Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem złą kobietą, żaden facet ze mną nie wytrzyma

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 6
IMo - nie badz nedyskretny. Iftar pracuje w telefonie zaufania.

Gość IMO12370
ifka* "Spełniam dobre uczynki" Może dla mnie coś zrobisz? :classic_cool:

Czy to jest miłość czy libido, już nawet Bóg miłością jest, wiec czemu płaczesz dziś dziewczyno, pobożna życia Twego treść, gdy od wieczora aż do rana dobre uczynki robisz mi, tak dużo czasu na kolanach że dobry Bóg wybaczy Ci..

Gość IMO12370
ifka* "A co byś chciał???" Chodź bliżej - szepnę Ci na ucho. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ifka - bardzo ladne. Czyje to ?

Ona by chciała do trójkąta ona by chciała jeszcze raz, po garderobie mi się pląta, Lecz ja niestety mówię pas, ja chyba całkiem oszalałem czym to się skończy kto to wie Już całą polskę przeleciałem a ciągle lecieć mi się chce.. Ref: Tango libido ona by chciała do trójkąta Tango libido ona by chciała jeszcze raz, Tango libido po garderobie mi się pląta, Tango libido lecz ja niestety mówię pas.../x2 Chyba już całkiem zwariowałem na oko kłade gruby tusz a cała polska to za mało o za granicy myslę już ja przecież wcale nie chcę źle, chcę wziąść ramiona cały świat, wszyscy koledzy mówią nie a kolezanki raczej tak.. Ref: Tango libido ona by chciała do trójkąta Tango libido ona by chciała jeszcze raz, Tango libido po garderobie mi się pląta, Tango libido lecz ja niestety mówię pas.../x2 Czy to jest miłość czy libido, już nawet Bóg miłością jest, wiec czemu płaczesz dziś dziewczyno, pobożna życia Twego treść, gdy od wieczora aż do rana dobre uczynki robisz mi, tak dużo czasu na kolanach że dobry Bóg wybaczy Ci.. Ref: Tango libido ona by chciała do trójkąta Tango libido ona by chciała jeszcze raz, Tango libido po garderobie mi się pląta, Tango libido lecz ja niestety mówię pas.../x2 Nie jestem w końcu taki młody na oko kładę gruby tusz, ratując resztki swej urody jakbym przeczuwał koniec już, wiec jesli teraz nie to kiedy, różane soki spijać z ust zachowaj serce dla kolegi a dla mnie zostaw tylko biust:)

Gość Zuzanna Amelia & 6
Juz wlasnie znalazlam. Zyciowe.

Gość Zuzanna Amelia & 6
I co ? wszystkich wymiotlo czy sie w piosenke zasluchali ?

Gość chętnie dam ci swojego pałenta
do buzi ;)

Gość chętnie dam ci swojego pałenta
mozemy zrobić 6/9 :P

Gość IMO12370
Iftarko - a kiedy TY będziesz moja? :P

Gość IMO12370
Iftarko - nic na to nie poradzę, że ciepło bijące od Twego owocowego ogrodu, sprawia że mą głowę opanowuje tylko jedno. :P

Gość IMO12370
Jesteś. Ale gdzieniegdzie z pewnością jesteś gorąca. Trzeba tam tylko dotrzeć. :P