Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbkatowice

Coś wam powiem, szukam żony ale bardzo uległej

Polecane posty

Gość gbkatowice

Często chodze do głównie tej samej divy, za 2stowki robie z jej gardełkiem co zechce, oczywiście zawsze fbg. dociskam penisa do końca często ona wymiotuje, zalewa się śliną, płacze przy tym. Kurewsko mnie to kręci niestety coraz bardziej odczuwam wizyty u niej, biznes się już tak nie kręci postanowiłem znaleźć żone, bardzo uległa, właśnie do takich zabaw, nie wiem czemu to pisze lubię oburzenie, reakcje ludzi na moje chore pomysły, bardzo mnie kręci upokarzac kobietę, czuje się wtedy silny władczy, mhm

Gość za 12 min
uwzasz sie za osobe znacznie intelignetniejsza niz te w twoim otoczeniu? x Praktycznie nie sa ci znane takie odczucia jak wspolczucie, empatia? x Jestes impulsywny? X Jestes psychopata. X A jezeli to prowo - to jestes niedojrzalym smarkiem z zalosnym zyciem i prawdopodobnie pochodzisz z patologicznej rodziny.

Musisz mieć zaniżoną samoocenę i nie wzbudzasz w nikim autorytetu, dlatego kręci cię poniżanie osoby postawionej z góry na przegranej pozycji. Słabo, bo kobiety są delikatniejsze, więc idziesz po najniższej linii oporu, aby zaspokoić swoją żądzę władzy, pomijając, że robisz to w mało wyrafinowany sposób. Byłbyś facetem, gdybyś rozładowywał się, np. walcząc na ringu hobbystycznie. Zmierzył się z równym sobie i wtedy przekonał o swoje sile a ty upokorzysz kobietę i jeszcze cię to podnieca... Porażka. Ciekawe kiedy zacznie być ci mało i zaczniesz taką okładać. Współczuję twojej babie.

Gość gbkatowice
To tak w skrócie opisałem nawet tego nie przeczytałem -napisze coś więcej wychowałem się w związku dwóch kobiet, moja mama poznała jakaś szmate, mieszkaliśmy 3km od granicy polskiej, po stronie czeskiej, zadupie totalne, zero znajomych, cały dzień z ta szmata, matka robiła na te pizde, ta się na mnie wyżywala, biła mnie zaczęła gdy miałem 4lata, matce wmawiala że jestem gownem. Na szczęście szybko ta szmata zdechła, ale psychikę mi rozjebalo kurwisko nieziemsko. Trochę czasu minęło, nic nie mam do kobiet, ale lubię nad nimi popanowac, trochę się poznecac dlatego kręcą mnie takie akcje

Gość gbkatowice
rzadko tu pisze a jak już to konkret, lubie się anonimowo dzielić moimi myślami może jestem niedowartościowany, jedyne co mnie dobrego w życiu spotkało to sporawy penis, divy i dość szybkie usamodzielnienie nigdy nie miałem lekko więc odreagowuje w ten sposób, ale swoją droga to te kurwy chcą tego biorą za to Moja kase. Żony też do niczego zmuszać nie będę

Gość a szukales na stronach bdsm?
chyba tam szybciej znajdziesz ulegla kobiete, nie sadzisz? ;)

Gość gbkatowice
Cofam to. Ja niedowartosciowany ? Wiem że jestem zajebisty.biorę konkret z życia czuje się sobą dobrze.

Gość za 12 min
JEstem gotowa w to uwierzyc, bo to brzmi tak porypanie, ze chyba nie moze byc prowokacja. x Jeszcze raz ci sie zapytam - odczuwasz cos takiego jak wspolczucie? wiesz co to empatia? x np. zal ci cierpiecego zwierzecia czy jakiejs osoby, czujesz wstyd jak ktos zlapie cie na klamstwie, czy klamanie przychodzi ci z latwoscia i robisz to nagminnie?

Gość ty to naprawdę
potrzebujesz psychiatry a nie żony. Jesteś świadom jakie traumy z dzieciństwa cię tak urządziły a nie potrafisz sobie odmówić robienia krzywdy kobietom? może poproś kogoś żeby w ramach terapii ci porządnie skopał mordę i połamał parę żeber. Takich jak ty cierpienie może uszlachetnić.

Gość gbkatowice
wole normalna kobiete ktora bedzie chetnie sie cala oddawac mezowi wiem ze taka znajde. nie szukam nigdzie na internecie, nie mam problemu z kobietami

Gość za 12 min
Wlasnie wydaje ci sie, ze jestes zajebisty, ze jestes ponad innymi ludzmi. duze szanse, ze masz psychopatyczne sklonnosci (nie kojarzyc zaraz ze seryjnymi zabojcami, masz taki typosobowosci po prostu)

Gość gbkatowice
Pierdolisz biorą za to kase oferują to ja to lubię płace więc korzystam. a żone znajde taka która będzie chciała to robić a wiem że sporo kobiet lubi takie zabawy

przestancie! Sa kobiety, ktore podnieca takie zdominowanie. Nie ma tu zadnej krzywdy, a wzajemne zrobienie sobie dobrze. Taka para - sadysta z masochistka - to zwiazek trwalszy od klasycznego

Gość za 12 min
podejrzewam, ze nie masz. Podejrzewam nawet, ze jestes na swoj sposob czarujacy.

Gość gbkatowice
Wskaz mi faceta którego nie kręci zygajaca partnerka po ostrym je..banku w gardełko, wyslij swojego a bedziesz mu robic to codzien. Nie mam skłonosci psychopatycznych skąd taka myśl, każdy facet lubi dominonowac, skończ umoralniac

Gość za 12 min
co wiesz o swoim ojcu? Tez mial psychopatyczne sklonnosci? to sie po czesci dziedziczy

hm, jesli nie sprobujesz przez internet poszukac chocby klubu, w ktorym spotykaja sie osoby o podobnych do Twoich preferencjach, dlugo mozesz szukac partnerki... Twoje potrzeby nie sa zwyczajne, nalezysz do seksualnej mniejszosci. I nie da sie tego poznac "po oczach". Ulegle kobiety bardzo czesto w codziennym zyciu sa przebojowe i niezalezne. Wcale nie sprawiaja wrazenia mimoz i nimfomanek... Te strone swojej osobowosci odslaniaja dopiero w sytuacjach intymnych...

Gość ty to naprawdę
nie sprawdzałam, ale myslę że większosci normalnych facetów to nie kręci. Może jesteś jednym z tych wypuszczonych na wolność gwałcicieli?

Gość za 12 min
dobra zapomnij o slowie psychopatyczny, bo prawdopodobnie zle jerozumiesz. Jaki byl twoj ojciec? matka ci o nim opowiadala? uzywal przemocy?

Gość gbkatowice
co cie obchodzi moj ojciec po co do niego nawołujesz chcesz wchodzić mi na uczucia? Nie tedy droga mówiłem znajde normalną kobietę, jak będzie kochać to zrobi wiele, no pewnie że nie będę robił z nią tego co z diva bo nie zniosl bym jeku mojej kobiety po takim seksie analnym nie wspominajac o wymiotach przy francuzie

KURWA! Idiotki! Zauwazcie roznice: autor szuka kobiety, ktora DOBROWOLNIE podda sie jego woli. To nie gwalt!

Gość za 12 min
Niech zgadne: czesto zmieniasz partnerki, ciezko ci utrzymac dlugotrwaly zwiazek, swoje kobiety czesto oklamywales i nimi manipulowales X tak czy nie? x byc moze korzystales z uslug prostytutek bedac jednoczesnie w zwiazku z kims innym

facet...ja jestem ulegla, zyje w zwiazku z dominujacym mezczyzna i zapewniam Cie, ze jesli jecze to... :P

Gość gbkatowice
to się mylisz jak myślisz że faceci nie lubią tych klimatów. gwałciciel? Ja? zly adres moja droga nie do mnie z takim tekstem. identyfikujecie mnie z jakimś zwyrolem, ja lubię tylko dominować, to wszystko ide spać wam też radze

Gość za 12 min
nie chce ci wchodzic na uczucia, ale widac, ze temat bardzo cie boli i ma prawdopodobnie ogromny wplyw na to jak funkcjonujesz. x pytam, bo wiele cech charakteru, w tym ochylow od normy, sie dziedziczy

Gość ty to naprawdę
z tego co piszesz wynika że robiłeś krzywdę co najmniej prostytutkom. Duzo ich było? Miałeś cos wspólnego z handlem kobietami? I nie wyzywaj ludzi od idiotów kiedy wchodzą na trop tego co masz do ukrycia.

Gość ciekawe prowo musze
przyznac

halo! Jestem kobieta! Ulegla! I uwielbiam ten rodzaj seksu, o ktorym pisze autor! Sprawia mi to przyjemnosc. A pochodze z klasycznej rodziny, bez patologii :P

Gość za 12 min
nie, ty nie tylko lubisz dominowac x ty lubisz sprawic bol i nie odczuwasz przy tym wspolczucia - to wskazuje na cechy psychopatyczne (ok.1-2% spoleczenstwa) x sam napisales, ze cytuje"kurewsko cie kreci jak wymiotuje..i placze"