Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostateczna

Koniec świata nadchodzi. Robicie jakieś przygotowania? Przepraszacie ludzi?

Polecane posty

Gość no to ja cos powiem dosadnie
owca wypierdalaj, tylko dyskusję zaśmiecasz

Gość pewnaosoba
5 stycznia? a co to za wielka data 5 stycznia.jutro i to po 2 latach... tyle. cale szczescie ze wiem jakimi zerami sa niemcy bo bym sie zalamala. taki narod prawda... ale swiadectwo daja o sobie. nie ma co :(

Gość pewnaosoba
a co wy tu za dyskusje macie? idzcie i sie odswiezcie najnowszym dezodorantem firmy... i tak dalej. tyle mam wam do powiedzenia. po co wy tu piszecie? wytlumaczcie mi to. bo ja postanowilam was poprawic jak mnie zajechaliscie, a wy poco tu piszecie? hobby - rujnowac ludziom zycie. niesamowite - polskie hobby.

Gość pewnaosoba
po co polak potrafi pisac i czytac? prosze mi to wytlumaczyc. NIE MAM POJECIA. to skreslic slowo POLAK a i tak jestescie zenujacy dalej i nie rozmawiam bo nie ma o czym i tyle :(

Gość pewnaosoba
ja chcialam tylko powiedziec, NAPISAC , zeja jestem przetrzymywana w polsce jednym cyganstwem od polowy lat 70. ato juz denkiem byliscie w zakresie umiejetnosci wyzszych czyli czytanie, pisanie tudziez liczenie - pozaoczywiscie cyferka zerona ktora wiele osob nie zasluguje. i tyle. a po co wy tak piszecie i czytacie? na 3 dni ciemnosci. to np. dzieki mnie ma ich nie byc. i to jest prawda. hahaha :( jedyna moja pociecha wtym wszystkim i tyle:(

No i świrusko pieprzona zepsułaś temat. Idź się powieś :)

Swoją drogą jestem na Ciebie przeczulona. Jak tylko widzę, że znowu się gdzieś "wypowiadasz" to mi się nóż w kieszeni otwiera. Czytanie Ciebie powinno być uznawane za swego rodzaju torturę np. na jeńcach wojennych. Bzdury, bzdury, bzdury i napisane do tego nie po polsku. Czy Ty specjalnie to robisz? Bo wiesz, że wkurzasz ludzi? Daremny, głupi babsztyl :)

Gość pewnaosoba
jestes przeczulona bonie wiesz o co chodzi. idz sobie do alergologa jak maszPRZEczulenie. to stan chorobowy. ja jestem z takiej a nie innej rodziny i nie jestem polka w sumie. no zainteresowalam sie religia polska ale to nie mialo sensu. tudziez pogladami - kazdy sensowny polak wisi na koniec. nie ma to sensu. ale... do czego zmierzam. jak chcecie dostac ksiazki lecac PROFANACJA ksiazki. opamietajcie sie. bo moje zniszczone ostatnie 2 lata to jest zniszczone 7 lat i cale moje zycie w polsce. moja rodzina biologiczna byla jaka byla. ostatnio wszyscy to gwiazdy. ale wartosci jakie mamy to wiemy, a wy? co biblia nas straszycie. i mozecie ale konkrety i tyle. i w wielkiej swiatowej firmie nikt nie da sie -poszedl szef - nie tylko, ale szef. uczciwy obywatel. dorobil sie w zyciu wielkiej swiatowej firmy i zostal wykonczony ...profanacja chrztu i szkoly no wiecie panstwo. 1 profanacja. 2 profanacje nie dal rady i tyle. dlaczego go bronie? bo bronie szkoly i to wszystko. chrztu nie bronie. ale szkoly bronie. jakas wartosc szkola ma. nie zniszcze 9 lat swojego zycia ze nie mialy ZADNEGO sensu. w polsce. a co tu ma sens? krasc i nie wiem co robic - wiem, ale nie napisze bo bede najgorsza. co tu ma sens? a czemu tu jeszcze jestem? bo zrobilam sie PASZPORTOWA kurwa. nie - mialam zrobic was kurwami i wyjechac. i nie dac wam zadnej szansy. bo taka prawda. a ja zrobilam SIEBIE paszportowa kurwa, nie wyjechalam i ...tyle mam.kurwe katechetyczna na karku , bez znajomosci jezyka albo cos tam wie - to miala wyjechac a nie kurwic sie w polsce i tyle. co jeszcze? nie wiem. albo przynajmniej byc katechetka. jakies pozary - chyba sobie zarty robicie i tyle.

Gość pewnaosoba
ja bronie prosze panstwa szkoly jako watosci.jakiej?wartosci a jakiej to co to kogo obchodzi.a niemcynie maja szkoly.ale pan mature mial czy mial ja uczciwe?Jednak szkola jest wartoscia w pracy gdzie pracowal i zostala sprofanowana przez corke katechetki ktora profanuje i szkole i krzyz. i to wszystko. taka ma matke - uczcie sie pilnie w polskiej szkole ktora profanuje sama siebie i wszelkie wartosci i miejcie tam same piatki - aczemu nie zera tonie wiem.nie wpadliscie na to ze to maja byc zera same i tyle .i koniec. jeszcze cos? tyle :(

Gość pewnaosoba
ja nie mampracy od 2lat przez jakas NAWET NIE POL G:UPIA corke katechetki z 1 dzieckiem i praca od szwagra i MAGISTREM prywatnym w Polsce. przykro mi ale niemcy to ani downy nie sa i tyle. a ja tez sie dowiem. -5 lat na studiach z banda ani zer, a 2 potrawy ugotowane i mnie nie ma. to prawda. no ale nie ugotowalam i 1 paszport tylko. no to zycie skreslone bo zostala mi polska i ...tez mogla byc, ale...i tyle:( ktos nie docenil tego co mial, ale...tu nawet nie o to chodzi - to sa skomplikowane rzeczy i tyle.po prostu nie wiedzialam czym sie wykonczylam i tyle. taka prawda. inaczej dawno mnie nie ma. co jeszcze?nie wiem. corka katechetki germanistka chyba chce zostac bo to taki typ adolfina hitler. a co ma to sensu? tyle co adolf i tyle. no coz... 2lata do kitu. przyzje ale ile straty mam nadzieje ze zycie jej dupe skopie odpowiednio i skonczy z 1 dzieckiem, ktore bedzie ODPOWIEDNIE do niej i koniec. bo w sumie czego jej zyczyc. ZADNEJ CIAZY WIECEJ. i tyle :(

Gość pewnaosoba
jesliwiecie panstwo zycie to pozar to ...wybaczcie. a czlowieka zal i tyle. i wszyscy na mnie. a ta kurwa i tyle. ale oberwali slusznie bo tak i juz. a ja? no nie wiem...mialam uciekac widocznie. ale tak sie balam. a jak sie to nazywam sie dowiem? no wlasnie - jedyny zarzut. to wszystko. areszta to dajcie mi spokoj.i tyle:(

Gość za dużo
ale to ma być koniec świata, czy wszechświata? Znaczy kula ziemska nam sie zjara bo słońce zmieni sie w supernową, czy jak? No zmieni się, ale za trochę milionów latek, a teraz to co niby ma być? No, chyba, że wirusy amerykanie wypuszczą, lub ruscy i te wirusy wybiją populacje.

Gość za dużo
ludzie sami sobie robią krzywdę nawzajem, więc pewnie i sami też zniszczą cywilizację. Ale cóż, rządzą światem idioci, gdyby rządzili mądrzy, nie byłoby wojen.

przepowiednie srednie.prawda jest taka ze taki koniec świata może nastąpić w każdej chwili.głośno się o tym niemówi.ale nagromadzono tyle broni atomowej ze pare razy pękła by ziemia.tylko nikt wczesniej niezdawal sobie sprawy że uran po 50ciu latach samoistnie przekształca sie w pluton.wiadomo że pluton to środek z tendencją powstawania samozapłonu.mocarstwa od dawna kombinują co z tym zrobić.niech powstanie samozapłon plutonu w jednej rakiecie a nastąpi reakcja jakiej obawiają się wszyscy.wtedy wylecimy wszyscy razem z tymi waszymi nagromadzonymi słoikami i konserwami z piwnicy.

Gość Bolo-Lolo
W ten dzień mam z rana inwentaryzację w swojej tyrze. Później walnę połókę i spokojnie się kimnę. Rano będę miał tylko kaca.

Gość ggh
teraz jest koniec czasow

Gość ehbgrfsdae
Ludzie, napijcie się energetycznej Yerba Mate i nie gadajcie głupot ;) http://yerbomania.pl/?44,zestaw-swiateczny-nr1

Gość Adrenanina
Ku.... owca. Odwal sie ode mnie wreszcie bo już mam tego dość. Teraz sie na mnie uwziełaś bo bachleda ci sie znudziła? jeszcze raz zobacze mój nick w tych twoich wywodach to masz przejebane!

Gość ggh
wszyscy o tym mowia.

Gość 23213123213
"Jeżeli coś zdarzy to na pewno nie koniec świata, a raczej przejście w nowy cykl, ludzie skierują swoje myśli i pragnienia w stronę "BYĆ", a nie jak do tej pory "MIEĆ"." ja juz to dawno zrobiłam, jak zresztą i pół POlski... z tym że MIEC nie będę, nawet roweru nowego, dawno się pogodziłam. Teraz pozostaje tylko walka, żeby starczyło do 1....

Gość sdf\
kupiłem 4 sztuczne waginy jakby moja luba niedomagała.

Gość pewnaosoba
wiesz co adrenaNINA - moze tyle napisze - wytlumacz ludziom normalnym co maja jesc jesli nie wyszly za maz i ...nie maja TAKIEGO SZWAGRA jak ty.bo wiesz - gdybym cie wczesniej namierzyla to bys sie miala z pyszna ty szmato chora umyslowo - co za b.i tak dalej. co ty nie powiesz? a ty masz takie wartosci? pani ma takie wartosci? po pani zostaje panstwo n i gwiazdy kraju n - pani b. nie byla gwiazda kraju n. i gwiazdy kraju zwanego w polsce od literki. ja nic wiecej nie moge napisac bo juz jest na mnie jedna obraza i tak dalej za pewna date ze napisalam - a wszyscy mnie niszcza od dziecka i chyba dostana juz chajny na koniecl.jak pani. pani b. to niemka dla pani? jesli PRZYNAJMNIEJ miala paszport kraju n. a co pani w tym robi wszystkim? co pani w telewizji pracuje polskiej?pani nawet GWIAZDA nie jest. pani po prostu powinna isc siedziec z pani wartosciami w calej tej sprawi i tak dalej i by sie pani zajela pani ubezpieczeniami i zamknela morde z tym 1 dzieckiem bo przez pania tylko co zrec nie ma i pani pozary i tyle pani kogokolwiek obchodzi. a odkad to pani tak czytac zaczela. to te 10 lat czy tam 8 jak sie pani z takim hukiem wydala jak kazda kurwa - choc polskie kurwy robia dzieci po cichu - te w niemczech -to se pani miala ksiazki czytac w wolnym czasie, a nie chodzic do takiej chwd wartej szkoly i miala tam pani napisac, ze chwd to warte, ale ma pani szwagra tak madrego, ze nawet za taka szkole pani prace da. a odkad to pani artystka jest? co w rodzinie ma pani gwiazde telewizji? co to pani nie powie. a ja jestem tak wyzywana w polsce zimieniem wlacznie ze mam wszystko gdzies. a na temat kk sie nie wypowiadam juz. pewnej osobie DOKLADNIE 1 osobie radzilam tam 1 rzecz traktujac ich jak powietrze ito wszystko. a reszta to sie nikomu nic nie moglo stac. chyba ze na jakiejs wycieczce wypadek. cos w tym stylu. to wszystko i tyle:( i zwyczajem polakow miala mi pani ksywke nadac i wypiac na mnie zadek a pani co - kolezanke sobie zrobila ze mnie za moja dupa? to nowy przypadek jakis. prosze sie odp. i tyle. i zajac dzieckiem bo nie wiadomo czy pani syna nie zaniedbuje. a czemu tylko 1 dziecko pani ma jako corka katechetki to nie wiem. to niech pani idzie uczyc bo to nie jest tak duzo jak na pania, ktora jest dobrze sytuowana i nie pracuje w szkole a tu sa tragedie ludzkie ze panie mialy 3 dzieci w szkole i prosze sie odwalic z laski swojej razem zpani mamusia i cala ta organizacja o ktorej mam swoje zdanie. bo pani pracy tam nie ma jako corka katechetki i koniec. a o mnie co pani wie? co to pani nie powie, ze z ekranu pani wszystko o czlowieku wie? niesamowite. z tych tekstowtak? apo co pani czyta z figura mamusi. tam do banku zera liczyc - a pani ani zero. i niech pani to zrozumie i tyle. i koniec :(

Gość pewnaosoba
ja chcialam napisac, ze mnie nikt sie nie znudzil. po prostu musialam przez te pania nawet nie glupia adrenaline ratowac cale to polglupie panstwo , pracy nie mam , nie moge wyjechac, rodzina sie obrazila na mnie, wszyscy. co - to moja gwiazda ma byc? bez sensu wszystko i tyle. dowiem sie od rodziny stracilam grunt pod nogami - tacy sa. no juz chyba mam choc leb mi peka i tyle. ach - i teraz rozumiem co oni mi zrobili. niech im bedzie i wszystko gra. no coz... tyle ile. ale ta pani adrenanNINA to co -ma wartosci rodziny b. i tyle. wszystko przez nia. bo moja rodzina to sa gwiazdy i ja mam wszystko gdzies. a kk w polsce dla nich to ... i tak dalej. a dla adrenaNINY? zamierza z nimi sie zaprzyjaznic? no tyle jej zostaje - zyc z nimi dobrze i isc tam pracowac jako ich doradca rodzinny i tyle. Nie wiem - zalezy czego sie tam uczyla. moze psychologii z tego co wiem do ubezpieczen wystarczy matura i tyle. i swoja racje mialam i koniec. a szwagier tej pani nie ma zadnej szkoly - bez szkol leci i co mnie to obchodzi wszystko. i jeszcze pani lekarka - a gwiazdy telewizji? tyle:(

Gość pewnaosoba
ja jeszcze chcialam napisac, ze ta pani i ta miejscowosc gdzie mieszkam niezle sobie poczynaja i mam takie skojarzenia. jest nazwisko i prosze panstwa jesli ono jest to sie nie wnika w nic. to jest. to po co jest i tyle. i koniec. i rodzine mam jaka mam a ze jest nazwisko to jest i kogo to obchodzi. za duzo byscie panstwo chcieli wszyscy. to nie mialo byc nazwiska. co sobie to panstwo mysla. jeszcze w polsce- nazwisko. najwazniejsza rzecz. a ja jestem gnojona bo do 1 ksywki wymyslilam imie a w polsce tego nie umieja nawet. ale to jest ograne inna ksywka - imieniem -moze tak jeszcze rodzina sie do mnie odezwie,ale sa nizej z figury adrenaNINY.to sprobuje ja ominac - nie bylo jej i tyle. bo co ja mam robic po tylu gnojenia mnie -niewiadomo przez kogo. przez kogo? skad sie mialam domyslic? i jeszcze tego jej szwagra. i takie znajomosci ma ta kafe zeby zalatwic takie rzeczy. prosze panstwa- a tu pisza, kultura jest - filmy i takie cos robia. co za glupie i durne ludzie. to moze nie wiem...rzeczywiscie jeszcze zostalo kilku wladcow polski zeby zalatwic takie rzeczy. moze wladyslaw lokietek? nie wiem czemu tak juz sugeruje bo ktos z telewizji to tylko gnoic moze sie przydac. po prostu gwiazda telewizji i ksiazki sa, a tak? i tyle. a ja tam bylam prosze panstwa pracownikiem fizycznym szukajacym stalej pracy. nie wiedzialam ze jestem gwiazda telewizji - to niech mi cos dawaja - niech mi napisza w tym watku ze mam przyjechac , prace dostane i ksiazki sa, a tak to nie wiem o co chodzi bo pani nie ujawnila sie ze w sumie wyszla za maz za szwagra po robote. nie rozumialam tego. powinnam?i tyle :( lekarke tylko rozumialam ze ma w rodzinie i ze pan ma stanowisko, ale ze wyszla za niego to nie rozumialam.nie ujawnila tego jak i figury matki, ktora przeczy biblii i nie tylko - profanuje tez wartosci ktore mieli pracownicy pracujacy ze mna w firmie w czasie x. i ...co jeszcze moge napisac? dalej szukam roboty i domagam sie skradzionej i przetrzymywanej sztucznie przesylki i tyle. od kogo? od rodziny i koniec. z ukladu pewnego i to mial byc koniec a reszta to polska i tyle. ta moja data konca swiata to rezygnuje z tego. i tak sie mna nikt nie przejmnie - jeszcze mi dalej wszyscy swinia ze racje maja. nie wzielam pod uwage, ze polske mozna napasc i dalej wszyscy maja tu racje. bo ja bym sie jednak opamietala - jestem pod zaborem , wojna to chyba juz przesadzilam gdzies. ale to nie kk w polsce. im wiecej wojen i tragedii tym wiecej racji maja. zeby nic nie bylo na mnie, ze takie panstwo jak polska 2012 moze byc. dla mnie nie moze byc i koniec. co tu sa za wartosci?pozar - to wojne nalezy rozpetac i to wszystko. pozaru sie bac bez wojny - tak zyc? taka wartosc? a poco jest straz pozarna? czy toma sens? i tyle:(

Gość pewnaosoba
ja sie prosze panstwa tylko zastanawiam co mnie tak wszyscy wydaja za maz od dziecka. otoz polska jest to kraj gdzie nikt nie umie sie domyslic ze krol kraju powinien byc zonaty i dzieci miec. a ja tu robilam za zone tego krola chyba? no ale to byl krolem i mial co robic a co ja mialam robic? no i teraz zostaje , ze w polsce nalezy sie wydac za ...szwagra zeby miec prace po ...slubie. ale z kim? bo ja rozumiem najwyzej ze z mezem mozna cos robic wydajac sie za maz - takie cos. ze szwagrem mozna cos robic wydajac sie za meza. czy musialam na to wpasc? no kazdy ma swoj sposob na zycie ale... no to w sumie ta pani wyszla za szwagra i tescia i kk mial sie zdecydowanie ode mnie odwalic. bo nie umieli mi doradzic za kogo mam wyjsc i po co. no po co to jeszcze chociaz po co jak wystarczy powolanie do mojej pracy. bo ta pani adrenaNINA nie miala pracy to sie wydala za szwagra - to ma i tescia to ma mieszkanie - takie tam. a ja za kogo? to mieli mi powiedziec bo powolania nie mialam a czy to takie wazne bylo? bo sie tym w sadzie przejelam a otochodzilo? wystarczylo mi dac figure na ogranie powolania i przynajmniej bym miala skonczony doktora, wyjechala. za duzo bym chciala. a tak nie mialam powolania i zostalam skreslona z nauczania swojego przedmiotu a byla nim...katecheza. bo to tak wyglada. katecheza w moim wykonaniu w2005 roku. hahaha :( niestety :( bo w Polsce ludzie nie zmieniaja sie - krowa sie nie zmienia, byk tez,a czlowiek tez. niestety :(

Gość pewnaosoba
wiecie panstwo te moje listy tu w 2010 roku zwlaszcza i pomysl POPRAWIANIA kafeterii to jest wszystko adrenaNINA ktora ze swoim????mysleniem niech idzie katechizowac mlodziez. ja sie nie dam. wydana, 1 dziecko. jej tego brakuje. z figury oszalalam bo jeszcze mialam ja w mieszkaniu i takie cos sie stalo, ze moglam na ulicy skonczyc - jedynie ze ta pani nie jest czynna satanistka i radze na nia uwazac.ona po prostu miala byc gwiazda. ona pojdzie sprzed ekranu i zacznie na mnie stawiac tarota a kto wie czy nie stawiala i tak przepadlam. ja tu nawet tarota tez mialam a kto ma cokolwiek z gwiazdami wspolnego to ja wszedzie tarota widze i tyle. i kazdy woli ja niz gwiazde niemiecka bo ma rodzine. no coz... 3 mezow i tyle. no coz... 3 mezow i 1 matke i sie porownuje. no ja nie umialam tego wymyslic w 2010 co tu sie dzieje. nie mialam szans na te figure a to jak lecialam to wszystko stad i tyle. no tyle. co jeszcze? dla mnie za maz sie wychodzi zeby miec dzieci - takie cos? no i to kk popiera tak? takie wartosci. ano to nie wiedzialam. myslalam ze rodziny wielodzietne. bo np. jakby miala 5 dzieci to by tam mogla w rodziny sie wtracac. 1 dziecko? i tyle. np. we mnie. co ja to obchodzilo? tyle. a w niemczech tez - 1 dziecko to tam jest standart. to jest zona niemca. doslownie :( no to w niemczech niech sie w rodziny wtraca bo tu jest polska. taka nazwa jest tego panstwa w atlasie czy gdzies tam i tyle.

Gość pewnaosoba
ja wylecialam z pracy tu tez moja matka biologiczna i to takie... obrzydliwe nawet nie bylo. i wyjechalam za granice i dalej sie wtraca i wtraca. no to choc 3 dzieci. bez przesady. 1 dziecko. co tojest 1 dziecko prosze panstwa? to jest niemiecka rodzina i tyle. i ich nie obrazam bo oni tacy sa ale tutaj? to najwyzej dziecko w dzbanie a zeby tylko i tyle :( i do widzenia. co ja mam jeszcze tu napisac? ze mnie polska obchodzi? tu kazdy normalny sie wiesza. bo czemu nie. bo nie chce do nich dolaczyc bo to nalezy wykorzystac i NA PANSTWO a mnie tym zaszczuto tutaj. tyle. i nie tylko mnie :(

Gość pewnaosoba
ja mam teraz sytuacje taka sama jak wylecialam z pracy w 2007 roku TUTAJ prosze panstwa - obgadana i zwyzywana pewnym nazwiskiem. noja niczego nie rozumialam. tyle zostalo i tak nie po mojej rodzinie tu tez. - ale imie wazne jest i koniec. i dobrze ze na mnie skoczyli. a matka katechetki z tego forum to polka i na mnie skoczyla tez tak a nie inaczej. walnieta ale juz chyba sie zamknela troche. no po co ja tak nazwalam? i tyle. to wszystko. nie nazwalam jej tak. tu tez nie pisalam i koniec:( co jeszcze?