Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salatka z makreli

jak u was wyglada seks?

Polecane posty

Gość salatka z makreli

hej, pytanie jak w temacie. chodzi mi o to, ze u nas jest tak, ze jest minetka, moj orgazm, stosunek i jego orgazm. czasem jest tak ze jak jest wyjatkowo napalony to minetke mi robi po seksie. nigdy nie mialam o.pochwowego..jak wchodzi we mnie po orgazmie jest swietnie, doznania super, ale pochwowego niet, nigdy... macie pochowowy? jak nie to zaspokaja was wasz partner minetka chociaz?

Gość rgrgrgg4t443ttqg
U mnie tak samo:):) Minetka=moj orgazm, seks =jego orgazm;) Nigdy nie mialam orgazmu pochwowego, ale nie ma sie czym martwic, nie kazda kobbieta go przezywa:)

Gość u mnie jest bardzo różnie
serio u was zawsze jest tak samo? Musicie mieć nudne życie.

Gość husaria2012
uuuu to słabo. ze mna byście miały

Odośnie orgazmu pochwowego- mam często. Do łechtaczkowego nie jest mi potrzebna minetka, najbardziej cenię penetrację. W pozycji klasycznej i jej odmianach- nogi na pagony, albo uniesiopne, lub też oparte stopy o materac i poruszam pupą- dochodzę bez żadnego dotykanie ręką. językiem. Wystarczy mi chwila takiego sexu i mam, często 2 x, często właśnie orgazm pochwowy. Tak pisałam- różnie bywa, ale często jest tak, że ktoreś z nas się rzuca na to drugie, zdzierami z siebie ubrania i bzykk! Innym razem jest tak, że zaczynamy od pieszczot normalnych, jeszcze innym od oralnych- a kończymy sexem w różnych pozycjach. Kończy sie jednak podobnie- zazwyczaj mamy razem, albo jedno p rdugim w tracie normalnego stosunku. Czasem on robi mi dobrze ustami, potem jeszcze się bzykamy i on czeka na mnie, zanim dojdę.

Jednak najczęściej zaczynamy od lodów- które uwielbiam, to jest dla mnie jak dla was minetka niemal ;) No może nie dochodzę podczasm ale potem wystarczy chwila... ;) Zawsze podczas robienia mu blow job jestem mokra, aż mi cieknie po udach. :) Lodzik jest takim wstępem, później on mnie pieści, albo łądnie się wypinam, a on wchodzi we mnie od tyłu, albo ja Jego dosiadam i razem dochodzimy.

Często uprawiamy sex w miejscach publicznych, w aucie- wtedy to już w ogóle inna bajka. W weekendy często robimy całonocne maratony i robimy to w różnych miejscach i pozycjach. To tylko mała część- a u was naprawdę zawsze to wygląda tak samo?

U moich kochanek wyglada tak.Najpierw ją rozgrzewam a potem minetka w sposób, podobno który tylko ja potrafię:-D. Po orgażmie łechtaczkowym - orgazm pochwowy. Na samym końcu mój orgazm...ale, po min 2 orgazmach to ja dostaje wybór jak chcę go przeżyć. Najbardziej lubie kończyć w jej ustach z połykiem; chce mi się wtedy wyć jak kojot do księżyca. Niestety nie każda lubi polykać, mimo że przez cały dzień wpierdalam ananasy

O tak, finish w ustach to jest to ;)

Gość ciekawskiiiiii
Wcale nie wyglada, bo nie mam kobiety aktualnie. Takze dupa jasiu :)

Gość ciekawskiiiiii
78,5. Myslicie ze znajde jeszcze dziewczyne? :)

Nie wiem czy pytanie było skierowane do mnie, ale jeśli tak- ja 31, On- 38.

Gość ciekawskiiiiii
Ja tez nie wiem, czy bylo skierowane do mnie, ale co tam... Rzucilem se zarta.

ciekawski :) ;)

oprócz tego że jestem prawiczkiem i mam małego to jeszcze boję się że za jakieś 5 lat zupełnie strace libido

Gość wspolczuje wam
Nie wiem co to jest seks, ale staram sie domyslic. Siadam na srocza i napinam sie. Tak to robie. Dzieki!!!

Gość rgrgrgg4t443ttqg
ja 25 on 28 I jest mi z tym cudownie wiec nie rozumiem tych zdziwien? Gra wstapna oczywiscie zawsze, kocham nasz seks

"hej, pytanie jak w temacie. chodzi mi o to, ze u nas jest tak, ze jest minetka, moj orgazm, stosunek i jego orgazm. czasem jest tak ze jak jest wyjatkowo napalony to minetke mi robi po seksie." x x On minetkę robi a ty mu loda już nie? x x ale serio, musicie mieć naprawdę nudno w łóżku jeżeli ciągle robicie to tak samo

Gość wspolczuje wam
Ja tez kocham moj seks. Nie potrzebuje gry wstepnej zwlaszcza jak mnie pogoni. Pozniej czuje duza ulge.

Gość rgrgrgg4t443ttqg
wy to macie oczywiscie bujny urozmaicony seks w dlugoletnim zwiazku:) kajdanki, sado-maso, anal etc:) Woooow

a kajdanki i anal to aż taka perwercha? bo ja bym powiedział że raczej normalne urozmaicone życie seksualne

Gość rgrgrgg4t443ttqg
na tym forum zarowno kozna spotkac mase multimilionorow, modelek, jak i osob z niewiarygodnym zyciem seksualnym. Za dlugo w tym siedze, ale czasem dla niektorych pisanie daje bzdur daje ulge;)

Gość rgrgrgg4t443ttqg
Dareios, Ciebie czytam az za dlugo, wiec marz sobie dalej przegrancu Zyciowy:):)

Gość gdzie się podziały
amatorki squirt? to jest dopiero przeżycie

Gość rgrgrgg4t443ttqg
Swiat wulgarnych sZmat to dZisiejszy swiat🖐️

"Dareios, Ciebie czytam az za dlugo, wiec marz sobie dalej przegrancu Zyciowy" x x rozumiem coś musiało zaboleć skoro zaczęłaś atakować personalnie?

Gość darker, wyluzuj
dziwki są dla facetów, a nie dla prawiczsków

salatka z makreli a ty mu loda robisz w zamian? czy tylko on jak "durna pała" o ciebie dba a jego przyjemności się nie liczą? "rgrgrgg4t443ttqg U mnie tak samo Minetka=moj orgazm, seks =jego orgazm Nigdy nie mialam orgazmu pochwowego, ale nie ma sie czym martwic, nie kazda kobbieta go przezywa" - jak to nie przeżywa? o ile wiem jeśli go nie przeżywa musi się go nauczyć bo to że go nie ma nie jest wrodzone

Gość cud miód i orzeszki
jak dupa przez okno.