Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poliskaaaa

Co myślicie o takiej figurze i urodzie ? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość gumolitełe
nie dość, że trans, to jeszcze podobny do Wojciecha Pokory z filmu "poszukiwany- poszukiwana" :-O :-D

Gość hm............................
Chuda. Przytyj. Twarz oki:) Ps.Zobacz sama jakie masz ramiona..brrrr

Gość Dominkoo
ładne ramiona :)

Gość ::::......::::
jak ten chlopiec ma na imie?

Gość phiphiiii
całkiem ładna, ale za chuda i chyba ktoś tu ma lordozę bo te plecy jakieś takie dziwne. Doradzam więcej ruchu i ćwiczenia na mięśnie brzucha i grzbietu.

Gość reueweuew
Dupa wystawiona jak do ruchania, widać że tylko jedno masz w głowie

jak dla mnie za szczupła. no i nie rób tych dziubków a'la trąbka na zdjęciach bo to wiocha jak złote zęby

Chudziutka na plus, bo im bedzie starsza tym grubsza. Sylwetki nie widać zbytnio bo tam gdzie sie wypina to jest bokiem a nie prosto by stwierdzic jak grube ma nogi, czy kolana proste i tak dalej. Ramiona bardzo brzydkie. Sprawiają wrazenie zylastych. Bardzo mi się ramiona nie podobają....a jestem fanką ramion i przegubów. Piersi małe. Ale poza tym ok. Widać że dziewczę zadbane. Tylko te ramiona...........

z takim podejściem to najlepiej żeby natki były niedożywione bo im starsze tym bardziej będą tyć... x x co to w ogóle za podejście? albo ktoś jest za chudy albo nie. a wiek żadnej nadwagi nie usprawiedliwia bo przecież to można kontrolować

ps. Nie kazdy moze przytyc jak wiekszosc na zawolanie np. po świętach ;) To czy ktos ma ladną figure nie zalezy od wagi. Tylko od proporcji. Poza tym widać że młoda, jeszcze przytyje.

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Po pozie z pierwszego zdjęcia widać że lubi być ostro i często ruchana w dupę

alez bzdura ze wage mozna kontrolowac. Takie stwierdzenie ogolne. Wiekszej bzdury nie slyszalam. Moze grubasow owszem, nadwage mozesz kontrolowac. Ja cale zycie niedowage mialam i po szpitalach sie tułałam ani kilo nie moglam przytyc. Na odzywkach , dietach i innych takich. Cuda wianki! Az w koncu przyszedl w moim zyciu czas ( teraz) kiedy nabralam kobiecych kształtow mimo niedowagi i wygladam w miare normalnie.

Gość fcewfcwcf
toz to facet wystylizowany na babke

"alez bzdura ze wage mozna kontrolowac. Takie stwierdzenie ogolne. Wiekszej bzdury nie slyszalam." x x jasne że można. to kwestia odpowiedniej podaży kalorii. x x pytanie czy te diety na których byłaś były dietami profesjonalnymi czy pisanymi na kolanie przez jakiegoś znachora? x x no i skoro tułałaś się po szpitalach to czy ktoś wykonał badanie hormonów tarczycy?

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Anoreksja :-o

ktos kto nie mial problemu dotyczącego niedowagi nie powinien sie w ogole odzywać bo nie wie o czym mowa. Mi zawsze wszyscy wmawiali ze albo jestem chora albojakas niedozywiona, albo sie odchudzam. przez 20 lat. A ja sie im tylko śmiałam w twarz, teraz babki w moim wieku dzieci porodziły, tyłki im urosły ( bez obrazy, sama czekałam kiedy mi urośnie) a ja dopiero zaczelam wygladac kobieco. Ale ludzie są tępi, i często nie myslą tylko pieprzą 3 po 3. Wystarczą że zobacza chuda i ciul, JESTES CHUDA i bezmozgi cale zycie tak na kogos wolają, albo na grubą i ciul JESTES GRUBA. Zero wyobraźni. Zero wglębiania się w problem. Zero wiedzy o przemianie materii i o trybie odzywiania danej osoby. Zero pojęcia o czymkolwiek. Ale za to najwiecej do powiedzenia. Tacy są juz ludzie, że krytyka przychodzi im latwo a siebie sami nie widzą.

Dareios, z całym szacunkiem oraz bez obrazy:(...sorki ale nie chce mi się dyskutowac na temat ostatnich 20 lat mojego zycia w niedowadze i odpowiadania na glupie mądrosci sugerujace ,ze prawdopodobnie nie mam wiedzy odnosnie samej siebie oraz mojego organizmu. Kto mi układał jadłospis , i czy robiłam badania na tarczyce. Litości. Zapytaj jakich ja badań nie robiłam i powiedz mi coś czego nie wiem... a.. zapomniałam dodać... Jestem zdrowa. i nie ma o czym gadać.

Gość phiphiiii
no ale dziewczyna jak by złapała trochę mięśni to z automatu wyglądała by zdrowiej. I zdecydowanie powinna chodzić na korektywę bo to dziwne przegięcie na plecach nie jest dobre. Jak nic będą ją bolały plecy. A sport rekreacyjnie jeszcze nikomu nie zaszkodził.

Gość Anastasssja
Dareios jesteś idiotą :o kolejny forumowy prawiczek? :o

jasne jasne, pare kilo by jej wpadło nie mowie ze nie. Ale wpadnie jej pewnie samo z czasem, bo znam ten typ "chudosci" :)

Zero wyobraźni. Zero wglębiania się w problem. Zero wiedzy o przemianie materii i o trybie odzywiania danej osoby. Zero pojęcia o czymkolwiek. Ale za to najwiecej do powiedzenia. Tacy są juz ludzie, że krytyka przychodzi im latwo a siebie sami nie widzą" x x Tak się składa że w tym temacie trochę siedzę. Owszem, są ektomorficy którym bardzo trudno zwiększyć wagę ale jednak się da. x x Napisz może jakie diety i jakie odżywki stosowałaś.

Dareios nie ma sensu nie bede pisac o sobie bo nie mam problemu ze zdrowiem. I nikomu niczego nie będę radzić, bo ilu stąpa po tym globie ludzi, tyle problemów. Dla każdego co innego.

"Dareios jesteś idiotą kolejny forumowy prawiczek? " x x Rzucanie inwektyw świadczy o rzucającym

Gość Poliskaaaa
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :-) owszem jestem transem i owszem lubię być roochany w doopę aż po same migdały

Dareios, wiec zainteresowany niech idzie do dietetyka i niech dietetyk ustali mu indywidualną dietę, mnei sie to nie tyczy juz. Głupia bym była gdybym się w życiu cofała.

Gość phiphiiii
"jasne jasne, pare kilo by jej wpadło nie mowie ze nie. Ale wpadnie jej pewnie samo z czasem, bo znam ten typ "chudosci"" ale samo z siebie to jej wpadnie tylko tłuszczyk. Oczywiście jej to nie zaszkodzi. A tu moim zdaniem największym mankamentem jest to na co zwrócili uwagę również inni (czyli to dziwne przegięcie) które niektórzy określili wulgarnie "wypiętą dupą". To nie dupa jest wypięta, tylko tułów wygięty w takie leżące "U". To jest krzywy kręgosłup i niestety trzeba ćwiczyć. Bo ogólnie to proporcjonalna figura.