Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna potrzebujaca

nie moge juz wytrzymac, chyba uspie psa :(

Polecane posty

Gość betik;;;;
ta osttania wypowiedź to podszyw....

Gość ::::......::::
betik;;;; ja cie oceniam na idiotkę,która nie potrafi poradzić sobie z psem,a co będzie z dziećmi,tez będziesz lała? nie, od razu uspi...

Jak pies zacznie robić się agresywny to spróbuj złapać go mocno za kark i przewrócić na bok. Trzymasz tak długo aż pies nie zmieni nastawienia. Ja tak zrobiłam kilka razy i podziałało. Pokazujesz swoją dominację. Zasada jest taka że nie możesz się bać.

Weź sie dziewczyno w garść i Ty i rodzinka i od dzisiaj bierzcie sie za solidną i mozolna, codzienna prace z psem. Póki co to wasz pies robi co chce i pozwala sobie na coraz wiecej

nie przemoca a sposobami trzeba psa nauczyc kto jest szefem, np. pies je dopiero jak sie naje wlasciciel, pies przez drzwi przechodzi drugi itd. itp. rany, wystarczy tylko chciec...

Gość ahhhjak.przyjemniee
przewróciłas na bok i co,lezeliście tak obok siebie i co było dalej?

Gość marika mój były ma
jednego psa takiego jak ty , u niego w pokoju ma posłanie , smierdzi tak że mozesz rzygac jak tylko tam wejdziesz choc pies jest bardzo zadnany , kąpany ,najlepsze karmy itp. jak wejdzie do łóżka cała posciel po 10 minutach nadaje się do prania smierdzi jak z psiej budy a ty bez skrępowania piszesz ze pozwalasz im zalegać na łóżku , dziewczyno lezysz z nimi w psiej budzie !!! bo sie porzygam na samą myśl ! mało tego tym psom strasznie wali z paszczy gównami ponieważ mają cos na kształt krótkiego przełyku , jak otwieraja ryj capi jak z szamba ! i ty to towarzystwo trzymasz w domu na swoim łóżku ? musi byc z ciebie niezła syfiara ,normalnej czystej osobie przebywanie w psiej budzie nie odpowiada

Gość I follow you
ale przeciez sa tez tu osoby, ktore chca pomoc. My tez mamy Labradora. I to jest lagodna rasa, ale trzeba go odpowiednio wychowac. Z kazdego psa mozna zrobic agresywnego. To ja mam jeszcze pare pytan - czy pies ma wystarczajaco duzo ruchu? chodzicie z nim na spacery, pozwalacie sie wybiegac, czy praktykujecie aportowanie (wazne dla labradora), jak pracujecie z psem, czy potrafi chodzic na smyczy przy nodze? Jak reaguje na podstawowe komendy?

Gość betik;;;;
marika masz zezwolenie na te psy?

czy wy naprawdę myślicie, że psa da się wychowac?nawet jeśli to przecież w każdej chwili moze mu coś odbic tak jak kiedys mojemu psu... a podszywom dziękuje

widocznie marika to stara panna której psy zastępuja chłopa

Najbardziej to Ty śmierdzisz:D:D a swoje teorie schowaj sobie do kieszeni. Bo sie uśmiać można.

no co było dalej. Kundel się uspokoił. Chodzi o to żeby wyprowadzić psa z tego stanu agresji. Nie mogłam pozwolić sobie na takie coś bo on ma 20kg i jest w domu. Uczą tego poradniki i secjaliści

Na jednego mam, na drugiego nie potrzebuje bo nie ma rodowodu, jest przygarnieta. Oba pieski wyszkolone, ubezpieczone i nie śmierdzą. Predzej by golden śmierdział niz pies o takiej sierści, ale to najpierw trzeba mie cjakies pojęcie.

[zgłoś do usunięcia] betik;;; czy wy naprawdę myślicie, że psa da się wychowac? tak, KAZDEGO PSA DA SIE WYCHOWAC. tylko trzeba wiedziec jak. trzeba chciec wiedziec.

Gość I follow you
Juz nie wspominajac o tym czy pies badzie przez to agresywny czy nie - tez nie wyobrazam sobie psa w lozku albo na kanapie. Pies ma u nas swoje miejsce, koniec. Mi juz wystarczy latanie z odkurzaczem codziennie, a tej siersci w lozku to nawet nie chce sobie wyobrazac brrr

No labrador waży raczej wiecej niż 20 kg, ja bym raczej 40kg masy mieśni nie powaliła na bok albo na plecy

Gość marika mój były ma
śmierdzą do porzygania !!! nie ośmieszaj się , z jednym nie szło wytrzymać a ty masz w łóżku dwa , siedzisz w psiej budzie i wdychasz ich smrodliwe opary z gęby , cud miód i orzeszki

mój pies od małego był agresywny. Taki typ. Ale ja byłam bardziej zawzięta niż on. Dzisiaj mogę wyjąć mu kość, pogrzebać w jedzeniu a nawet otworzyć paszczę i policzyć zęby.

marika mieszkasz w bloku?

tak jak odbija niektórym ludziom tak samo odbija psom bez względu na to czy ktoś go wychowywał czy nie...

Ja też latam codziennie z odkurzaczem, takie życie. Na łóżko kłade kape czy jak to sie tam nazywa, które jest zmieniane 2 razy w tygodniu i jak leze wieczorem oglądam tv a facet w pracy to psiury przyłaża i moga na tej kapie leżec.

Gość I follow you
No ale u nas to juz taka rasa, niestety labrador traci duzo wlosow. Mariiika jak u ciebie jest inaczej to fajnie, tylko pozazdroscic. Jaka to rasa jezeli mozna zapytac?

Wiesz jak psu wali z paszczy, to może ma kamień na zebach? o ile sie nie myle to nie ja mam problem z psami, ani z tym gdzie mieszkam itp itd, więc darujcie już sobie.

poczytaj jest dużo sposobów jak wyprowadzić psa z równowagi. No ja z moim dałam radę choć nie było łatwo go przewalić. Ale szybko zrozumiał że źle robi

betik;;; tak jak odbija niektórym ludziom tak samo odbija psom bez względu na to czy ktoś go wychowywał czy nie... oczywiscie, moze sie zdarzyc pies z choroba psychiczna ale to baaaardzo rzadkie przypadki. ale to nie powod, zeby nie probowac psa ulozyc i wychowac.

Amstaff i Pitbull. Jeden pies swoją drogą. One mają siersc jak ratlerki:D wiec to sie sypie i od razu na ziemie spada raz dwa panele odkurzone. Gorzej sie to w ubrania itp wbija bo taka siersc jest ostra nie miekka. Zadbany pies bez sierści nigdy nie bedzie śmierdziec, nie opowiadaj głupot, coś z psem jest nie tak. Pies może śmierdziec po deszczu itp. Pies oczywiście wytwarza zapach, ale nie taki jak w budzie, legowisko sie pierze bo inaczej nigdy nie prane własnie wytworzy smród na cały dom

Gość I follow you
marika ty się całujesz z nimi,ze wiesz:-Dmoże jak psy ida do weterynarza ty idż do lekarza,takiego od głowy:-D

Nie bede czytać, bo ja nie bede powalac moich psów bo nie ma takiej potrzeby, z reszta to sa takie psy z którymi od poczatku pracowałam inaczej, raczej komendami zakazami nagrodami. To sa psy które raczej powinno sie dominowac psychicznie, nie fizycznie.