Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabawie sie zalamania

Nerwica lękowa czy ktos ja ma i ma na to rente lub st.niepelnosprawnosci?

Polecane posty

j.w

Gość loreline
wątpię... to raczej Twoja psychika jest zaburzona, a wtedy tylko specjalista może pomóc. Może wybierz się do psychologa i porozmawiaj?

lecze sie od 7 lat psychiatra psycholog i czasem jest lepiej czasem niewychodze z domu przez 3 miesiace,ciezko mi jest bo niemoge nawet isc do pracy.

Gość powiem i ja......
porozmawiaj z lekarzem zapytaj czy jest szansa na rentę i sens składania papierów muszą być bardzo dobrze udokumentowane ze wskazaniem że Twój stan uniemożliwia Ci okresowo wychodzenie z domu itd.....

Gość loreline
jeszcze nie znaleziono lekarstwa na głupotę

Gość keolegalanka
Leczysz sie 7 lat i nie ma poprawy ? Zmien lekarza.... a moze masz cos wiecej niz nerwice lekowa...i tak zmien lekarza !

Gość Gonda
Na nerwice,ani na Depresje nie dostaniesz renty,zapomnij

Gość Gonda
Zreszta zeby dostac rente,musisz pracować nie dłuzej niz 5l wstecz,inaczej nie masz zadnych szans na rente

Ja bym była zainteresowana, czy mogłabyś napisać mi potem na maila, czy się udało? Jak tak to podam

Wiem o osobach, które mają II grupę inwalidzką z powodu choroby afektywnej dwubiegunowej, a nerwica jest równie ciężka, więc może jest szansa.. ale nie znam się na tym

Gość też mam nerwicę
nigdy nie pracowałąm a mam 32 lata mam lęki boje sie o przyszłosc

Gość Gonda
7snack,no a ja sie znam i wiem,ze renty nie dostaniesz,nerwica nie jest chorobą to raczej stan

Gość Gonda
też mam nerwicęno to skad chcesz rente???zreszta nerwica i depresja,nie podlegaja

No to chujnia :D trochę bez sensu, bo nerwica potrafi tak utrudnić życie, że to się w pale nie mieści, to nie są żadne fanaberie, zwłaszcza jak ktoś już dlugo z tym walczy i nie daje rady, więc to trochę nie fair :P trudno.

Gość Gonda
7snack,a kogo to obchodzi,zeby było fer,zus nie chce zadnych rent,tam gdzie wolna amerykanka,tam nie ma fer,aby wygrac,zwyciezcy nikt nie pyta jakich sposobów uzywał:)

zmienialam lekarzy juz pare razy lekarz mi powiedzial ze nerwica jest powazna choroba i warto sie starac o rente ,zreeszta czytalam troche i wyczytalam ze pare osob dostalo rente na to

Gość jaa mamam rennne
ludzie ja mam rente 2 lata juz zachorowalam jak mialam 17 lat nerwica mnie co jakis czas atakuje nic mi nie pomaga boje sie nawet w domu siedziec.

czy Wy żartujecie? :( nie straszcie mnie że to kalectwo zmieńcie lekarza, leki nastawienie. na pewno coś da się zrobić

Gość Gonda
Kidys dawali na to rente dzis to wyglada zupełnie inaczej,ale jak ktos nie pracował,do 5l wstecz to zus nie da renty nawet na raka

Gość Gonda
whedif,a gdzie tam kaleztwo,dzis ponad połwa populacji ma objawy nerwicowe,a druga połowa to nawet o tym nie wie,bo tylko sie skupia na objawach fizycznych

Gość enkepenke
sa nerwice ktore niedawaja tak mocno popalic i da sie z tym funkcjonowac ale sa tez ciezkie przypadki jesli ktos nie moze wyjsc z domu to przypadek ciezki,wiec powinni dawac rente na to bo to wkoncu jakis uszczerbek na zdrowiu jest.

Gość Gonda
enkepenke,a kogo to dzis obchodzi Twój uszczerbek na zdrowiu,były przypadki ze bez nóg ludzie byli kwalifikowani do pracy,ze jak siedzi moze pracowac rece ma sprawne

Gość Gonda
enkepenke,a jak nie mozesz wychodzic z domu to mozesz prace chałupnicze wykonywac,i tak to jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Gość enkepenke
wiem to jest niesprawiedliwe nasz rzad siedzi nic nie robi dostawaja posilki mega premie na swieta a dla chorych maja durne przepisy jakby jakis premier zachorowal na nerwice to pewnie dostalby jeszcze odszkodowanie jakies i dozywotnia rente chorobowa a my biedaki musimy zlom zbierac zeby kupic ryby na swieta

Gość enkepenke
gonda a skad prace chalupnicza szukal takiej w wiekszosi to oszusci a chetnie bym wziela taka prace.

Gość Gonda
enkepenke,no jak Ty myslałas,co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie:)ludzie sa tylko potrzebni do wyborów,a pozniej do płacenia podatków,zeby góra miała jak paczek w masle:)a gdzie Ty sprawiedliwosci szujasz???

Gość enkepenke
gonda wiem ze z nimi sie nie wygra to sa ludzie ustawieni do konca zycia i nie martwia sie ze niestarczy im do nastepnej wyplaty, powinni im zabrac te premie i 1 procent z wyplaty i podzielic to dla biednych rodzin,oni by nie zbiednieli a biedni by sie ucieszyli.

Gość Gonda
enkepenke,a kto im zabierze,widziałas zeby grabie grabiły od siebie???moga sobie tylko dołozyc:)

Gość Gonda
I tak to jest,tak to juz jest wszyscy jestesmy jednością