Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merka30

dieta u autystycznych dzieci

Polecane posty

Gość merka30

chcialabym znalezc mame ktora wprowadzala diete bezglutenowa bezmleczna i bezcukrowa swojemy maluszkowi ze spektrum autyzmu bardzo wazne dla mnie sa doswiadczenia innych mam ktore przeszly poczatek diety u mojego synka cos sie wyraznie dzieje i nie wiem czy tak ma byc czy to normalne bardzo sie niepokoje prosze o odpowiedzi

Gość maluszek?
w jakim wieku?

Gość autyzmowa 123
Wejdz na forum nieznamy swiat na gazecie Jutro sprobuje o moich doswiadczeniach z dietą napisac na forum. Moj syn ma 3,5 roku. Co Cie niepokoi? Macie juz diagnoze?

Gość autyzmowa 123
sory forum to nieznany świat

Gość merka30
witam i dzieki za odzew nie mamy diagnozy maly jest obserwowany od ponad miesiaca i ma to jeszcze potrwac do 5-6miesiecy potem diagnoza ale to tak dlugo i chcialam moc cos zrobic i po wprowadzeniu diety zauwazylismy zmiany maly zaczal byc bardziej obecny reaguje na wszystko wykonuje polecenia od pierwszej mojej prosby a nie jak do tad mowilam po kilka razy i tak sie nie doczekalam efektu wprowadzilam diete sama wiem moze nie powinnam bo najpierw badania powiny byc wykonane ale na te tez bede czekac do kilku miesiecy a moje dziecko bylo wciaz gdzies daleko wiec wprowadzilam dietke i po okolo 3tygodniach od wprowadzenia diety maly dzis w nocy zwymiotowal i caly dzien robi luzna kupe nie jest to rozwolnienie ale niepokojaca duzo tych pieluszek dzisiaj zmienilismy prosze odpisz bo chyba zwariuje

Gość merka30
moje slonce w tym miesiacu bedziemial 3latka rok temu na bilansie zasygnalizowalismy ze nas niepokoi ze maly nie mowi nawet ie probuje nie pokazuje itd pani nas zapisala na liste oczekujacych na terapie mowienia ale to byla ogolna porazka maly nie znosil tych pomieszczen tylu ludzi i po 10min wychodzilismy z sali potem nas przepisali do innej przechodni dla dzieci z zaburzeniami i tam mielismy spotkanie z psychologiem dzieciecym i asystentka od nauki mowienia zaproponowano nam obserwacje dziecka na autyzm i tak do tej pory doczekalismy sie tylko terapeutki ktora przychodzi raz w tygodniu i obserwuje czekamy na wizyte u pediatry ale sie czeka moze w nowym roku moze w lutym dodam ze nie mieszkam w pl i dlatego wskazowki innych mam sa dla mnie bardzo wazne

Gość maluszek?
wiesz duzo jest bardzo pozytywnych opinii po wprowadzeniu diety i odrobaczeniu dziecka. Bardzo dobrze, ze wprowadzilas diete, na co masz czekac?! Znalazlas inne miejsca, takie bardziej specjalistyczne, gdzie ludzie wymieniaja sie opiniami, radami?

Gość merka30
nie znalazlam na gazeta jest kilka watkow

Gość merka30
maluszek a wy prowadzicie ta diete?

Gość do merki
Sylwia, autorka strony wyprowadziła swoje dziecko z autyzmu - żywieniem. Wie n/t wszystko, prawie wszystko www.autismlowcarbdiet.pl/

Gość merka30
dziekuje :)