Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jedna ;))))

Lista 18 - tkowych prezentów

Polecane posty

Gość tak jedna ;))))

Witam.Jak w temacie - proszę o wpisywanie na listę prezentów otrzymanych jak i podarowanych na urodziny dla młodych - w szczególności na 18 urodziny. Mogą to być śmieszne prezenty, ale jak najbardziej oryginalne. Wszyscy piszą kasa, biżuteria perfumy, ale jak przychodzi do kupienia to w sumie ma się ciężki orzech do zgryzienia. Na forum jest mnóstwo takich tematów, ale może załóżmy jeden konkretny temat, na którym będziemy wpisywać płeć solenizanta i prezent. albo może moderacja zrobi osobny dział pt prezenty dla... dzieci, chrześniaka, na komunie, na 18, dla teściowej ;) itp, itd. Tak więc zapraszam wszystkich forumowiczów zarówno młodych jak i starych;) pozdrawiam

Gość tak jedna ;))))
naprawdę nie chodzicie na urodziny??

Gość a ja mialam tak
zafundowana wycieczka do Kkakowa z oplaconym noclegiem w hotelu i kaska 1000 zl na zabawe szampan pieniadze- 3 tysiace kolia ze zlota z bransoletka warta w sumie 25 tysiecy

Gość Renkaaa
Moja przyjaciółka dostała od naszej klasy kamasutrę, a od naszej paczki gorset bo chciała ;] Ja dostałam od klasy koszulkę nocną z satyny. Po za tym jakaś biżuteria, wiadomo. Jednej przyjaciółce nakręciliśmy film.