Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theeserpennt88

Jestem dobry każdemu pomagam a mi jeszcze nikt nie pomógł

Polecane posty

Gość theeserpennt88

Dlaczego mi los jeszcze nigdy nie pomógł. Nie mam pracy a bardzo bym chciał pracować. Ja zawsze każdemu pomagam bez względu na to kim dla mnie jest, wysuwam pomocną rękę często sam od siebie pomagam i robię to wszystko bezinteresownie. Nie oczekuję nigdy nic w zamian, żyję skromnie i taki już jestem, nie wyobrażam sobie przejść obojętnie wobec czyjegoś cierpienia albo problemu. Ale mnie jeszcze nikt nie pomógł, nikt nie zrobił dla mnie niczego miłego nie wysunął ręki. Nawet znajomi albo przyjaciele którzy mogli by mi pomóc w załatwieniu pracy olewają mnie. Każdy tylko patrzy na siebie i na swoje, ludzie co się z wami dzieje.

Gość może to da ci do myslenia i
się ockniesz? ja przestałam byc frajerką juz dawno. nie pomogę nikomu,przechodze obok ludzi obojetnie. moge pomóc tylko bliskim,nikomu innemu.

Gość mam juz dosccccccccc
bo ludzie sa podli, tylko by brali, a nic nie dawali z siebie. Nigdy im nie pomagaj, patrz tylko swojej dupy. Ja tez kiedys pomagalam, bylam nawet wolontariuszka, teraz zaluje kazdej godziny tam spedzonej. Ludzie sa gorsi jak zwierzeta, trzeba ich tepic.

Gość bo w tym kraju możesz liczyć
tylko i wyłącznie na siebie. Nikt inny ci nie pomoże--ani policja,ani pogotowie,ani żadne inne słuzby,sądy- czy inne instytucje. nie mówiąc już o obcych ludziach.