Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuleczkaaa

W jakim wieku miałyście pierwszego chlopaka?

Polecane posty

Gość Kasiuleczkaaa

Załozylam temat o tym że chce mięc chłopaka a mam 15 lat i od razu jakas debilka wyskoczyła z oburzeniem :-o w jakim wieku wy miałysci epierwszego chlopaka?

Gość estimenee
Też 24. Ale to późno ;)

Gość l.,
...ale ty się nie przjmuj, bo na kafe same patafianki podnoszące samoocenę kosztem innych. Tutaj nikt Ci nic szczerze nie powie :) Prawie nikt :P

Gość Kasiuleczkaaa
czuje juz wole bożą,strasznie mnie swędzi między nogami

Gość Kasiuleczkaaa
moja błona woła przebij mnie,przebij wyliz mi psiszkę

Gość to co wiatrem i lawendną
a na czym polega to chodzenie? Spotykasz chłopaka, idziesz na randkę, a następnego dnia piszecie eski "czy to oznacza ze już jesteśmy razem"? Mój znajomy dopiero po roku spotykania się związał się - choć spotykali się tak często i spędzali tyle czasu, że pomyślałby kto,że już są parą.

Gość prawdziwego w 24
Ja interesować się chlopakami zaczęłam właśnie w wieku 15 lat, ale gdy przypomnę sobie mojego pierwszego chłopaka to boki zrywać. Jako człowiek ok, ale tak usilnie chcieliśmy być parą by można było powiedzieć mam chłopaka, mam dziewczynę ze pomimio, ze do siebie nie pasowalismy uparcie sie spotykalismy, calowalismy. A nasze spotkania byly albo na melanzach, albo u mnie w domu i 2 godziny milczenia. Totalnie nie mielismy w spolnych tematow:O nie wiem ile by to potrwalo, ale wyjezdzalam do innego miasta wiec laskawie zwrocilam mu wolnosc:P nie pasowalismy do siebie. Za glupia bylam jeszcze na chlopaka, drugiego mialam z litosci... zakochal sie we mnie, a byl po probie samobojczej i balam sie o niego.. on ciagle wyznawal mi milosc to uleglam. Zaprzyjaźnilismy sie, a ja pomylilam przyjaźń z miloscia. Mialam 16 lat a przezylam traume jak dorosla kobieta bita przez meza, Bo w koncu zaczal mnie tluc, a ja sie balam ze on sie zabije wiec bylam z nim. Horror. Sam mnie od siebie uwolnil po 2 latach zdradzajac i robiac dziecko innej. W wieku 18 lat do 20 spotykalam sie z roznymi chlopakami tylko by sie spotykac. Jakies kawiarenki, bary, imprezy. No a do prawdziwego zwiazku dojrzalam w wieku 24 lat dopiero wczesniej nie ma co sie spieszyc. Bo mozna nieźle sobie zwalic zycie, psychike.

Gość Zapytajka:)
Nie całe 15 lat. To była moja pierwsza miłość :) długo byliśmy razem prawie 2 lata. :) Straciłam z nim dziewictwo mając nie całe 16 lat.

Gość annanasturcja
Pierwszy w wieku 17 lat. Wczesniej były raczej "zabawy" w chodzenie z kolegami

Gość Renkaaa
Ja pierwszego miałam w wieku 18 lat, byliśmy ze sobą miesiąc, to była taka wakacyjna miłość:P Drugiego miałam w wieku 19 i jestem z nim już zaręczona ;)

Gość Layola
20 lat :) Ja miałam tak, że do 20 roku życia to nawet nie miałam za sobą pierwszego pocałunku, a potem to wszystko jakoś samo poszło. Parę miesięcy później po pierwszym pocałunku zjawił się pierwszy chłopak, a znów niemal 12 miesięcy później był pierwszy seks.