Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pdfodjdogj

Od kiedy napletek u dziecka powinien sie calkowice zsuwac??

Polecane posty

julka19x "jedyny problem jaki moze w przyszlosci miec to stulejka,ale to on sam pojdzie z tym do lekarza" Synek sąsiadki ma 13 miesięcy i wczoraj był na zabiegu usunięcia stulejki. Zdziwiona?

Gość pdfodjdogj
przeciez to logiczne,ze stulejke sie leczy jak najwczesniej... ale malolatom to obce..

Gość bgfhtrhgtr
zakłamane polaczki? a uk to przedszkolanka nie moze 3latka dotknac gdy on idzie sie zalatwic, a w Polsce panie pomagaja takim malcom i jeszcze im dupy podcieraja!

Gość matko przestancie o
tych dzieciorach. Niedlugo koniec swiata i tak zginie, pewnie sie spali od wybuchu i nie bedzie napletka

Gość pdfodjdogj
3 latek nie jest w stanie sam sie umyc ani pupy powycierac

Gość bgfhtrhgtr
w Uk panie nie moga pomagac dziecku, musi samo to zrobic! a jak sobie pupe nie wytrze porzadnie to z obesrana bedzie chodzil, takie prawo.

Gość pdfodjdogj
i sadzisz,ze przyjemne dla tego dziecka?? Chcialbys chodzic 8h z kupa w majtkach:/

Gość matko przestancie o
ja w belgii w przedszkolu mialam staze i tez musilam dzieciorom tylki wycierac wiec nie gadajcie ze w anglii to to i tamto, ze na zachodzie to ogolnie zloto wino czekolada.... A na 500 bachorow wg mnie tylko 2 byla mozliwa, reszte mogly matki wyskrobac jak dla mnie. Szczesc boza pracuje w biurze i nie mam juz kontaktu z dzieciakami

Gość bgfhtrhgtr
Nic nie sadze, po prostu pisze jak jest w Uk, bo ktos tu bluzgal Polakow, gdy tymczasem za granica sa bardziej restrykcyjni. A jest jeszcze wyjscie - pani moze zadzwonic do ktoregos z rodzicow zeby przyjechalo i podtarlo dupe dziecku.

Gość ergferfezr
rozumiem ze w uk w przedszkolach pracuja ludzie z ulicy i nie ma zadnego dyrektora ani nic ? a ja dziecko sie w spodnie zleje co sie zdarza nagminnie w przedszkolach? (to ja ta od belgii.) dzieciaki tam niektore pampersy jeszcze maja, wiekszos nie potrafi odpiac guzika od spodni.

Gość oooiiikkkwswww
A na 500 bachorow wg mnie tylko 2 byla mozliwa, reszte mogly matki wyskrobac jak dla mnie. Szczesc boza pracuje w biurze i nie mam juz kontaktu z dzieciakami xxx aja pracuję w polskim przedszkolu i też juz nie wyrabiam, dla mnie to 90% tych dzieci matki powinny wyskrobać jak jeszcze można było to zrobić.

Gość ergferfezr
a moj ojciec pochodzi z uk, mam tam rodzine i kuzynka czesto sie moczyla, ogolnie ma autyzm typ 7 i prawdopodobnie sie dlatego moczyla. Potrafila 3 razy dziennie, jakos za kazdym razem przebrana, czysta i pachnaca

Gość bgfhtrhgtr
A co dyrektor ma od nowa prawo ustanawiac bo tobie sie ono nie podoba? prawo mowi ze zadna nauczycielka nie moze dziecka dotykac i koniec kropka. A jak sie zleje to sobie idzie do toalety i sie tam przebiera. A pampersow nie nosza, bo nikt im nie zmieni, chyba ze same to zrobia albo matka czy ojciec przyjedzie i im zmieni.

Gość dsase
jezu, też mam syna prawie 4 lata i nic mu nie zsuwam, kąpię go normalnie i nigdy nie miał żadnego zapalenia. Na bilansie doktor sam zauważy czy coś jest nie tak. bratanek męża miał operowana stulejkę w wieku 6 lat i ma sie dobrze. spokojnie, nie panikuj i nic nie rób.

Gość bgfhtrhgtr
ergferfezr zapomniales nick zmienic gdy pisales ten zmyslony post :)

Gość ergferfezr
do oooiii.... ogolnie to matki tych matek powinny zostac juz wyskrobane. Po co im dzieci jak wychowac nie umieja. Caly czas becza i sikaja, jesc nie chca, masz ich 15, wiadomo nie mozesz skupic sie na kazdym, a jak cos nie tak u ktoregos to matka pretesje ma. Najpierw niech te dzieci same czegos naucza a nie do mnie pretensje maja. Albo prywatnie niech nianke najma

Gość ergferfezr
mmm nie pisalam zadnego zmyslonego postu? yyy problem?

Gość bgfhtrhgtr
o tej niby rodzinie w Uk i dziecku autystycznym haha

Gość ergferfezr
aha, no na jakiej podstawie to zmyslony post xd ale ok niech ci bedzie bo im bardziej bede sie upierala ze nie to i tak Ty bedziesz obstawac przy swoim, a mi sie nie chce klocic czy cos tam. Niestety ja jestem polka.. jeszcze

Gość bgfhtrhgtr
jestes polka i polka pozostaniesz do konca zycia, narodowosci nie mozna sobie zmienic

Gość jasne ze mozna zmienic
ja teraz moge sie starac o narodowosc belgijska, tu skonczylam swkole, tu zyje i place podatki, po 3 latach dostajesz staly pobyt po 7 narodowosc :P spoko tez tego kiedys nie wiedzialam

Gość pdfodjdogj
Juz po problemie, umylam mu buzia :P potem polecialo cos bialego, co to moze byc :)

Gość bgfhtrhgtr
chyba o obywatelstwo belgijskie deklu :D a narodowosci to i tak bedziesz polskiej.

Gość autorka tematu sie zalamala
po przeczytaniu naszych odpowiedzi :) poszla zabic synka a potem siebie :)

Gość autorka tematu sie zalamala
ymmm roznica? narodowosci mozna sie wyrzec ;)

Gość eybcneiuiovdne
o narodowosc w cywilizowanym swiecie nikt sie juz nie pyta xd czasem tylko jeszcze w polsce. Narodowoc to raczej poczucie kulturowe czy jakos to tam po polsku. Teraz masz obywatelstwo to jestes tej narodowosci poniewaz sie zintegrowales

Gość Zocha.
To ja wolę nasz kraj,bo nawet jak zdarzyło sie mojemu dziecku narobić w majtki ,zawsze panie w przedszkolu przebrały w suche i czyste ubranka.Byłam im bardzo wdzięczna .

Gość madi123
ja tu widzę że w dzisiejszych czasach to aż strach własne dziecko wykąpać