Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciocia dwulatka

Zabawka dla dwulatka?

Polecane posty

Gość Ciocia dwulatka

Dziewczyny, podpowiedzcie co można kupić takiemu maluchowi? Zaraz mikołaj, święta a ja nie wiem co kupić chrześniakowi? Macie jakiś pomysł na zabawkę dla chłopca do 200zł? Z góry dzięki za podpowiedzi :)

Gość Tesciara111q
kotek lulu ktory mruczy,lasi sie,wader gigant,dzwig na baterie,warsztat,zestaw do sprzataniia :)

taki maluch ucieszy się pewnie z kilku prezentów, nawet mniejszych - mam dwulatka więc wiem :) my kupiliśmy puzzle drewniane - jedne ze zwierzątkami a drugie z pojazdami (bo mamy synka) i z firmy JIxin pociąg (z tej bajki o pociągu Tomku) - mamy już wesołą ciuchcię tej firmy i jest naprawdę super a trzecim prezentem są takie drewniane układanki, gdzie trzeba wg kształtów i obrazków dopasowywać , za całość zapłąciliśmy 130 zł z przesyłką

Gość zabawuniunia
Za dwieście złotych sporo można kupić :) Ja postawiłabym na zabawki interaktywne bardziej. My w tym roku na mikołaja zamówiliśmy takiego laptopa http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-1447-MOJ-PIERWSZY-LAPTOP-Kiddieland.html. Klockami nasz maluch niestety nie bardzo lubi się bawić, mam nadzieje ze sie jeszcze przekona ale zmuszac go nie mogę. To tez zalezy czym wlasnie woli się się bawić Twój chrześniak.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
Ja kupiłam zestaw Tomka trackmaster dla syna, jak chłopiec lubi Tomka to kup śmiało :)