Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ja jestem.,.,

podzielcie się jak to było u was :)

Polecane posty

Gość ciekawa ja jestem.,.,

mam termin na połowe marca chciałam kupic kilka ciuszków (np . body z krótkim rekawkiem) na wyrost i nie wiem jaki rozmiar kupic... w jakich ciuszkach chodziły wasz dzieci jak miały 4-5 miesiecy???

Gość Małgochna
to naprawdę bardzo indywidualna sprawa. Moje dzieci były raczej większe, obaj po 58 cm i w ubranka 56 obaj wchodzili może przez tydzień. Teraz już nie pamiętam starszego, ale młodszy 62 do miesiąca, 68 chyba jakoś do 3 miesiąca, później ma lukę i wiem, że na rok nosił 92. Zakładam, że około 6 mies. było 74-80. może aktualne mamy się wypowiedzą, u mnie z pamięcią krucho :) Ubranka po synu dostał sąsiad z dołu, urodził się w marcu czyli ma 8 miesięcy i nosi jeszcze 74, powoli zaczyna 80

Gość lierds
Moja ma 3 miesiące i nosi już 68, urodziła się 55 :)

Gość lierds
Tzn ma 68 cm, mierzona. Bo ubrania czasem nosi i 74 - roznie z tymi rozmiarami bywa. A kombinezon nosi na 9-12 miesiecy ;)

Gość właśnie....
bardzo różne są rozmiarówki, czasami 68 jest większe niż 74 itd ale to zależy od firm.,.. mój syn urodzil s 59cm wieć od razu nosil ubranka 62, tych 56 w ogóle nie używałam...po ok dwóch tygodniach było już 68, dość szybko wskoczyl w 74 i w tym rozmiarze troszke pochodził, za to 80 bardzo szybko musialam wymienić na 86... teraz ma 16miesiecy i rozmiar bluzek to 92 a spodni 86 . tak więc zallezy od dziecka... u mnie komplety np dresów nie wchodzą w gre bo wezme 92 to za długie spodnie a 86 koszulka za krótka. tak więc azde dziecko indywidualnie się rozwija... zależy ile two maluszek bedzie miał po urodzeniu, kolezanki córka nie miesciła sie w 62 jak sie urodziła a 68 było za duże ale znalazła jakąś firme której rozmiarówka pasuje do jej córci i było ok