Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostateczna

Koniec świata nadchodzi. Robicie jakieś przygotowania? Przepraszacie ludzi?

Polecane posty

Gość pewnaosoba
co ta adrenanina chce jesc w te swieta jak wypalila wszystkie rosliny i zwierzeta swoja figura. bo to jest figura na pozar calej ziemi i tyle. bo ja jestem ekologiem i tak lece ze pozar tez mam z nauki i co teraz. wszystko spalone przez adrenanine. nie ma niczego i co teraz? co ona chce jesc i pic? kase.prosze bardzo. byle nic nie na mnie.ja to tylko posadzka. podobno. i to jest prawda. ale tego nie wiedzialam. to juz wiem. no ale to jedno klamstwo, a reszta to kasa. no ale rodowod pani ma sie dowiem.no dobrze... i tyle chyba. postawcie na adrenanine - czym sie rozni Biblia od figury nie mam pojecia. na pewno wieloma szczegolami.ale w reku analfabetki? i tyle :(

Gość pewnaosoba
co ta adrenanina chce jesc w te swieta jak wypalila wszystkie rosliny i zwierzeta swoja figura. bo to jest figura na pozar calej ziemi i tyle. bo ja jestem ekologiem i tak lece ze pozar tez mam z nauki i co teraz. wszystko spalone przez adrenanine. nie ma niczego i co teraz? co ona chce jesc i pic? kase.prosze bardzo. byle nic nie na mnie.ja to tylko posadzka. podobno. i to jest prawda. ale tego nie wiedzialam. to juz wiem. no ale to jedno klamstwo, a reszta to kasa. no ale rodowod pani ma sie dowiem.no dobrze... i tyle chyba. postawcie na adrenanine - czym sie rozni Biblia od figury nie mam pojecia. na pewno wieloma szczegolami.ale w reku analfabetki? i tyle :(

41 latka... jak czytam Twoje posty to czuje sie tak jakbym je sama pisała-nic dodać,nic ująć.

Gość pewnaosoba
ja proszepanstwa mialam postawic na nazwisko, spakowac manatki i wyjechac ze czlowiek sie powiesil. z takimi pogladami i tyle. a ta adreniane i figury i biblie ma ze mnie. ale analfabetka biblia? bez sensu i tyle. i jej dni sa policzone - ja jej dam. net jest do czytania? a ona umie czytac? z taka figura ona czyta i pisze? po co? bez sensu i tyle. wypadaj stad adrenina - tam wypierd do banku - kase mozesz liczyc ale czytanie i pisanie to juz nie przesadzaj. a liczenie - sama ani zero to liczy. co za kurwa - nie widac tego z tarota. normalna niemiecka kurwa polska i tyle :(

tak sobie myślę ,ze włąsciwie to nie mam nic przeciwko =- poważnie .

Gość pewnaosoba
ja proszepanstwa mialam postawic na nazwisko, spakowac manatki i wyjechac ze czlowiek sie powiesil. z takimi pogladami i tyle. a ta adreniane i figury i biblie ma ze mnie. ale analfabetka biblia? bez sensu i tyle. i jej dni sa policzone - ja jej dam. net jest do czytania? a ona umie czytac? z taka figura ona czyta i pisze? po co? bez sensu i tyle. wypadaj stad adrenina - tam wypierd do banku - kase mozesz liczyc ale czytanie i pisanie to juz nie przesadzaj. a liczenie - sama ani zero to liczy. co za kurwa - nie widac tego z tarota. normalna niemiecka kurwa polska i tyle :(

Gość pewnaosoba
wieci w tej firmie chodzi o mature i nie wygracie z nimi bo to niemiecka matura. chyba ze sie wam poddadza, a tu analfabetka rzadzi szkola i tyle. no coz... tarotem jako gwiazda. szkola? bez przesady. co za szmata - no coz... taka jest kafe i po to sie ja czyta, zeby tak skonczyc. tyle mam do napisania. gwiazda to moze byc ta adrenanina ale nauczycielka z ogranym powolaniem w ksiazkach? z biblia? no coz... i tyle. a reszta mnie nie obchodzi. no to zostaje jej zapierdalac tam na paszport kraju n. zeby sie liczyla i koniec. no wiecie co... i tyle. nie wiem kto nie umie uzywac netu. ja bo nie licze sie z polska. a co to jest polska obecnie. z czym tu sie liczyc. z czym tu sie liczyc? konkretnie. poprosze KONKRETY i tyle.

pewna osoba. Wiesz,tak czytam Twoje posty. Analfabetką nie jestem ale powiem Ci szczerze ,że nie rozumiem nic a nic z Twojego przekazu. O co Tobie tak konkretnie chodzi???

Gość pewnaosoba
sprofanowany krzyz to tez gwiazda - pani nergal to jest. i ja nie mialam racji. ja we wszystkim mialam racje. urzednik mial wyleciec z hukiem i tyle. ja tam moglam pracowac.rok kursu i mam prace w n. a co oni tam gadaja w tym jezyku. a tak? no coz... i tyle. ale macie ksiazki -ja nie moge. z biblii sie uczcie - co prawda to prawda. ale po co wam ta biblia to nie wiem. nergal niech wam ksiazki zalatwi. jedynie on wam zostaje tam - jak dla mnie. taki pozar. janie moge. 2011 luty i ze smiechu zlewam z was rowno a urzednik by wylecial a tak? co wy sobie nie myslicie i tyle :( ps. urzednik tez niech czytac sie nauczy. ciekawe czy ma mature. juz mi nie zalezy. i tyle. juz wiem ile znaczy kraj n. nici taka prawda. :(

Gość pewnaosoba
chodzi o to ze nie moglam podjac pracy w sklepie w panstwie n. co wy sobie nie myslicie? taka wyplata. chociazby na rok. juz bylabym daleko stad.a tak. bo by wam sie panstwo rozlecialo. wy niczegonie przyjmujecie do wiadomosci. a biblie to sobie z glowy wybijcie. duzo byscie chcieli i taka prawda. no coz... pyrrusowe zwyciestwo. w koncu dziwce dojebalam no ale coz... 2lata do kitu i tyle :(

Gość pewnaosoba
ziostaja wam 3 dni ciemnosci - co prawda to prawda,ale gdzie ma to normalny to wole nie pisac. nie wypowiadac sie... i tyle. moze nastapia? czego zyczyc polsce? takiego konca. no ale to najpobozniejsze panstwo swiata a reszta co ma robic? jak ratowac reszte. nie kazdy rozumie jak wazny byl ojciec pio i ma kosciol z posadzka... :(

Dalej nie rozumiem ale no nic. Nie moja sprawa. Tylko po co taki monolog prowadzić????

otco o nic jej nie chodzi - to pisanina dla samej pisaniny . nie obrażając nikogo - to chora osoba .

Gość pewnaosoba
ziostaja wam 3 dni ciemnosci - co prawda to prawda,ale gdzie ma to normalny to wole nie pisac. nie wypowiadac sie... i tyle. moze nastapia? czego zyczyc polsce? takiego konca. no ale to najpobozniejsze panstwo swiata a reszta co ma robic? jak ratowac reszte. nie kazdy rozumie jak wazny byl ojciec pio i ma kosciol z posadzka... :(

Gość pewnaosoba

Gość pewnaosoba

pewnaosoba o co ci chodzi bo czytam twoje wpisy i nie rozumiem? temat jest o końcu świata, ktoś włączył biblie, kościł itd a Ty piszesz o pracy w sklepie, o jakimś urzędniku. WTF?!

pewnaosoba o co ci chodzi bo czytam twoje wpisy i nie rozumiem? temat jest o końcu świata, ktoś włączył biblie, kościł itd a Ty piszesz o pracy w sklepie, o jakimś urzędniku. WTF?!

Gość onatojaijatoona
DO ZGAGI Jezus nie jest postacia fikcyjna, ale historyczna jak np Napoleon Bonaparte. sa historycy, ktorzy poywierdzaja jego istnienie, jak np. Pliniusz Mlodszy, Jozef Flawiusz i jeszcze Talmud. Zanim cos napiszesz publicznie, postaraj sie to wczesniej sprawdzic bo ujawnia sie twoj brak wiedzy. Powtarzam, Jezus istnial w konkretnm czasie i miejscu, kwestia tylko tego, kim On dla ciebie jest...

Gość pewnaosoba
mielibyscie racje jakbysciezrobili z tej niedoszlej katechetki gwiazde.ato miala byc katechetka - do szkoly i koniec. i zaraz by jej sie chcialo pisac jakies BREDNIE na kafe. w czym ona byla szczera w tym swoim watku sprzed lat? a tam poszli sprofanowanym krzyzem bo ja lecialam w sumie DOKLADNIE tak- bylo to z ksiazki-mnie sie tam nic nie da zrobic. ja powinnam byc przeproszona i telefon i czy pani chce wrocic. prosze bardzo i moge zbierac, ale ich chamstwo? to wlasnie jest pytanie - bo w sumie pol na pol zaczelo sie w urzedzie tam urzednik ma swoje za uszami - ja tam w sumie bylam z urzedu i teraz jest tak, ze ja mam te same wartosci co urzednik i mam wszystko gdzies. ale chce napisac , ze ta pani adrenaNINA to niestety przy jej mysleniu Dzienniczek siostry Faustyny Kowalskiej - biblia? a ma prawo? nie wolno tak robic. ja tam nie lecialam w ogole biblia. nic z tego. a calosc konfliktu jest o narodowosc. i to jest 4 lata konfliktu ze mi nie uznali narodowosci. czy mieli racje? nie wiem -50% uwazam. ale dalszy ciag to chamstwo - ani.skreslam ich i tyle. oni -kraj n.moze byc dla mnie w 1 sposob ito wszystko. w polsce to jest prahistoria i to jest nieznane. tak moga byc - jako ostatnie waly, areszta bez sensu. bo kase maja. apoza tym? w glowie kino - chcieli by i tyle :(

Gość pewnaosoba
mielibyscie racje jakbysciezrobili z tej niedoszlej katechetki gwiazde.ato miala byc katechetka - do szkoly i koniec. i zaraz by jej sie chcialo pisac jakies BREDNIE na kafe. w czym ona byla szczera w tym swoim watku sprzed lat? a tam poszli sprofanowanym krzyzem bo ja lecialam w sumie DOKLADNIE tak- bylo to z ksiazki-mnie sie tam nic nie da zrobic. ja powinnam byc przeproszona i telefon i czy pani chce wrocic. prosze bardzo i moge zbierac, ale ich chamstwo? to wlasnie jest pytanie - bo w sumie pol na pol zaczelo sie w urzedzie tam urzednik ma swoje za uszami - ja tam w sumie bylam z urzedu i teraz jest tak, ze ja mam te same wartosci co urzednik i mam wszystko gdzies. ale chce napisac , ze ta pani adrenaNINA to niestety przy jej mysleniu Dzienniczek siostry Faustyny Kowalskiej - biblia? a ma prawo? nie wolno tak robic. ja tam nie lecialam w ogole biblia. nic z tego. a calosc konfliktu jest o narodowosc. i to jest 4 lata konfliktu ze mi nie uznali narodowosci. czy mieli racje? nie wiem -50% uwazam. ale dalszy ciag to chamstwo - ani.skreslam ich i tyle. oni -kraj n.moze byc dla mnie w 1 sposob ito wszystko. w polsce to jest prahistoria i to jest nieznane. tak moga byc - jako ostatnie waly, areszta bez sensu. bo kase maja. apoza tym? w glowie kino - chcieli by i tyle :(

Gość pewnaosoba
no coz...pani czarna ksywko - radze pani pisac na czerwono i ani JEDNEGO ZDANIA Z SENSEM ani jednego. wszystko od rzeczy. niestety - tacy ludzie. pani mysli, ze ktos przejmnie sie tu, zepani jest czarna - IP i po pani. takie zycie. no ale ja sie nie dam - 5 lat walki.i co dalej? ja juz powinnam byc zPOLSKIM nazwiskiem hohoho, ajeste? w grajdole,uwalona. a co ja tak chalupa tam lecialam w tej firmie? ja to mialam wiedziec -na 2 dzien mnie nie ma . bo kiedy spadam. na 2 dzien - taki bol glowy, oczu, wszystkiego. tylko nie wiedzialam NIE MIALAM POJECIA o co poszlo i tyle :(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
wiedza panstwoBiblia DLA MNIE to sa protestancie.protestant ma prawo do biblii.KK sa to inne wartosci. pani adrenaNINA niech to sobie to sprawdzi u zrodla bo niestety sieje zamet. jak dla mnie. niestety katolik nie ma biblii najwazniejszej. skad ona to wziela i tyle.

Gość pewnaosoba
w polsce 3 dni ciemnosci a gdzie indziej? a w kraju n. co? i tyle :(

Gość pewnaosoba
te 3 dni ciemnosci MOIM ZDANIEM to by mogly byc gdyby to bylo tak jak 3 tajemnica fatimska z roku 2000. niestety wiele ludzi bedzie zgorszonych, oburzonych - naprzykladja.i koniec. i nic sienie dazrobic. a zatem czy to jest realne w ogole?ityle. a kto o tym wie. niestety i tyle. gdzie jest poczatek wiary katolickiej? w biblii? biblia prosze panstwa w zakresie NT to 100 lat po Chrystusie. a wczesniej co? i tyle :(

Gość pewnaosoba
ja sie dowiem, ze fatima czy objawienia prywatne nie stanowia podstawy wiary katolickiej. ale prosze panstwa- a co w sumie ja stanowi zdaniem kazdej polskiej katechetki.i chcialam jeszcze napisac, ze lecac narodowoscia mozna tak myslec wiele ludzi bedzie oburzonych jesli to jest prawda JA ROWNIEZ niestety i tyle. bo np; nie oddaje sie czlowieka na 3 dni ciemnosci zeby...nie bylo ich.i tyle. no i jakie sa szanse ze beda te 3 dni ciemnosci. ja uwazam, ze moze zapasc ciemnosc. ale... mnie sie snilo, ze koniec swiata bedzie latem i zapadnie ciemnosc i 1 noc bedzie ciemnosc , a rankiem koniec swiata. mnie sie tak snilo dawno temu. ale teraz nie widze tego. no to dopiero latem koniec swiata.i prawdopodobnie mogl byc, ale coz... jest zima i tyle.

Gość pewnaosoba
moim zdaniem - to moj prywatny poglad -koniecswiata mogl przypasc 30 sierpnia tr.i tyle. a dalej to nie mam pojecia. byle co mozebyc.czemu nie?zima? no chyba zeby ale to podkoniec stycznia.bo taka to jest historia. wczesniej nie wierze. pod koniec stycznia 2013.tyle.jak dla mnie.

Gość owieczka dalej
owieczka dalej dalej pisz.Ja mam TWOJA RENTE, dam ci ją w krotce tylko pisz :')

Gość owieczka dalej
Owieczka rente dostaniesz 5 stycznia,ja tobie osobiscie dorecze !! jak tam twoja matka z siotra dogadują sie z tymi Niemcorami??