Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Pomozcie mi znalezc tytul filmu:)

Polecane posty

Gość pytajaca pytaczkaa
frodo cięzka sprawa :/

sprawa nie ciezka bo mozna popytac rodzicow itd. Mojego taty siostra mieszka obok wiec jej tez zapytaja jak znac nie beda a tak najlatwiej tytul znalezc:P Trzeba pytac wsrod osob w wieku 40-50 lat. Frodo a napiszesz jeszcze jakies filmy co polecasz?

Z ryjacych dekiel polecam dom tysiąca trupów, bekarty diabła. W tle lekka odprezajaca muzyka country i to jest w tym 2częściowym filmie najbardziej chore

Wiesz, ja też wśród starszych pytałem i też nikt nie pamięta. Pamiętają postać, owszem, ale filmu nie. Jak lubisz takie dające kopa filmy to może Man behind the sun, albo Black sun?

Man behind sun widzialam:P Nie rusza mnie to chociaz film ryje psyche, ale nie takiej psychopatce jak ja:P

Polskie pozycje zaliczone juz i dobre jak najbardziej- godne polecenia. A Black Sun do obejrzenia- moze byc ciekawie:P

Nie, nie ja tak do filmow nie podchodze:O Film to gatunek, kazdy z nich ma scenariusz, aktorow i rezysera i kazdego ocenia sie indywidualnie. Inaczej ocenie Man behind the sun a inaczej Milczenie owiec. Co nie znaczy ze ktorys z tych filmow jest zly.

Dobra nieważne. Ale na prawde lepiej nie oglądaj, nie chcę mieć na sumieniu że zmarnowałem Ci półtorej godziny życia na taką nudę. Jakby co to wpadnij, daj znać jak tak z moim filmem (ja Ci trzy znalazłem jak dobrze pamiętam ), nawet jak nici to daj jakiś sygnał że choć spytałaś ok? Trzym się i dobranoc:)🖐️

Tak z tematu alkoholizmu kojarzy mi się film z Januszem Gajosem w roli głównej. Był chyba prezesem jakiejś dużej firmy. Obraz człowieka staczajacego się na dno. Może ktoś kojarzy?

nie badz zlosliwy:P Ja obejrze, a jak poczuje ze zmarnowalam czas to pretensje bede miala do siebie, bo to ja decysuje o moim zyciu i czasie:P Moje slowo jest warte tyle co i ja takze napisze jutro wieczorem co mama i tata powiedzieli. Nawet jak filmu znac nie beda to zapytaja ciotki, jej meza itd. Jesli chodzi o filmy/seriale z tamtego roku to tak najlepiej szukac, powiedziec komus i moze znajdzie sie ktos kto zna. Ja tam wdzieczna ci jestem za te moje tytuly i zrobir eszystko by znalezc ten twoj jeden tytul:P

nie, ja raczej slabo pamietam tytuly filmow:O Szczegolnie tych polskich. Bardziej kojarze te w oryginale czyli te po angielsku i rosyjsku.

frodo tak jak obiecalam zapytalam rodzicow i niestety ale oni nie kojarza w ogole. Takze nie pomoge juz bardziej:(

hm... nie wiem jaki gatunek lubisz? Ostatnio ogladalam Tall men, bez rewelacji ale na wieczor moze byc:P Z tych lepszych co ja lubie to wyzej pisalam:P ale pewnie wszystko to widziales.

Bo ja bym sobie jeszcze raz obejrzał Blairwitcha i REC, ale obawiam się, czy to nie sa typowe filmy na jeden raz. Właśnie, znasz jakieś filmy - horrory/thrillery kręcone z ręki albo z takich kamer jak w Paranormal?

nie, niestety nie znam nic procz tego co wymieniles:( Co do ogladania raz jeszcze to obejrzyj jak masz ochote, ja czasami probowalam 2 raz obejrzec jakis film i okazywalo sie, ze to jednak film na raz, ale jak nie obejrzysz to sie nie przekonasz:P

Ja sobiew w ten sposób obrzydziłem trzy filmy, więcej nie chce:( Chyba właśnie znalazłem film kolejnej kafeteriance, niestety mojego brata z quilombo nikt oczywiście nie odszuka:(