Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostateczna

Koniec świata nadchodzi. Robicie jakieś przygotowania? Przepraszacie ludzi?

Polecane posty

Gość Ostateczna

Spowiadacie się? Czujecie spokój? Ja powoli zaczynam być pogodzona z losem. Chcę tylko żeby nie bolało.

Gość maurella888
posralo was wszystkich z tym koncem swiata, naprawde... do roboty!!!!

Gość hekluj
Ja niestety zaczynam sie troche bac.Moze innych to bedzie smieszyc,ale kilka dni temu mialam naprawde dziwny sen.Z reguly rzadko mi sie cos sni,ale jesli juz,to sie sprawdza,tak samo jak wysnila mi sie smierc ojca.

Gość sweetest_thing
po co mam cokolwiek robc jak koniec swiata bedzie

Gość Ostateczna
Wszystko na to wskazuje :) Tajemnica fatimska, ojciec Pio, jakiś mnich ze wschodu - w zasadzie mówią o tym samym... nostradamus, majowie, asteroida, orion? Za dużo zbiegów okoliczności chyba...

Gość juz to widze
jak 22 grudnia wszyscy beda gadac ze to byla sciema bla bla bla :P

haha... u nas na studiach wszyscy stwierdzili, że wstrzymają się z pisaniem pracy dyplomowej do świąt ;P bo nie wiadomo, czy przypadkiem nie będzie końca świata ;) więc po co się spinać :D

Gość Ostateczna
Muszę się nacieszyć moim chłopakiem, póki żyjemy :) Muszę spędzić więcej czasu z mamą :)

Gość hekluj
Swiat przetrwa tylko unicestwieni zostana ludzie.Przeciez to,co sie dzieje na swiecie,to chyba musi miec swoj koniec.

Gość Ostateczna
A wiecie co jeszcze? Ja jestem bardzo wrażliwą osobą. Czuję intencje innych ludzi, potrafię wyczuć wiele rzeczy. Mam świetną intuicję. Poprzednie końce świata - wiedziałam, że to ściema. A teraz czuję jakąś taką pewność, że to nastąpi. I jeszcze spokój... nie boję się..no może trochę. Ale normalnie byłabym bardziej spanikowana. Kto wie jak będzie ze mną bliżej 21 grudnia, ale teraz jest w miarę ok.

Gość rlwrwklrwklerelrewr
Nie będzie konca świata bo: 1 teoria mówi o Nibiru ,która ma uderzyć w ziemie. Gdyby się do nas zbliżała to na pewno byśmy ją już widzieli 2 teoria o takim układzie planet ,że oceany mają zalać cała planetę- też bzdura bo na nasz planete maja wpływ tylko słonce i księżyc 3 teoria o przebiegunowaniu - wg naukowców nastąpi nie wcześniej niż za kilka tysięcy lat

Gość Ostateczna
Nie chcę tylko patrzeć jak cierpią moi najbliżsi...

Gość hekluj
U mnie odwrotnie ostateczna.Po tym snie czuje narastajacy niepokoj.

Gość światkowie jehowy
zapowiadali ostatni koniec swiata w 2000 roku jakos bezbolesnie przeszedl teraz po prostu zmienili skórę i podaja się za majów :D

Gość Anonim6285
rlwrwklrwklerelrewr widac ze z ciebie niezly astrofizyk

Gość rlwrwklrwklerelrewr
Nawet NASA postanowiło sie do tego odnieść i twierdzi ,że to bzdura. A gdyby taka informacja była sciśle tajna to naprawdę wierzycie ,ze nie było by żadnych przecieków i wszyscy naukowcy by potrafili dochować tajemnicy?

Gość krrre
W Tajemnicy Fatimskiej jest tylko podany rok 2012. Nie ma dnia. Więc teoretycznie do końca grudnia ma się to wydarzyć. Ale nie wydaje mi się, że teraz jest więcej zła niż w latach wcześniejszych. Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy.

Gość rlwrwklrwklerelrewr
Anonim6285- nie jestem astrofizykiem powtarzam to co NASA o tym powiedzialo i czytałam na temat troche

Gość anka 2012...
Jestem w trakcie przygotowań.W schronie w piwnicy mam 50 kg mąki,cukru i 120 zgrzewek wody.Jeszcze muszę załatwić chleby i konserwy.

Gość Ostateczna
Ja myślę, że ten kto MIAŁ WIEDZIEĆ, wie i już się jakoś szykuje do przetrwania. A o nas - szaraczków nikt się nie martwi :P

Gość Anonim6285
lwrwklrwklerelrewr stwierdziles ze na ziemie oddzialuje tylko slonce i ksiezyc co jest sprzeczne z prawem powszechnego ciazenia

Gość że jak?
mam już zakupione puszki z jedzeniem-przetrwam :D

Gość Dominika zona (ar)TURKA
w tych tajemniach fatimskich jest jeszcze mowa o włoskich ( czyzby ksiezowskich? :P) dzieciach które plakały....

Gość Ostateczna
w tajemnicy fatimskiej jest podane, że będą 3 dni ciemności :) należy zgromadzić świece i zasłonić okna, modlić się i nie opuszczać mieszkania dopóki wszystko nie ucichnie. Nie patrzeć przez okno, nie wpuszczać nikogo prócz domowników. Nie rozmawiać z obcymi... I gdzieś znalazłam, że w istocie mają być takie 3 dni ciemności, gdzie od czasu do czasu będą mega błyski, które będą mogły oślepić człowieka, duże dawki promieniowania, które będą mogły wywoływać nowotwory. W tajemnicy fatimskiej jest podane, że trzeba ostrzegać wszystkich, znajomych i rodzinę aby zdołali się obronić. To i ja ostrzegam was, może mi w niebie za to będzie późnej policzone :)