Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda_26...

co lepsze-nokia lumia 800 czy galaxy advance? opinie

Polecane posty

Gość jagoda_26...

Witam, mam zamiar kupic sobie smartfona, ale nie potrafie sie zdecydowac. Moze mi doradzicie? W gre wchodzi jeszcze xperia j. Nie zamierzam grac w gry, ale robie sporo zdjec telefonem.

Gość Nokia podobno ma
optykę Zeiss'owską więc wybrałbym ją. Na wszelki wypadek sprawdź, który telefon ma jaki aparat.

Nokię testowałam przed wejsciem na rynek i powiem tak takiego dziadostwa to w życiu nie widziałam. Fakt to był prototyp, ale soft padał średnio dwa razy dziennie. Czasami nikt nie mógł się do mnie dodzwonic, pomimo trybu czuwania. Po prostu gówniana słuchawka - nie tylko moja opinia, być moze coś poprawili - nie wiem. Samsungiem nie bawiłam się to ci nie powiem.

Gość dfscewfwesdfes
wszystkie nokie są dupowate, zeszły na psy, ja miałam ostatnio nokie, to wróciłam do starego sony ericssona, moja mama ma nokie tez narzeka

Gość jagoda_26...
dzieki, ale slyszalam ze nokia dzieki windowsowi jest latwiejsza w uzyciu a xperia ma androida i jest ciezej

Używałam przez tydzień Motoroli Razr i Lumi 900. Wybrałam Lumie właśnie za stabilność- Razr wieszała się i restartowała- , lepsze zdjęcia oraz szybkość. Wiadomo że każdemu pasuje co innego.