Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Pomozcie mi znalezc tytul filmu:)

Polecane posty

Film stary i dosc znany, mam na koncu jezyka jego tytul:P Fabula: facet jadacy samochodem mial wypadek, znajduje go (chyba) kobieta pielegniarka, ktora sie nim opiekuje. Nie jest jednak ona dobra postacia:P Nie pamietam o czym film byl dokladnie, ale owa pani chciala odrabac panu nogi siekiera:( Nie pamietam tez czy sie jej udalo, ale podejrzewam, ze nie:D Film ogladalam w telewizji jak bylam dzieckiem i tytul pamietalam a za cholere teraz przypomniec sobie nie moge:O Pomozecie?

Gość marek..,,.,
Ja bym ja bral ja tez bede pielegniarzem.

Gość ytytytyt
Też wiedziałem od razu, ale się spóźniłem:( Dawajcie następną zagadkę

Gość Jtwmdjt majgp
Sama kilka dni temu szukałam tego filmu :) nie wiem gdzie ściągnąć bo też bym obejrzała.

Gość ytytytyt
Jest po polsku na youtube

Gość kdsjfksfjsoi
Widać psychopatki z kafe też tak by się chciały poznęcać nad bezbronną chłopiną .

no dobra jak ktos chce to mam zagadke nastepna:P Film nie wiem nawet czy stary, ale wydaje mi sie, ze nie:P Fabula: chlopak mlody ma brata i pojebanego ojca, ktory to niby w imie wiary morduje ludzi:O Ludzie sa przetrzymywnai i zabijani w bunkrze, brat chlopaka wierzy w to co ojciec ich uczy, ale glowny bohater wie, ze to jest zle. Ojciec go zamyka na jakis czas w tym bunkrze, bo uwaza, ze jest pod wplywem szatana itd:O Fil w sumie fajny, ale tytulu nie pamietam.

Gość ytytytyt
"Ręka boga"?

Kolejny film to raczej tez z tych nowszych nie pamietam fabuly dokladnie, ale jest wiezien, ktory jest psychopata i morderca w jednym:P Bardzo gruby z tego co pamietam:P I moze nie bede psac zakonczenia itd bo ktos moze bedzie chcial obejrzec, ale przenosimy sie potem do jakiegos motelu (?) gdzie mordowane sa po kolei rozne osoby i nie wiadomo kto to robi. Cos w tym stylu:P Dokladnie nie opisze, ale dodam, ze gruby psychiczny morderca jest przesluchiwany chyba juz jako wiezien. Zakonczenie w stylu tych zaskakujacych:P

Moja jest nierozwiązywalna. Chodzi o film/serial na pewno był emitowany w roku 1989. Nic nie pamiętam poza jedną postacią - facecie chodzącym w czarnym płaszczu i czarnym kapeluszu który nazywał się - no właśnie : brat stilombo/skilombo/z quilombo sam nie wiem jak się to pisało, kojarzę tylko fonetycznie.

koniec filmu tego jest taki, ze wsyztsko sie dzialo w glowie grubego zabojcy:D Cos takiego, kurde nie pamietam dokladnie, ale wiem, ze ten grubas byl chory na schizofrenie czy inna psychoczna chorobe, a to co nas trzymalo w napieciu podczas filmu chyba byla jego chora wyobraznia.

Tak prawiczek gej masz racje:) A ja wklepalam tozsamosc i mi na filmwebie cos z 2011 wyskoczylo:O No dobra chlopaki zostal mi jescze jeden tytul i licze na was:P

Nie pamiętam, pamiętam tylko tę postać. Na internecie raz znalazłem na polskim forum wypowiedz kolesia o ksywie "brat skilombo", zawsze myślałem, że to było "stilombo" teraz że chyba jednak "z quilombo" (jest takie miejsce ). Wiem, jak koleś był ubrany, ale nic poza tym,nie pamiętam jak wygladał aktor nic o fabule. No i to, że ów brat był na pewno postacią pozytywną.

Nie bardzo pamietam fabule, ale chyba istotne jest to, ze bohater jest zamykany w takim pomieszczeniu dziwnym (nie wiem jak to sie nazywa ale cos w stylu gdzie trupy przetrzymuja) i chyba przemieszcza sie on w czasie czy cos w tym stylu:O Nic wiecej nie pamietam procz wlasnie tego, ze go tam zamykali i on "odchodzil"

frodo jak to z 89 to meza zapytam jutro jeszcze, bo on powinien wiedziec wiecej niz ja, bo ja w 89 mialam mniej niz 10 lat:P