Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SponsorowanaOna26

Wiem, że nie jestem tylko ja...

Polecane posty

Gość SponsorowanaOna26
alcia, jasne, że chcę. Ale najpierw musze spłacic długi. Same się nie spłacą. Zrobiła głupotę, teraz musze z tego wyjść.jak inaczej?

z tego co widzę to nieco przeszkadza ci ta sytuacja, po pierwszym poście sądziłem że jesteś raczej z siebie dumna

Gość ellebelle
a gdzie sie szuka sponsora, chętnie bym takowego znalazla. Tez mam pare dlugow...

Gość SponsorowanaOna26
Słuchaj, nie jestem dumna. Chciałam tylko pokazać, że są takie sytuacje, w których nie ma innego wyjścia. Czy czuje się jak prostytutka? Trochę tak. I to niedobre uczucie. Ale wiem, że z tego wyjdę

Gość SponsorowanaOna26
ellebelle, są długi i są długi. Jeżeli masz inną możliwość - korzystaj. Sponsoring to dla mnie najgorsza z ostateczności. To nie jest przyjemnośc. Ciągłe udawanie. Daruj sobie

Gość ellebelle
a ja tam lubie seks, maz nie ma prawie wogole ochoty wiec chetnie bym znalazla sponsora :D

Gość SponsorowanaOna26
Teraz tak mówisz. Po pewnym czasie masz do siebie obrzydzenie. Nic nie sprawia Ci radości. Czujesz, że coś jest nie tak. Miałam 2 próby samobójcze. Zastanów się

"a ja tam lubie seks, maz nie ma prawie wogole ochoty wiec chetnie bym znalazla sponsora" x x hehe, rozumiem, chcesz czerpać przyjemność i jeszcze mają ci za to płacić...

"Czy czuje się jak prostytutka? Trochę tak" x x hm.. spójrzmy na sprawę obiektywnie - jesteś nią

Gość SponsorowanaOna26
Pewnie tak. Często mam ochotę zostawić to i żyć w biedzie. Ale wtedy zatrzymuje mnie fakt, że czeka mnie sąd i w końcu paczka. Sama się w to wpakowałam. Ale dam radę. Jeszcze dwa lata. Dareimos, cieszę się, że jestes szczery.

Dareios - Dariusz po grecku. x x Z faktami nie warto się kłócić bo zawsze wygrywają

Gość SponsorowanaOna26
Dareios :) Ok. Tak, masz rację. Mam nadzieję, że Tobie się lepiej ułoży niż mnie :) Heh, jakbyś chciał, kiedys możemy spotkać się na kawę i porozmawiać :)

Gość SponsorowanaOna26
ok. Przynajmniej będzie o czym dyskutować :)

Gość SponsorowanaOna26
odezwę się. Fajnie, że chcesz rozmawiać z ''prostytutką'' :)

Gość alcia84
Wiesz, ja wiem, że w życiu bywa niełatwo a czasem wręcz bardzo trudno. Nie chcę, żebyś myślała, że patrzę na Ciebie z góry czy coś takiego. Daleko mi do tego. Nie mam takiego problemu jak Ty. Ale wiesz, zarabiam niewiele, wynajmuję pokój, leczę się z różnych rzeczy. "Na życie" ledwo wystarcza, nie mówiąc już o jakichś super ubraniach czy kosmetykach... Nie wiem, jak u Ciebie jest z otaczającymi ludźmi. Bo to jest poważna sprawa. Pomocna rodzina czy autentyczni przyjaciele pomagają bardzo, gdy jest w życiu trudno. Naprawdę. To, co robisz teraz, jak sama piszesz, nie jest Twoją wymarzoną "pracą". Nie sprzedajesz czegoś tam, tylko siebie... Ciało, ale nie tylko-przecież idziesz to tego cudzego łóżka cała Ty. A, gdybyś powiedziała sobie: "Koniec. Tu i teraz kończę z tym."? To może brzmieć nieprawdopodobnie, że sobie bez tego poradzisz. Ale, słuchaj, Jest z Tobą Dobry Bóg-bardzo w to wierzę i są sposoby, żeby sobie poradzić bez tego, co robisz... Bądź dzielna! Życzę Ci doświadczenia, że Bóg nad Tobą czuwa i doświadczenia wolności!

Gość fdfftttttttgggg
a test na HIV ci pokazał?

Gość SponsorowanaOna26
Teat tak, pokazał i regularnie się bada. Chciałam powiedzieć dość, ale nie mam takiego wsparcia ALCIU. Niestety, jak powiem dośc, to jest to równoznaczne z powrotem moich problemów z długami. Szczerze, nie wierzę w bogaa... Dziękuję Ci kochana za rady :* Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz miała takiej sytuacji.

Gość alcia84
I jeszcze życzę Ci ogromnej, szczerej ludzkiej miłości-żeby jakiś mężczyzna Cię bardzo pokochał:)

Gość alcia84
Szczerze nie wierzysz w Boga? W ogóle? Nic a nic?

Gość SponsorowanaOna26
heh, więc nie mogę nikomu powiedzieć, co robiłam, :P

Gość SponsorowanaOna26
Dziękuję alciu :*

"odezwę się. Fajnie, że chcesz rozmawiać z ''prostytutką''" x x dlaczego miałbym nie chcieć?

Gość SponsorowanaOna26
Nie wiem, niektóre osoby brzydzą się na takie kobiety patrzeć. A co dopiero rozmawiać

mnie ciężko obrzydzić. jak chcesz to możesz śmiało pisać, ale generalnie pod wieczór jestem na gg

Gość alcia84
Jak Cię mężczyzna naprawdę pokocha, to z całą historią Twojego życia.

Gość SponsorowanaOna26
Heh, nie sądziłam, że usłyszę takie ładne słowa :)

Gość alcia84
"Miłość Ci wszystko wybaczy"-przecież nie ja to wymyśliłam:) Świat czasami doprowadza nas do tego, że w to wątpimy, ale ja jednak wierzę w Miłość:) Chciałabym, żebyś spotkała fajnego gościa, dla którego naprawdę będziesz skarbem:) Pozdrawiam ciepło:)