Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbkatowice

Coś wam powiem, szukam żony ale bardzo uległej

Polecane posty

Gość a szukales na stronach bdsm?
to, ze Wy nie lubicie dominacji w lozku nie oznacza, ze inni tego nie preferuja. Doksztalccie sie, zanim zaczniecie ferowac wyroki!

Co innego dominacja w łóżku i zabawa typu bdsm, a co innego skrzywiona psychika, którą autor udowodnił, że posiada. Nikt więc przesadnych wniosków nie wyciągnął. 🖐️

ostry oral jest typowa praktyka w bdsm. Przy podduszaniu naturalnym odruchem sa wymioty. Nie chodzi o to, by zwrocic obiad, ale porzadnie sie zaslinic, oczy sie zaszkla. Jesli do tego Pan zwiaze mi dlonie boje sie czasem, ze nie wyczuje momentu, kiedy nalezy przestac. A On uwielbia dochodzi do tej granicy. Jest uwazny, ale dla Was taka scena zapewne bylaby powodem by dzwonic po policje... A mnie to kreci !!!!!!!

Gość gbkatowice
Zadajecie bardzo prywatne pytania m in o moim życiu uczuciowym, rodzinie. na te pytania nie odpowiadam ktoś nawet sugeruje mi co że niby ja coś ten tego niewinnym kobieta, wiesz co ty mi tutaj sugerujesz, to jakieś chore pomówienia. Pisze tylko że lubię się ostrzej zabawić z divami, nie krzywdze ich, biora za to moje ciężko zarobione pieniądze, układ jest czysty

Gość gbkatowice
Krzywda jest wtedy gdy kogoś do czegoś zmuszamy, owszem ja dociskam penisa na siłę do końca, ale wcześniej zostało to ustalone przez obie strony

wiecej Wam powiem On mnie czesto trzyma mocno za szyje, gdy pieprzy, policzkuje. Nosze obroze i mam tez skorzane kajdanki na rece i nogi. Mokra sie robi gdy tylko zaczynamy te nasza gre. Z nikim sie tak nie czulam. Po seksie przytulamy sie mocno i calujemy. A na obiadku u rodzicow On przysuwa mi krzeslo, podaje polmisek, przepuszcza w drzwiach i dba by miala szalik, gdy wychodze z domu. To sie nie kloci wcale ze soba.

czekam teraz na Niego...mniej wiecej za pol godziny powinien byc w domu :)

Gość gbkatowice
-a szukałes na, mnie właśnie nie kręci wiązanie, kajdanki te klimaty, tylko po prostu , face fucking klapsy anal i tak jak to nazwałas "zwracanie obiadku" tyle w temacie dziękuję za polemike, miłej nocy

Gość Katowice ONA
Gdyby ktoś taki chciał się ze mną ożenić to na wstępie zażądałabym od niego długiej pokuty, tak jak Oleńka od Kmicica :p A poza tym nie tolerowałabym żadnych wynaturzeń.

Gość chyba naiwny
ciekawe czy znajdzie

Gość BK kielce
Hmmmmmmm