Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo nieszczesliwa

czy ktos dotrzyma towarzystwa? Bo jestem rozsypana i samotna...

Polecane posty

Rozstalam sie z facetem swoim jakis czas temu...zaczelam sie spotykac z kims bez zobowiazan i sie zakochalam. Nie byloby zle,bo ten facet co z nim sypialam podkochiwal sie we mnie od dawna ale jak widac platonicznie :( bo mu przeszlo. Mowi,ze nie ma tego czegos :( a kiedys plakal moim kolezankom w rekawy,ze ja to jestem napewno ta jedyna...:( jednak to prawda,ze najbardziej pozadamy tego czego miec nie mozemy. Zerwalam te relacje a teraz sie zastanawiam czy jednak nie wrocic :( tak mi zleeeeeee pocieszcie ludzie,bo nawet nie mam sie komu wyzalic :( przytulic bym sie chciala :(

ludzie :( podnosze :(

jakies slowa otuchy? Moze? A moze walczyc o niego jeszcze? Czy nie...moze to juz by mi uwlaczalo. Jestem beznadziejna :(

Gość Mala taka jedna 24
Nic innego Ci nie poradzę poza daniem sobie czasu żeby rany się zagoiły. Chcesz wrócić? Do czystego układu kiedy go kochasz a on Ciebie nie? Chcesz dodatkowo cierpieć i prosić o uczucie?

to u mnie typowe...odkad pamietam zawsze prosilam o uczucie :( ale nie moge uwierzyc w to,ze on do mnie nic nie czuje juz. Jak tak mozna. Kiedys ledwo oddychal jak stanal kolo mnie! Myslelismy,ze to TO ze to milosc od pierwszego wejrzenia! Teraz nic nie czuje? Caly rok o mnie marzyl i wyrywal wlosy z glowy,ze nigdy z nim nie bede,a teraz nagle po jakims czasie ja nie mam tego czegos? Wlasnie teraz kiedy moglibysmy byc razem on sie tak po prostu odkochuje. Jakby milosc z kranu sobie leciala on ja sobie teraz zakreca tak o. :( :( :( :( :(

Gość aaajiiiknia
Ehhhhh bo faceci to tylko faceci. Maja takie glupie myslenie ze nie o to chodzi by zlapac kroliczka ale by gonic go

wyjezdza za dwa miesiace na jakis czas. Wczoraj po seksie powiedzial zebym z nim jechala...oczywiscie dobrze wie,ze nie moge sie nigdzie ruszyc w tej chwili :( a na drugi dzien mi mowi,ze przeciez laczy nas tylko seks...nie wytrzymalam i zerwalam ta relacje,bo jeszcze sie dowiedzialam,ze z moja kolezanka umawia sie na miasto na zakupy. Po kolezensku ale jednak...jak chcialam wyjsc z nim na miasto to jemu sie nie chcialo. Nienawidze go :(

Gość Mala taka jedna 24
Widzisz taki jest skutek związku bez zobowiązań, układu, Wcześniej byłaś tm co go kusiło, teraz miał Ciebie bez wysiłku. Gdybyś zaczęła się zn im spotykać normalnie a nie na zasadzie związek-niezwiązek to może by coś z tego było. Ale nie poniżaj się, nie proś o miłość.

moze mu mnie jeszcze zabraknie ? :( moze jak minie troche czasu to sobie przypomni to co czul kiedys... :( :( nie nie bede prosic o milosc bo to byloby juz zenujace. Ale sobie nigdy nie wybacze,ze tak to spieprzylam :( bede sie modlila,zeby sie mu odmienilo :( i tak Bog mi tu gowno pomoze :P

Kiedy on do Ciebie wzdychal byłaś z innym i jego uczucia Cię nie obchodziły więc z jakiej racji jego mają teraz obchodzić Twoje? Moim zdaniem on uważa że traktujesz go jako lekarstwo na tego byłego a to nie jest uczciwe

Ale ja go nie traktuje jako lekarstwo :( moj byly to inny temat. Ja juz go nie kocham, juz od dawna. Tylko sie meczylam w tym zwiazku. I to nie ja zaproponowalam taki uklad. Ja wtedy tez to czulam co on i tez cierpialam!

nie chce sie nim leczyc,bo nie mam z czego. Chce go kochac!

Gość ja też myślę, że
za szybko cię miał. A do tego pewnie poczuł się jak zabawka która jest na pocieszenie po rozstaniu z innym... trochę go rozumiem.

Do Bardzo nieszczęśliwej!! No właśnie i to jest twój duży błąd! Wystarczy że kiwnie palcem a już jesteś jego! Musisz też mieć swoje postanowienie i zdanie. Musisz bardziej się szanować i dbać o swoją godność.

Wiec dlatego zerwalam te relacje :( ale tesknie :( Moze sie do mnie odezwie...tak po prostu.

Gość RaZR
DAj se spokój. Jak go nie kochasz to nie wracaj. Znalazła se poduszke emocjonaln, "wyżalić się" A co to Twój psychoterapeuta?

ja sie mu nie zalilam baranie jeden!!!! kocham go. Czytaj uwaznie a nie po lepkach.

Gość Lenia_h
A ja jestem jeszcze bardziej sama, nigdy nikogo nie mialam, nigdy nie bylam na randce. Z wlasnej winy, bo sie uparlam na jednego i koniec. Tak juz 7 lat. To jest dopiero cierpienie, nigdy nie moc byc z kims, kogo sie kocha, teraz juz nawet ze soba nie gadamy. Jestem chora psychicznie. Chcialabym byc z kims chociaz krotko, czuc sie kochana i potrzebna, ale oczywiscie wynagania tez mam.