Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszne te sieciówki

Nie uważacie, że te manekiny w tych wszystkich sklepach odzieżowych są za CHUDE?

Polecane posty

Gość śmieszne te sieciówki

No bez przesady... która DOROSŁA kobieta ma takie wymiary, tak to mogą wyglądać nastolatki, ale taka dziewczyna po studiach? Niech dadzą normalnie, zdrowo wyglądające manekiny, a nie takie z talią o obwodzie mojego nadgarstka!

Gość grudniowa pora
może manekiny chudsze sa tańsze w produkcji... mniej plastiku na nie wychodzi czy coś... :D

Gość autorrko
zajebisty temat :D

Gość strup na oku
Bo te manekiny uwzględniaja wpływ wydatku na ubiór na Twój budżet domowy, którego skutkiem będzie zmniejszenie środków na odżywianie

Gość strup na oku
To są manekiny symutlaniczne:classic_cool:

Gość bambaryłka wasza
Tez sadze ze sa za chude. Wiekszosc ludzi nie na wymiarow jak modelka z wybiegu. Ale oni specjalnie daja takie manekiny bo na chudym wszystko lezy jakby ladniej, atrakcyjniej... Moim zdaniem dobry chwyt psychologiczny, ktory ma zamiar zachecic potencjalnego klienta do zakupu :-) na chudym manekinie wszytko pieknie lezy i my sie chcemy poczuc tak atrakcyjniee jak ten manekin, w sensie myslimy ze my w tym bedziemy tak chudo wygladac :-D

Gość seewewr
te manekiny śmieją się nam - dorosłym kobietom w twarz :classic_cool:

Gość tmtmtmtmtwp
wy jestescie po prostu szkaradne z za wielkimi dupami i zrzucacie wine na kawalek plastiku. Do lumpexu jedna z druga, sklepy sa dla ladnych, brzydota i grubasy niech ida gdzie indziej :D

Gość lubię Jabłka
zauważcie,że manekiny są poubierane przeciez w te ciuchy co są w sklepie więc jest to rozmiar s albo xs wiec chyba nie są za chude?Tylko patrząc na nie,mimo,że sama mam xs wydają mi się i tak o wiele drobniejsze,bardziej filigranowe ode mnie.

Gość ryetryrt33
ja jestem po 30tce i nadal noszę 34, więc nie każda dorosła kobieta tyje jak świnia. mają robić manekiny w rozmiarze XXL i z oponą w pasie, bo tak wygląda "dorosła" kobieta? a manekin ma ładnie i zachęcająco prezentować odzież, a nie oddawać "realizm"

fakt, az sie przykro robi, i w zasadzie zniecheca, a tak a propo to 99% spodni to chyba dla modelek, bo maja szerokosc jak na 10 letnie dziecko i dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie nogawki, moja mama stwierdzila ze chyba trzeba bedzie kupic dzins i szyc u krawca a wogole to dla jakiej klienteli sa te ciuchy na manekinach? jesli od czasu do czasu zajrzy tam jakas modeleczka czy nastolatka z bogatymi rodzicami to biznesu wielkiego nie zrobia, ambicjami sie sklep nie naje

ryetryrt33 masz racje taki duzy manekin to jakos sobie nie wyobrazamktos to juz wczesniej wymyslił ze tak ubrania dobrze wygladaja i sie sprzedaja

Jakbys zapierdlała 24/24/7 to też byś tak wyglądała zazdrośnico

Gość grudniowa pora
to dziwne, bo w UK można kupic ciuchy na kazdy rozmiar i kazdy, każdy!! kupi dzinsy dla siebie, niezależnie od rozmiaru i wzrostu. Osobiście jestem fanka firmy Next. w Polsce towar pochodzi z Chin a tam małe rozmiary są akurat...

Gość grudniowa pora
samotny romantyk- ja to akurat znam troche szczupłych, ładnych i wrednych... :D

Gość modeliecczzka
brzdkie kobiety by chciał żeby brzydkie manekiny były :) co jeszcze kalekie?? pryszczate?? manekin to dekoracja a nie straszydło

Gość kasienkazzzzz
No bez przesady... która DOROSŁA kobieta ma takie wymiary, tak to mogą wyglądać nastolatki, ale taka dziewczyna po studiach? No widzisz... ja mam 24 lata, a nie moge kupic sobie sweterka bo rozmiar s jest na mnie za duży, jedynie xs, wiec sa jeszcze szczuplejsze niz te manekiny..

Gość męskie manekiny też wyglądaja
atrakcyjnie i wszystkie ciuchy na nich fajnie leżą a jakie bużki maja ładne w realu takich przystojnych facetów nie ma

Cieszcie się, że faceci sie z manekinami nie hajtają. Taka manekinowa żona ma same zalety łącznie z tym, że nie marudzi z byle powodu:P

bez przesady, mnie manekiny nie drażnia co wiecej nie uważam że po studiach można sobie odpuścić i utyć... heh, jestem teraz chudsza niż jako nastolatka , jakoś sie nie glodze, każdy może, wystarczy chcec 🖐️

Ale męskie manekiny mają jeden mankament...A raczej nie mają jednej zalety:P

Gość cirrusik
To chwyt marketingowy... idziesz sobie po galerii patrzysz na jakiś model i myślisz ale super ciuch! nie patrzysz na manekina tylko na ubranie i wyobrażasz sobie jakbyś Ty w tym super wyglądała i ...wchodzisz do sklepu

Gość modeliecczzka
nie wiem co to za moda na grubasy, dzisiaj nawet psy i koty się odchudza, a ludzie będą wmawiać że ruda grycanka to pienosc, niedugo ta najgrubsza bedzie standardem :/

Gość męskie manekiny też wyglądaja
damskie też mają ten sam mankament :)

No właśnie.Ale Wy jesteście takie popierdolone, że nawet o manekina będziecie zazdrosne:O

Gdy manekiny są chude, to więcej ich się zmieści na wystawie ;) więc mamy powód ekonomiczny. Psychologiczny jest taki, jak już ktoś wspomniał: na szczupłym lepiej leżą ciuchy, więc kobieta patrząc na takiego ubranego manekina ma nadzieję, że będzie wyglądać równie dobrze w danym ubraniu. Manekiny nie są takie złe, wiele dorosłych kobiet ma podobną figurę. Ja mam 26 lat i noszę rozmiar 34-36. Gorsze są sklepy, w których można spotkać się ze spodniami w rozmiarze xxs :O

Gość manekiny powinny być przy
kości! :O

Gość Zuzanna Amelia & 5
Ciekawe.