Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pdfodjdogj

Od kiedy napletek u dziecka powinien sie calkowice zsuwac??

Polecane posty

Gość do zocha
w innych tez przebieraja, nie wierzmy w to co inni pisza ;) uwierzysz ze na zachodzie dzieci sa lepsze?

Gość bgfhtrhgtr
puknij się w łeb, wszędzie w dokumentach będziesz miec jak byk napisane narodowosc: polska, nawet w tym swoim smiesznym belgijskim paszporcie (jak go w ogole kiedykolwiek dostaniesz) :)

Gość haha jezu co za imbecyllo
bedzie pisalo belgie w paszporcie xd tylko w polsce sie o to pytaja i to nie zawsze. Miejsce urodzenia sie nie zmieni xd ale jak tam uwazasz. Zazwyczaj to ci wiecy kafeterianie maja racje. Moja ID card zawiera poki co ze jestem z polski ale jak juz zalatwie wszystko to juz nie bedzie polen tylko belgie xd a pojecie narodowosc to teaty do dyskusji ale w wielu krajach nikt tych info nie potrzebuje, asz obywatelswo to dla nich oznacza ze sie zintegrowales. Ale ok ok juz sie nie kloce, przeciez to ty byles w urzedzie, nie ja ;) ava

Gość imbecyllo :D
hehe dobre. Zapewne gimnazjalista

Gość erbzberved
wlasnie niech juz ten temat usuna bo tutaj sami debile wchodza. Pisza glupoty, najlepsze bylo to jak pani w uk dziecka nie moze wytrzec xd no nic kuzynce wycierali musze powiedziec ciotce ze musi ich do sadu podac. Ja tez mam z glowa bo tez na terenie belgii dopuscilam sie pedofilstwa ;)

Gość jguvkhb
Zaklamane polaczkowo, o cycach, cipach i kuutasach wolno, o napletku i kapaniu dzieci nie,bo zboczenie Widocznie na tym temacie jesy pedofil, skoro w ściąganiu skorki przez matke dziecku , widzi zboczenie, bo normalnemu człowiekowi nawet do glowy to by nie przyszlo

Gość bgfhtrhgtr
obywatelstwo to calkiem co innego niz narodowosc, obywatelstw mozna miec wiele ale narodowosc tylko jedna. obywatlestwo oznacza ze jestes pelnoprawnym mieszkancem danego kraju, posiadasz prawa wyborcze. krew masz polska czy ci sie to podoba czy nie. twoja matka byla polka i twoj ojciec, wiec ty tez jestes.

Gość Zocha.
A najgorsze jest to ,że przez takich małolatów normalni rodzice zaczynają się zastanawiać ,czy wypada np.cmoknąć swoje dziecko .Ostatnio moja znajoma była na jakimś szkoleniu i pani psycholog powiedziała ,że dziecku nie można zrobić brrrr na brzuszku (wiecie co mam na myśli:)) bo to już jest kwalifikowane pod pedofilię:(Sami się nakręcamy...normalni ludzie nie widzą nic erotycznego w nagim dziecku!

Gość ytdqvh
moj ojciec to nie polak ;) dobra skoncz juz bo u mnie obywatelstwo to cos co masz na papierku a narodowosc to cos o czym mozna napisac wypracowanie ;) to jest ta roznica, tak jak jakiej jestes religii a jakiej kultury.

Gość imbecyllo :D
luz, gimnazjalita to nie zrozumie o co chodzi

Gość bgfhtrhgtr
religie mozna sobie zmienic jak ci sie zywnie podoba a narodowosci sobie nie zmienisz. chyba ze sobie zmienisz rodzicow i krew, ale jest niemozliwe. a ojca to chyba masz ale rumuna, nie obrazajac rumunow oczywiscie.

tez jestem w belgii i tez jak uzupelniam jakiekolwiek papiery to pod nazwa narodowosc kaza podac kraj ktorego jestes obywatelem. Nie wiem dlaczego tak jest, moze wlasnie dlatego ze narodowosc to cos czym mozna sie pochwalic przy kawie: a urodzilam sie w niemczech ale po tygodniu juz we wloszech, wiec co to za niemka

Gość yufvyufvbj
tak rumuna xd nie mierz mnie swoja miarka, wracaj do ksiazek, srodek tygodnia

Gość modellko
Gdy urodził mi sie syn, na pierwszej wizycie lekarka sama powiedziała mi, ze powinnam mu sciagnac skórę z napletka, więc nie siejmy ciemnoty i zacofania Ludzie co wami ?!

Gość nele ja to
zaraz sie dowiem ze w polsce nie tylko narodowos a korzenie sie podaje zeby bylo bezpiecznie, bo to taka procedura wazna, najwazniejsza na swiecie

Gość modellko
Temat bardzo oczywisty i nie pedofilski, absolutnie A ktoś tu jatrzy aby podkrecic dyskusję:):):) Bo mycie,podcieranie dzieci i ściąganie skórki z napletka to normalny obowiazek i powinnosc rodziców. Więc nie sobie PROWOKATOR, daruje jatrzenie i przedłużanie tej dyskusji na siłę.

Gość ram pampam jozefine
Polacy sa naprawde dziwni. 5 stron o napletku podczas gdy nawet w zacofanej afryce od dawna sie usuwa napletki jak rowniez w azji mniejszej, Turcja, Izrael, Amwryka pln....jestescie obrzydliwi...:O