Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejdejjfne

skoro mu na mnie nie zalezy to czemu miesza mi w życiu

Polecane posty

Gość dejdejjfne

walczyłam o niego 5 lat...ublizał mi że jestem do niczego,ale dzwonił..spotykał się z kims ale dzwonił...kiedyś obrazał sie i twierdził że mnie nienawidzi jak zaczynałam z kimś być.. Po 2 latach nie kontaktowania sie odnowilismy kontakt byly rozmowy telefonicznie czasem spotkania. w koncu sie zareczyłam z kimś,powiedziałam że całe życie bede kochała tylko jego i nie umiem nikogo kochac ale chce ulozyc sobie zycie.. na drugi dzien po tym zadzwonił o 9 rano....stwierdził ze nie daje mu to od dwóch nocy spokoju że moge byc tak głupia i wychodzic za mąz za kogos kogo nie kocham..namawia mnie żebym się przespała z narzeczonym (bo mimo ze znamy sie długo nie spałam z nim)to wtedy zrozumiem ze czuje wstręt i nie zmarnuje sobie zycia.Wciaz pyta czy z nim spałam i kiedy seks,pyta gdzie pracuje czy jest bogaty i czy myslimy o dziecku i wciaz podkresla ze jestem głupia

Gość dejdejjfne
mowi ze mnie nie kocha,ale dzwoni i odzywa sie czesciej w momencie gdy dowiedział się o zareczynach

Gość knut niedzwiadek
Psychiczny jakis o_O ale nie wiem bo ja mam dopiero 16 lat i powinnam sie teraz.uczyc

Kochasz go pomimo tego, że Ci ubliżał i obrażał Cię ? A teraz gdy się dowiedział, że się zaręczyłaś nagle takie zainteresowanie z jego strony ? To bardzo dziwne .... Moim zdaniem nie jest Ciebie wart. W dodatku jest egoistą bo nie chce żebyś ułożyła sobie życia. Poza tym jeśli mówi Ci otwarcie, że Cię nie kocha to po co sobie w ogóle zawracasz nim głowę ?

Gość dejdejjfne
on ma tak że lubi mnie krzywdzić słowami..Jest bardzo skrzywdzony przzez los pochodzi z rozwalonej rodziny.mowi ze mnie nie kocha i obserwuje moja twarz lubi jak cierpie,ale jednoczesnie pamieta co do niego mówie,pamieta kiedy mam urodziny itp

No tak jest skrzywdzony przez los i teraz krzywdzi innych. Jak napisałaś lubi jak cierpisz ...o zgrozo ! Jakie to ma znaczenie, że Cię słucha itd. sądzisz, że byłabyś szczęśliwa z człowiekiem który lubi zadawać cierpienia innym ? Ja na pewno dałabym sobie z nim spokój.

Gość krutka pilka
odetnij sie od Idioty czyba że zamierzasz robic muuu za psychiatrę :D