Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Pomozcie mi znalezc tytul filmu:)

Polecane posty

Gość red carpett
a pamiętacie taki film fantasy w którym potwory pod ziemią wykorzystywały kobiety do rozmnażania się?

O filmie "Megan is missing" slyszalam ,ale balam sie, ze to cos w stylu "Hard Candy" i "Trust" a jakos nie mialam ochoty na nude ktora niby miala byc fascynujaca.

Dopóki Megan nie zaginuje, czy jak to się pisze to nie ma rewelacji. Ale potem...Nie wiem, mnie powalił, ale gusta są różne. Daj przykład dobrego Twoim zdaniem filmu, to zobaczym czy mamy podobny gust.

Dobre filmy to dla mnie wiele tytulow:D Poczawszy od egzaltacji czyli "Przeminelo z wiatrem", poprzez "Lokatora", "Klucz do koszmaru", "Mulholland drive", "Dogville" i wiele wiele inch, ktorych tytulow nie pamietam. Dla mnie dobry film to nie tylko jeden gatunek, dobry film moze byc w kategorii horror, dramat, thiller. Ogladalam ich wiele i co jakis czas przypominaja sie mi nowe tytuly.

a i dla mnie dobrym filmem o zaginieciu jest np. "Gone baby gone" ale nie powiedzialabym ze to genialne, po prostu dobrze sie ogladalo i cos takiego moge ogladac.

film, ktory jest dobry a moze zryc psychike to "Ladunek200", "Lilja 4-ever", "Srbski film" to tak mniej wiecej o moim guscie filmowym:P

Gość wewqewqeqw
mi się tez Megan... podobała, serio, nawet nie doczytałam że to horror, i potem jak pokazali to zdjęcie... :p dobry film, a jestem konesrem horrorów, polecma tez enter Nowhere

Gość pytajaca pytaczkaa
kiedyś był film o szpitalu psychiatrycznym w pod koniec 19 czy na poczatku 20 wieku, wszyscy byli ubrani w storje własnie takie epokowe, i dówch pacjentów (facet i babka) mieli romans- facet jakoś do niech przychodził na łożko i się bzykali, była jakaś babka co miała zasłonkę na twarz(sama nie wiem co to). wie ktoś może co to za film??

Gość pytajaca pytaczkaa
film raczej z pierwszej połowy lat 90 alt głowy nie dam uciąć

Gość pytajaca pytaczkaa
ten film chyba właśnie leciał na tvn powidzmy w 1997 i jakoś z 5-6 lat temu chyba

Gość pytajaca pytaczkaa
oj nie neistety nie, własnie ten film pamiętam chyba w 1997 roku cos leciał w tvn i się bałąm że rodzice zobacza jak się bzykają i wyłaczyłam, do tej pory mnie gryzie co to za film, akcja była jakoś pod koniec 20 wieku albo na początku, na ten psychiatryk mówili jakos kurort, nie wiem czy tam freuda nie było...

nie krecilam nosem:D Zapytalam tylko czy w tym stylu:P Ej no, nie rob mi tego:( Malo ludzi mnie i tak lubi tutaj:( Ja tam cie lubie:P

Gość pytajaca pytaczkaa
nie niestety nie :/ to było o miesjcu dla różnyh choruch psychicznie ale o chyba było raczej na wesoło

Gość pytajaca pytaczkaa
znalazłam to droga do wellville przypomnialo mi sie po mattew brodericku

Gość pytajaca pytaczkaa
komedia, ale ogladałm to jak bylam mała i się wstydziłam przy rodzicach bo jakieś golasy były czy bzykano :P

Gość pytajaca pytaczkaa
frodo przeczytałam o tym bohaterze, a co to był za gatunek może kojarzysz? czy to był western, sci-fi, strożytny czy w czasach obecnych?

Frodo bycie git przeszlam w szkole sredniej i na studiach:P Na kafe wole nie blyszczec:D Ale rodzicow wezme na spytki:P Jutro po 17 zadzwonie i spytam:)

Jejku, już chyba czwarty raz piszę, że nie, nie kojarzę niczego poza ubiorem postaci i częściowo jego imieniem - częściowo, bo nie jestem pewien pisowni. No i tego, że film był najpóźniej z roku 1989.