Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kjhgsbn

Uwaga na tych panów!!!

Polecane posty

Co wy na to żeby powstał temat gdzie będziemy się ostrzegać przed facetami? Wpadł mi taki pomysł, gdzie powstaje strona na której kobiety opisują swoje wyjątkowo beznadziejne przypadki. Fajnie by było tak już wcześniej wiedzieć o facecie że przysłowiowo "rozrzuca swoje skarpetki". Oczywiście mam namyśli dużo gorsze przypadki np. damskich bokserów czy ludzi chorych z zazdrości. Co o tym myślicie?

i będziecie wpisywać imiona i nazwiska? czy oceniać partnerów po tym co jedna z drugą na kafe namodziła?:O temat przekroczył granicę i zostanie zamknięty: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Nie mam namyśli ludzi zazdrosny. Tylko chorych z zazdrości. Takich którzy potrafią kogoś prześladować, łazić za nim i grozić. Chyba wiesz co mam na myśli. Wiem że to wielki problem weryfikacji takich informacji. I duże ryzyko że większość facetów może być zwyczajnie obsmarowana w akcie jakiejś bezzasadnej zemsty. Ale i tak fajnie by było coś takiego mieć.

Gość eeeewka
no to zaczynam: Mariusz Dużypal Sebastian Piętka Euzebiusz Strzyga

Gość eeeewka
A! Zapmniałam! Ostrzegam jeszcze przed Dariusz Cwilągwa - wyjątkowo parszywy typ pseudo Misuńka

Gość wredniucha05
niejaki Wąski z Łodzi, który bił i zdradzał ze swoją byłą moją przyjaciółkę

Dzięki Ewka. Ten mariusz dużypał czy jakoś tak. Wydaje się szczególnie podejrzanym typem. Będę unikać.

Od siebie dorzucę jednego typa z Trześnia (obok Sandomierza). Łukaniu na niego mama mówi, albo Łukaszku. Wiek 31. Damski bokser i chory człowiek. Straszny hipokryta.