Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAPITANBOMBA

Zycie, wzloty i upadki az wkoncu..

Polecane posty

Spac mi sie nie chce wiec stwierdzilem ze sobie popisze :) wielu z was po przeczytaniu tego tekstu stwierdzi ze fake, sciema i cholera wie co jeszcze - myslcie co chcecie ale wszystko co tutaj opisuje jest prawdziwe. Mam 32lata, do niedawna prowadzilem normalne spokojne zycie, byla praca, wynajmowalem mieszkanie, auto jakies bylo, wazne ze dupe wozilo ;) I tak zycie sie toczylo az szczescie albo jakas sila wyzsza stwierdzila ze wygrywam naprawde duza kase. Wiecie jakie to dziwne uczucie jak czlowiek sie dowiaduje ze masz tyle kasy ze moge palic tymi papierami w piecu a i tak mi nie zabraknie ;) Szok i przerazenie na poczatku ale zachowalem w miare wzgledny spokoj i trzymalem morde na klodke. Minelo kilka miesiecy, o mojej wygranej wie tylko najblizsza rodzina z ktora podzielilem sie kasa, skoro ja mam dobrze to oni niech tez maja, nie jestem zgredem :) A teraz mam zajebiscie duze mieszkanie, kupilem auto lepsze ale nic nadzwyczajnego bo nie chce sie rzucac w oczy. Ostatnia noc gralem prawie cala w wowa i dziwne ze mi sie spac nie chce ;) Nie wiem nawet czemu pisze tego posta, chyba z nudow bo czasem zagladam na kafeterie i smieje sie z podszywaczy i ich tekstow, sa naprawde komiczni - oczywiscie nie wszyscy. Jeszcze taka ciekawostka, typowe meskie podejscie. Jak wygralem to stwierdzilem ze nie ozenie sie nigdy i bede pukal wszystkie laski dookola :P wiem wiem brutalne podejscie ale wiecie co? znudzilo mi sie! Coraz bardziej dojrzewam do zwiazku z kobieta ktora pokocham, tylko bedzie sie trzeba nakombinowac zeby nie pokochala pieniazkow tylko mine ;) Teraz mozecie po mnie pojechac bo domyslam sie ze taki ktos sie znajdzie :) a co mi tam, spac nie moge wiec mozna sie obrzucac miesem ;p

Gość MURDOCKK
no to chyba zostaje pogratulowac koledze.

Gość zaciekawwiony_bardzo
Spytam z ciekawosci, jakies inwestycje? biznesy?

Gość krutka pilka
to teraz poznasz smak przyjaxni i miłosci za pieniadze :P, :P, :P

Narazie w nic nie inwestowalem, nigdy nie mialem do tego glowy i parcia na wlasny biznes jakos wielkiego tez nie mam, moze kiedys. Jak narazie ograniczam sie do pomocy kilku schroniskom dla zwierzakow w moim miescie :) zawsze chcialem pomoc a teraz mam okazje wiec czemu nie, potworem jak widac nie jestem :P

Gość wszyscynajwazniejsia
ile w tego lotka wygrales :)

Gość jak poznasz dziewczynę
to nie ujawniaj stanu konta. Żyj jak przeciętny Kowalski dla niepoznaki, no może ciut lepiej. Jak laska nie będzie nic wiedzieć to sam będziesz mógł się przekonać że jest z tobą z innych powodów niz pieniądze np. będziesz wiedział że jest z tobą dlatego że masz dużego

Czy to wazne ile dokladnie, no duzo. Starczy dla mnie, mojej rodziny, moich dzieci i pewnie jeszcze dalej. Jak bede szukal partnerki zyciowej to napewno tak zrobie jak pisze kolega wyzej, bo co mi po pannie ktora poleci na kase, lipa. Aha i nie mam duzego :P wiec jak bedzie chciala byc ze mna to dlatego ze fajny gosc ze mnie :)

Gość dxjsdjhds
To może pomyśl o operacji powiększania, przecież Cię stać :classic_cool:

dxjsdjhds, myslimy innymi kategoriami. Ty zatrzymales sie chyba na poziomie gimnazjum :) agatka, 4 tez kiedys mialem :D

Jak pisalem wczesniej, zainwestuje za jakis czas. Aktualnie zyje z procentow wiec cala kwota ktora zostala lezy nieruszona, nadal widzisz to w czarnych barwach? ;)

ja to bym w podroz jakas pojechała o , pomyslec co zrobic z kasa hehe no to teraz u mnie tez kolej na wygrana hehe ooo hehe

Bylem we wloszech, hiszpani, grecji, turcji.. no ile mozna jezdzic? goraco tam jak cholera :P mam w planach jeszcze kanary i szkocje ale to w przyszlym roku :)

Gość gamer wow
na jakim servie grasz kolego? : d

pewnie ponad 10 wpadlo bo inaczej by nie starczylo po dzieciach dalej :)

zbieram na crossa nie dolozysz cos :)

Na BLu gram ale wiecej nie powiem, zreszta w mojej gildii nikt nie wie kim jestem, co robie w zyciu itd ;) normalny przecietny gosc :) Cross? to motocykl? przeciez to niebezpieczne jest :P

tak, dokladnie chodzi o yamahe yz 125 wiec nie daki znowu duzy i niebezpieczny :)

Gość ghjdrtyhty
A co to jest dokładnie "BLu" ???

tez nie zawsze :P no nic szkoda, myslalem ze uszczesliwisz nieznajomego hehe Pozdrawiam

Gość ghjdrtyhty
Czyli chcesz powiedzieć że dzięki rozgrywką w WoW wygrałeś ponad 10 baniek. Gratuluję.

Gość ja pitole czlowieku!
tyle kasy masz i siedzisz na kafe???!?!?! ja bym juz balowal na miescie i obracal dupy :D:D:D:D

Oj tam, bylem na zakupach bo lodowka zaczynala swiecic pustkami a i kot zaczynal sie domagac dobroci ;) stoje grzecznie w kolejce, czekam i czekam wkoncu udaje sie zaplacic i calkiem ladna i mila pani ekspedientka usmiecha sie do mnie i w tym momencie wlacza mi sie film = ona wie! No bo brad pitt to ja nie jestem.. Kasa moze namieszac w glowie.

Gość biedna mysza nie bogata
fajny temat, chcialbym wiedziec wiecej z ciekawosci no... jak wyglada teraz twoje zycie? czy musisz sie mocno ukrywac? czy pozwalasz sobie na wszystko i szastasz forsa ?:P