Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamgdziuulekk

Ale miałam akcję przesłuchując potencjalnego pracownika

Polecane posty

Gość mamgdziuulekk

Pracuję w firmie rekrutującej pracowników na stanowiska typowo fizyczne dla naszego partnera sieci sklepów Auchan. Wczoraj na przesłuchanie pracownika magazynowego stawiło się 30 mężczyzn i dla jednego z nich chyba straciłam głowę. Chłopak 27 lat, na oko 185cm, szczupły szerokie ramiona, wąskie biodra, ciemne włosy, piwne oczy. Na spotkaniu miał ciemne dżinsy, brązowe buty, sweter i skórzana kurtka. Wszedł na spotkanie bardzo pewnie usiadł przedstawił się i się zaczęło. Moi współpracownicy bo w komisji byłam ja i dwóch kolegów zauważyli że wpadł mi w oko i od samego początku zaczęli go naciskać i przyciskać tak żeby go "uziemić" i pokazać że to oni są górą. Nie powiem że było mi strasznie głupio z tego powodu bo wyglądało to tak jak by wszyscy byli tam przeciwko mnie. Starałam się przerywać kolegom i łagodzić sytuację ale ten chłopak był po prostu świetny, odpowiadał idealnie na każde pytania i świetnie puentował głupie poczucie humoru moich kolegów z branży. I teraz szok.. Nagle wstał podszedł do naszego stolika i podał mi rękę patrząc prosto w oczy powiedział że bardzo dziękuje za przesłuchanie ale jak widać nie jest zbyt kompetentny aby na takie stanowisko aplikować po czym życzył mi miłego dnia powiedział do widzenia i wyszedł. Z moimi kolegami się nie pożegnał nawet nie patrzył na nich. A mi dzisiaj jest cholernie głupio za zachowanie moich kolegów, na koniec jeszcze jak ten chłopak wychodził to oni się śmiali i gadali " No no Madzia widzieliśmy jak na niego patrzysz, co za burak 27 lat i pracy szuka" i takie podobne teksty. Cały czas myślę o tym chłopaku , mam nawet jego adres i dane, widziałam że ma facebooka i chyba nie ma dziewczyny, myślicie że mogłabym do niego napisać ???

Gość nie mam pumysłuuuu :(
napisz :)

Gość Mia FarRow
kotku chłopiec nie jest zainteresowany :D

Gość a ja myślałam że to baby
są zawistne. Zazdrościli mu cwele że jako nowy pracownik mógłby poruchać koleżankę a oni nie.

Gość vbnccxdkfdjd
Liczysz na ruchanie czy na coś więcej?

Gość mamgdziuulekk
Mam 32 lata. Ten chłopak miał wykształcenie zawodowe a biło od niego jak by skończył co najmniej dwa kierunki studiów. Niesamowita charyzma i świetna inteligencja. Niech jeszcze raz gdzieś przeczytam że ludzie po zawodówkach to tłuki. Moi koledzy z branży mają mgr inż przed nazwiskiem, odbyte praktyki w stanach a zachowują się jak banda pajaców w dodatku jak frajerzy co idealnie pokazali jak zachowali się w stosunku do tego chłopaka. Nie wiem co bym miała napisać temu chłopakowi.

Gość mamgdziuulekk
Koledzy z branży mogli by się wiele nauczyć od tego chłopaka szczególnie patrząc na sposób bycia i wypowiadania się.

Gość Przydupas
nie miałaś majtek ?

Gość mamgdziuulekk
A jak szedł to widziałam że coś długiego dynda mu pod nogawką niemal do kolana

Gość gytdyta
haha ty po prostu chcesz go przeleciec :P

Gość porannarosaaa
PISZ DO NIEGO!!!!!

Gość mamgdziuulekk
No nie powiem chłopak totalnie zawrócił mi w głowie. Zawsze trafiałam na pajaców albo takie cipki właśnie jak koledzy z pracy a tutaj miałam okazję porozmawiać z takim prawdziwym facetem z krwi i kości i to mi się w nim spodobało a że jest bez pracy ? to nic dzisiaj w końcu większość ludzi młodych nie ma pracy i szuka oraz łapie się wszystkie co możliwe.

Ciekawe co na to wasz mocodawca:P?Może by był niezadowolony z zniechęcania kandydata:P?A tych kolesi powinni wylać:P.Nie jest ich sprawą kto komu sie podoba ale czy nadaje sie do roboty:P.

Gość akijhnmlom12554
Od zawsze wiadomo ,że wykształcenie nie zawsze idzie w parze z rozumem.

tez bym napisal... albo wiedzac jakiego ma fejsa mozesz zorganizowac jakies przypadkowe spotkanie...

Gość chelsowa
pisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość jamerra
pisz do niego nie pierdoI , raz się żyje :D podziękował ci i patrzył na ciebie , nie krępuj się , jak będziesz stara to żaden na ciebie nie spojrzy a teraz lap szczęście, przynajmniej będziesz wiedzieć że chciałas co sie przejmujesz :D

No dokładnie, co Ci zależy? Czasami warto zrobić coś na pierwszy rzut oka szalonego :) Daj nam znać czy odpisał coś!

a moze mi jakas dobra fuche znajdziesz. a jak mnie nie przyjma to najwyzej dokonczymy rozmowe w innych warunkach... ;)

Gość mamgdziuulekk
No dobrze tylko co ja mu mam napisac ? Jak zaczac rozmowe jak zagadac

Gość no ja cie ale jaja
hahahaha no jasne - firma rekrutujaca, a ludzie w niej zachowuja sie jak dzieci i ponizaja potencjalnych kandydatow do pracy? sorry, ale naprawde ktos w to wierzy? :D

Ja napisałabym tak jak wyżej doradziłam, hej, chciałabym Cię przeprosić za idiotyczne zachowanie kolegów w pracy podczas rozmowy, niestety nie da się nad nimi zapanować, a na mnie wywarłeś bardzo pozytywne wrażenie, pozdrawiam, Magda"