoite, widziałam w Lidlu rok temu za jakieś 30 zł, więc jak nie masz kasy - rozejrzyj się, na pewno znajdziesz szerokie i wygodne. Płaszczyk - kupiłam na ciuchach za 15 zł w rozmiarze 46:-) normalnie noszę 36, ale że brzuch rośnie bardzo szybko, nie ma co czekać. płaszczyk jest ocieplany i odcinany pod biustem, poza tym i tak wyglądam jak kula, i tak. Jedyne w co zainwestowałam to w eleganckie sukienki z mama licious i spódniczki stamtąd - za 2 spódniczki i 2 sukienki zapłaciłam ok. 500 zł, ale było warto. Co do rajstop ciążowych - idealne! Mam 2 pary z Marylin (para kosztowala jakieś 13 zł) 60-tki grubsze i noszę je ciągle na zmianę. Gorsze są legginsy, bo jak Ci spuchną nogi w kostce, to ściągacz tylko pogorszy sprawę.

Gość gość
a może modne ostatnio jeginsy? Są grubsze niż leginsy, moga udawać spodnie a żeby było ciepło możesz założyć pod spód rajstopy, jak masz jeszcze długą kurtkę i długie buty to powinno być ok. Sama jestem dopiero w 12 tygodniu i brzucha jeszcze nie mam ale mam zamiar sobie takie kupić żeby było mi wygodnie po prostu. A jak szukasz spodni na allegro to może napisz do jakiegoś sprzedawcy, może Ci uszyje albo weźmie z hurtowni? Może nie wystawia bo taki rozmiar mało schodzi ale jak zapytasz to może dla Ciebie załatwi? Albo w sklepie zapytaj, też może coś poradzą.

Gość gość
do gość z 11.57 Też mam taki problem jak Ty, ale w H&M mają rozmiary 34 ubrań ciążowych (przynajmniej spodni). Ja kupiłam tam 2 pary rurek i są bardzo wygodne, nie wiszą na tyłku (pewnie wiesz o co chodzi :P), więc polecam.