Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam się Was zapytać

Do SZCZUPŁYCH MAM jakie macie wymiary i jaki wzrost? ludzie Wam mówią, że jesteś

Polecane posty

Gość chciałam się Was zapytać

cie szczupłe? czy raczej wytykają, że jesteście za chude?

Gość Sandrynkaa
mam 165 cm wzrostu waże 52 kg . biust - 85cm, talia 76 cm , biodta -88 cm . wiele razy słyszałam że jestem za chuda i że gdyby mi przybyło te 5 kg nic by się nie stało , w pewnym momencie wziełam to do siebie i faktycznie przytyłam kilka kg ale strasznie żle się z tym czułam i szybko wróciłam do swojej wagi

moja mama i tesciowa ciagle mi mowia ze sie glodze itd itp.... mam 166 , 50 kg a ja jem jak szalona :) a najbardziej smaukje mi w nocy :) nosze rozmiar S :)

Gość mo mowia
ja jestem wyskoka 179 i zawsze bardzo szczupła ok. 59 kg. Jestem bardzo proporcjonalna, tzw. typ modelki. Zawsze mi mówili, że jestem za chuda. Wkurza mnie to!!! Ja nikomu nie zwracam uwagi, czy jest za chudy, za gruby, czy coś jeszcze.

Gość malinowaaa
Ja mam 172 i waże 56 kg. ciągle słyszę ze juz bardziej chuda byc nie mogę-przede wszystkim od otyłych ciotek:P Ale nawet jakbym chciala przytyc to chyba nie da rady, taką juz mam przemianę materii na co wcale nie narzekam:) za to cellulit na pośladkach i tak mam, a to już mnie dobija!

Gość mo mowia
a wymiary to sprzed ciąży nie pamiętam:p biodra miałam 95 bodajże

Gość mo mowia
u mnie w pracy jest też bardzo szczupła dziewczyna. Jak dla mnie bardzo zgrabna laska. Ale matrony jej trąbią, że chuda i biedna wpada w komlpeksy

Gość gamka jakim cudem będąc
tak szczupła jak twierdzisz, że jesteś masz aż 74 cm pod biustem? a biodra w którym miejscu zmierzyłaś?

no takie wymiary mi wyszły jak sie przed chwilka zmierzyłam... a biodra mierzyłam ok 5 cm pod pempkiem

Gość zygaaaaaaaaaaaaa
165 i 49 kg mowia mi ze chuda jestem ale co zrobic ja ciagle jem :)

Gość kjlk,lkcbxjznkl
a w biuście ile?

Gość moja mama pracowała w
Ja jestem bardzo niska 151cm i dość szczupła 39-41kg. Jak idę gdzieś z 7 letnim synem to pytają o naszą mamę :D choć jak się pszyjrzeć to młodo nie wyglądam,po twarzy widać te 33lata. Mi nikt nie mówi że jestem chuda,raczej że jestem z wyglądu dzieckiem ;)

Gość moja mama pracowała w
*Przyjrzeć

Gość lulupalulu
no i dobrze, lepiej być chydym niż grubym

a ty ile masz pod biustem, p.s wkoncu jstem mama dwojki dzieci,

65cm

też jestem mamą;) urodziłam trójkę;)

kazdy jest inny :) mi podoba sie moja figura nie czuje sie gruba i nikt mi nigdy tego nie powiedzial :) nosze bluzki w rozmiarze S takze moim zdaniem jest ok :)

ale ja nie neguję tego czy dobrze wyglądasz;) po prostu trochę zdziwiło mnie, że masz aż tyle pod biustem ważąc tylko 50 kg i tak najważniejsze, że podobasz się sama sobie:) i ile Ci wyszło w tym prawidłowym miejscu bioder?

Gość myślałby kto, że
takie lachony z każdej! śmiechu warte, żadnej potężniejszej! :-)

tylko co z tego, ze waga niska, skoro proporcje do bani. co z tego, ze ktos wazy 50 kg, jak ma ponad 70 w talii?? ja mam aktualnie 66,5 w talii (przed ciaza 62), mimo ze waze 50 kg jak wczesniej i wcale zacheycona nie jestem.

Gość kjlk,lkcbxjznkl
no właśnie proporcje, wolę swoje 160cm wzrostu i 89 w biuście 66 w talii i 90 w biodrach. Najważniejsze to dobrze czuć się we własnym ciele.

Gość alaaafty
Ja mam 165 i 46kg. Dzieci mam dwoje. Wszyscy mi mowia ze jestem chuda. Wkurza mnie to bo oni tak bez skrepowania komentuja, ale jak ktos gruby to nikt nie powie ze grubas no bo przeciez sie obrazi. Chcialabym miec tak z 8kg wiecej ale strasznie mi trudno przytyc. Jem duzo. W kazdym razie wiecej nie dam rady :P

Gość alaaafty
Ale powodzenie u facetow zawsze mialam :P wiec chyba zle nie wygladam

Gość no właśnie jak to jest, że
gdy ktoś jest szczupły, to można komentować, a jeśli gruby, to nie wypada?:O zanim urodziłam dzieci, to nikt nie robił sensacji z tego jak wyglądam, ale teraz też ciągle słyszę, że "ma dzieci i taka chuda?":O to po urodzeniu dzieci powinnam od razu być grubasem?:O zawsze taka byłam i najwyraźniej taka moja uroda skoro nawet po kilku ciążach nadal taka jestem dlatego tym bardziej śmieszy mnie, gdy słyszę od starszych, grubszych pań, że gdy one były młode, to też były takie chude tylko, że ja mam już 35 lat i po urodzeniu dzieci nadal wyglądam tak samo jak w liceum więc nadwaga w ich wieku mi raczej nie grozi zwłaszcza, że moja mama również ma figurę taką jak w czasach liceum:D widocznie takie geny;)

Ja ostatnio strasznie schudlam,165 i 52kg,czasem dziwnie sie z tym czuje,tylko cyce widac(karmie),nie mierzyłam sie wiec wymiarow nie podam