Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeraziłem się iym

dlaczego na tym forum

Polecane posty

Gość przeraziłem się iym
a nie myślałeś o tym, że te z którymi piszesz to właśnie takie "potworki"?

Gość Problemix
:O :O :O

Gość przeraziłem się iym
ktore tylko udają normalne?

Gość LUKSUSOWA BAZUKA
EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LUKSUSOWA BAZUKA
EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!

"przeraziłem się iym "dlaczego faceci nie wycierają penisa po zrobieniu siku?" one tak na serio??" -BYŁY ZNACZNIE GORSZE I DENNE TEMATY mnie to tylko dziwi że moderatorki tego nie usuwają,byłem w szoku jaki poziom ma to forum,ale zajrzałem na inne i tam jest inaczej A TO NIE JEST ŻADNE FORUM

Gość LUKSUSOWA BAZUKA
PŁONIE OGNISKO I SZUMIĄ KNIEJE DRUŻYNOWY JEST WŚROD NAS OPOWIADA STARODAWNE DZIEJE BOHATERSKI WSKRZESZA CZAS OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

przeraziłem się iym a nie myślałeś o tym, że te z którymi piszesz to właśnie takie "potworki"? ta młodsza z Sosnowca była życzliwa i miła naprawdę super, a co do tej drugiej z mazowsza to trochę stereotypowo patrzyła na mężczyzn

Gość zależy które
.

Gość pewnaosoba
przyszlam tu napisac , ze zle napisalam - poprawic sie - serialiki nie. KSIAZKI. trzeba czytac ksiazki. chociaz... co ja tu robie na tej kafe? ityle...:( moze lepsze serialiki?:( ale dzis na jedno wychodzi - ksiazki niczym serialiki :( jedna madrosc i wszystkim to odpowiada. a ja ide bo ja nie jestem fanka tego miejsca.ja tylko je chcialam poprawic. nie da sie :( niestety :( bylam naiwna? no coz... mogli mnie tu zostawic w spokoju. nie :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡

Gość pewnaosoba
nie wiem skad mi przyszlo do glowy poprawiac kafe. jest to idealne miejsce dla dzieci katechetek. a co dopiero dalej... niestety :(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta????!!!! osiagniecie mojego zycia - naprawde :( ale coz...gdzie ona? prosze oddawac i adrenaNNIE w jej ciezkim zyciu pomoc -jak? no coz... sposob jest tylko jeden. takie dziecko... co z nim mozna zrobic? :( 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
polskich katechetek - a reszta to nie wiem. tyle. ja rozumiem ze adrenanina chciala byc w toalecie w holandii gwiazda... z kim? nie wiem i tyle. i sie nigdy nie dam bo pani miala miec kolezanke w BANKU!!!! w ogrodnictwie znajomosci - tam chciala siuchtac dalej. no coz... takie pijanstwo to chyba juz pozary sie nalezaly. nie. dziwne. ale coz... czy ja o tym decydowalam? ona po prostu miala isc wyzej bo tak pila i koniec pewna pani. i tyle :(

Gość pewnaosoba
czy autorowi topiki cos zrobila adrenaNINA? ale madra ona jest - madrzejsza ode mnie. ale tylko w 1 sposob. i koniec :( jeszcze chcialam napisac NIGDY NIE WROCE NA UCZELNIE KONCZYC CZEGOKOLWIEK - nie na to cos co mnie tak sponiewieralo aczkolwiek moze nie mam racji lecz swoja mam i tyle. to tylko pieniadze. chociaz? tyle figur.... moze jakies maja nieznane mi. tyllko z czego :(

Gość pewnaosoba
uwazam ze adrenanina powinna robic doktorat prosze panstwa. ale z czego? z pozarow? ale ktos jej powinien go ZAPROPONOWAC. i tyle. wtedy sie konczy, a tak to nie. tylko zalezy gdzie... no ja nie dokonczylam. ale z czego to tez nie wiem . naprawde. i znowu 5 lat bez sensu. tyle :(

Gość pewnaosoba
napisalam to, zeby nie bylo, zekobiety sa a tak zle na kafe dla siebie. nie sa. powyzej przyklad - moje zyczenia dla adrenaniny - corki katechetki. doktorat a z czego? nie napisalam. droga wolna - czy jestem niedobra? tyle.

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
a moze tak - gdzie jest moja renta????!!! nie wiem!!!!!

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡 ps.chcialam jeszcze raz napisac ze maz pani adrenaliny to pijak nieleczony i tak tu powinna pisac po latach a ona uwaza, ze jest mloda mezatka dalej? no coz... to miala skreslic matke za figure i poszukac sobie innych wartosci. co mozna w zyciu przeczytac z ogranym powolaniem w polsce. panstwo wybacza. to jest analfabetyzm. i tyle :( dlatego ten jej maz pije i ma ja gdzies, a ona ma lat tyle co 7 lat temu. najwyrazniej.no wiecie panstwo... to wszystko. :(

Gość pewnaosoba
wiedza panstwo zrobili mnie gwiazda i numer w kiblu mialamisc robic. hahaha - spici cali. tak trzeba. no coz... :( i to wszystko. dlatego chce moja przesylke a pani adrenanina niech sie idzie po kiblach walic. tyle jej zostaje jesli nie doktorat. a nie mogla robic doktoratu?tak sie uczyla jako ta mloda mezatka. myslalam ze profesorem chce zostac. czemu zrezygnowala - bo ja chcialam nawet wyzej zajsc w zyciu choc doktorat by mi starczyl no ale... :( i tyle :(

Gość pewnaosoba
oczywiscie jak zwykle nie zrozumialam po co jestem ta gwiazda. i ze nia jestem. dlaczego. a tylko chcialam zapytac czy dalej maja kamery w KABINACH w ubikacji. no to wielu filmikow im zycze. ja wybieram ksiazki przez to i sie wrocilam . bo tak i juz. :(

Gość pewnaosoba
bo taki juz. i wypilam 1 szklanke trucizny jakiejs - TRUCIZNY i tak zostalam gwiazda. i starczylo. tylko tyle. bo mialam nie pic. nawet nie chodzilo o alkoholiczke - gwiazda,na kibel i tak dalej - bo ta jedna to byla moja uczennica. podobno. a ta? i ze mam se je zezrec. no coz... :(

Gość pewnaosoba
dlatego tu przyszlam zeby niebylo ze zycze im serialiku w tych kiblach.i tyle. a w sumie czemu nie? :(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta???!!!! przeciez to ani dno nie jest. i jeszcze zyczyly mi te studentki wielu studentow. bo nie mialy studiow w holandii. one byly trzezwe? one szukaly stalej pracy. tylko bylo od kogo pani pojechala i ...pojechalam zle. tyle. bo tak i juz :(

Gość pewnaosoba
chcialam napisac, ze alkoholizm polski jest wszedzie ,po prostu wszedzie jak dla mnie. napisalam , ze jestem pokrzywdzona przez uczelnie choc tez dla siebie chociaz... ale tez bo tak i juz. bo po prostu latami nie umialam uczelni opuscic. a takie zachowanie jak powyzej to jeden wielki alkoholizm i to wszystko. nie zasluzylam na nic wiecej i tyle :( bo sie nie domyslilam czemu dostalam zwolnienie dyscyplinarne, rok siedzialam w domu. gorzej niz jebnieta dla nich bylam. to prawda, ale... :(

Gość pewnaosoba
wyzej oceniono adrenanine.przykro mi. no i co? 3 klasy podstawowki przesadzilam? co? i tyle:(

Gość pewnaosoba
one chyba chcialy miec mna ubezpieczenia w polsce. od adrenaniny. ale nie wziely pod uwage, ze po prostu mialy postawic na mnie. nie dalo sie ode mnie i tyle. no a to byla pani z dzieckiem ktore miala zostawic i do kibla sie udac. bo tak i juz. i to jest kara boska ten kibel dla mnie bo ta pani to ani kurwa i mialam ja skreslic za calosc jej watku. co ja zrobilam? to ona tam byla z kolezanka i tyle:( dlatego nikt sie mna nie przejal. a wyjechalam pozarem. ze sie pali wszystko. niesamowite. co prawda i tak kierunek inny mialam NAWET NIE NIEMCY,ale takie cos? zwatpilam. a to adrenanina i jej szwagier. zostaje im zrobic sobie dziecko. tyle. bo kto radzi sobie z nim lepiej niz ona.

Gość pewnaosoba
pytanie - czy ja moglam jezdzic tam samochodem. tylko tyle. bo ja chyba oszalam -co ja tam chcialam robic? np. wziac samochod do sklepu. dostac kluczyk. tyle. i nie tylko taki!!!! od razu pisze. ogolnie poszlo o wiele kluczy i tak dalej...:(

Gość pewnaosoba
adrenanina na forum kafe PO SLUBIE seks uprawiala a ja to mialam gdzies - tylko szkola. no ale nie napisala ze jest dzieckiem katechetki bo zaraz bylby koniec. tylko tyle. i to prosze panstwa w polsce jest norma dlatego chce rente. tu zadne dziecko katechetki nie przyzna sie do matki. jaka to jest fucha. ale ja tez jestem tym ukarana bo tak i juz. bo bronilam swojej rodziny w polsce - szkoda cudzyslowia i mam co mam jako dziecko - bo chcialam do czegos w zyciu dojsc. mialam plany. niestety za chwile matka polka???? wybila mi je z glowy. nie rozumiem dlaczego oddano mnie do polski. nie pojmuje naprawde :( cos z glowa ktos mial - ale coz... ja tez ze sie zrobilam slazaczka. to jest skomplikowane. jak rodzina to ze slaska, szkoly - niemka.takie cos to jest. i tyle. no nie wiedzialam tego. wszystko w sumie.