Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaniaaaa55555555

okropny mąż

Polecane posty

witam moj problem dotyczy mojego meza miedzy nami jest 10lat roznicy on 31 ja 21 do tej pory byl sam i teraz juz sie nie dziwie czemu zadna nie chciala sie z nim wiazac:( A wiec 4 miesiace temu urodzilam naszego aniolka jeszcze w ciazy maz obiecywal mi ze bedzie opiekowal sie malym zebym ja skonczyla sobie w spokoju szkole (chodze zaocznie) no ale niestety na obietnicach sie skonczylo:( wogole nie pomaga mi przy dziecku szkole musialam zucic bo maly niechcial z nim siedziec wciaz plakal u niego na rekach no ale co sie dziwic jak tatus go wzial pierwszy raz na rece jak mial 3 miesiace:/ na dodatek ostatnio poproilam go o pieniadze chcialam kupic sobie kurtke ale stwierdzil ze sa wazniejsze wydatki a jako wazniejsze wydatki to np nowy kaplet kluczy lub pozyczenie kasy mamie na wieczne nie oddanie na spacer z malym musze chodzic w bluzie wszyscy sie na mnie tak dziwnie patrza no ale co mam zrobic przeciesz nie bede trzymac dziecka w domu. Wylicza mi kazda zlotowke nie mamy wspolnego konta gdy daje mi jakies pieniadze na zakupy typu mleko pampersy itd (o ktore musze wczesiniej poprosic) musze sie z nim rozliczyc co do zlotowki a gdy brakuje kilku zl juz jest dopytywanie co kupowalam. To nie jest tak ze niema kasy jest wojskowym i dorbia handlujac autami z zagranicy wiec kasy ma sporo a ja co gdyby nie moja mama bo czasami ja prosze o wyslanie mi paru zlotych nie miala bym co na siebie wlozyc, on nie byl taki przed slubem wyszlo szydlo z worka dopiero po dziewczyny pomozcie co mam zrobic:(?????

Gość nie rozumiecie jej bo
rozwiesc sie i ciagnac alimenty

Gość Miliana23
taki typ sie nie zmieni uciekaj lepiej nie masz innego wyjscia chyba ze chcesz chodzić jak łazjza itd pluc sobie w buzie co za życie wybrałaś.

Gość ustalic jasne reguly
zrobic dostep do konta a jak nie wyprowadzic sie do rodzicow to nie zycie to jakas patologia nie maz

Gość torze
Oboje nie dorośliście

rozwiesc sie to nie taka prosta sprawa a jesli on bedzie chcial mi zabrac mojego skarba bo ja np nie bede miala warunkow do wychowywania dziecka no bo gdzie sie mam podziac jak od niego odejde jak rodzice sa za granica a w moim rodzinnym domu mieszka moj brat z zona i tam niema warunkow do mieszkania z dzieckiem bo jest remont ogolny

Gość sarahsalam
Jakos to napisane na jednym ciagu,ani kropki,przecinka i z bledami jeszcze.Trzeba porozmawiac z Nim i postawic warunki,bo nie pracujac,wychowujesz Wasze dziecko,a nie tylko Swoje, i jest On od tego, jak dupsko od srania,ze Was utrzymuje.Laski nie robi.Zaznacz,ze chcesz jak najpredzej skonczyc szkole,zeby podjac prace,dziecko do zlobka,za ktore tez bedzie pokrywal koszty.

rodzice mieszkaja za granica ja w domu robie wszystko sprzatam piore gotuje a on wraca z pracy i siedzi przed laptopem. miesiac temu pojechal po samochod dla klijeta zostawiajac mi 50 zl na tydzien czasu z czego mialam kupic pampersy itd bo swojej karty mi nie zostawil kase musialm pozyczyc od brata bo nie miala bym co dac dziecku jesc (nie karmie piersia bo nie mialam pokarmu).

do torze: a przepraszam do czego ja nie doroslam bo nie rozumiem? opiekuje sie dzieckiem zajmuje sie domem wiec do czego ja nie doroslam? oj wiem ze z bledami i w jednym ciagu ale tu nie chodzi o orografie