Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Pomozcie mi znalezc tytul filmu:)

Polecane posty

Kiedyś bym się musiał zawziąć i policzyć ile już filmów i piosenek znalazłem. Szkoda, że jakiś rok pisałem jako niezalogowany:(. A za znalezienie mojego naprawdę ufunduję cenne nagrody, także popytaj małża:)

no dobra, ale juz strasznie trudne bedzie to: "Nie wiem za wiele, ale pamietam, ze bylo przedszkole i przedszkolanka, ktora wykorzystywala (chyba) dzieci seksualnie wraz z znajomym czy chlopakiem(?). Nalezeli do sekty, a rodzice dowiedzieli sie o tym, gdyz jedna z mam zaczela zastanawiac sie dlaczego dzieckop boi sie kroliczka maskotki, ktore dostalo w przedszkolu. Okazalo sie, ze w tych maskotkach byly kamery chyba, ktore obserwowaly dzieci w domu. Moglam cos poplatac ale glowna fabula zostala zachowana" Skopiowane z innego tematu, ale autorka bylam ja:P Tyle, ze na pomaranczowo, bo zalogowac sie nie moglam wtedy:O

Gość rtuytitr
Frodo - a ten film to polski czy nie?

frodo zle wiesci:O Maz tez nie wie o jaki film czy serial ci chodzilo:( A przeczytalam mu przed chwila twoj post i nie kojarzy. Podejrzewam, ze google juz przemaglowales i nie ma sladu, prawda?

Frodo a ten gosciu to przypadkiem ksiądz nie był? Coś mi się kojarzy z filmów na jedynce z emisji "w starym kinie" podobny tytuł. Jakiś dzwon bije ale nie wiem w którym kościele:p

Gość rtuytitr
Kurde, bo coś mi się kojarzy jakiś "brat z quilombo" czy jakoś tak. Teraz będę sobie próbowała ciągle przypomnieć :o

frodo tak:) jestes genialny po prostu:) Az jutro zadzwonie do mamy, ktorej lata 89 sa blizsze niz mi i zapytam o ten film czy serial. Mam nadzieje, ze odnajde ten tytul w ramach wdziecznosci:P A pytales na filmwebie?

frodo ano wlasnie czy nie byl to serial o ksiedzu, ktory rozwiazywal jakies tam tajemnice sledztwa i wspolpracowal z policja?

Gość rtuytitr
Na filmwebie są tasiemcowe tematy z szukaniem tytułów

Ewelina - domyślam się o jakim serialu mówisz, nie o ten mi chodzi. Choć być może i moja postać pomagała policji, nie wiem, naprawdę nie kojarzę o czym był film.

no to jak nie chodzi ci o tego ksiedza to musze juz matki i ojca zaptac, bo szybciej skojarza:P Co do filmweby to tam sie dlugo czeka na odpowiedz, ale tematy sa takowe tyle, ze jak ktos napisal tasiemcowe:O

frodo a cos jeszcze? Moze masz wiecej szczegolow? Wglad postaci, jakas sytuacja w filmie czy tym serialu. Pamietasz cos jeszcze?

frodo i tak z ciekawosci: jak znalazles film Kto sie boi kroliczka?:P Sorry ale bardzo mnie to ciekawi:)

Ewelino, może nie wyglądam, ale jetem weteranem takich tematów. Gdybym pamiętał cokolwiek więcej bym napisał. Ale właśnie sobie przypomniałem, choć to niewiele wnosi -gość miał mały wąsik, taki w stylu Adama Małysza.

Naprawdę nie wróżę z fusów:P "movies about sexually abused kids" w wujka googla,wyskoczyła jako pierwsza strona yahoo gdzie koleś podał kilka filmów. Sprawdzałem po kolei na filmwebie o czym są. I już:)

cos mi swita ale nie wiem czy w dobrym kierunku:P Spytam matki i ojca oni powinni kojarzyc, ale jelsi twoje rodzice nie kojarza to moze sie okazac to najtrudniejsza zagadka:D A tak odchodzac od tematu: moze polecisz jakis dobry film (horror, thiller, cos z zaskakujacym zakonczeniem itd), bo widze, ze znasz sie na tym:)