Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktojaktojakto

do osób podróżujących pociągiem tlk z warszawy centralnej do lublina

Polecane posty

Gość jaktojaktojakto
podszywy, dajcie mi spokój, już wystarczającą idiotkę z siebie tu robię :D trafisz na pewno i czasami samemu ale lepiej - dziękuję serdecznie, od razu mi kamień z serca spadł bo już mi niedobrze z nerwów robiło. cierpię na paniczny lęk przed pociągami i dworcami więc muszę odwalać takie akcje jak ta dzisiejsza :D

Gość jaktojaktojakto
dobra, uciekam bo jeszcze się nie spakowałam. jeszcze raz serdecznie dziękuję za odpowiedzi i uspokojenie, przynajmniej w pociągu nie dostanę ataku histerii :P:classic_cool:

Gość trafisz na pewno
2 godziny jazdy to i sie sikac nie chce. Ja lubie busiki, ale wiem, ze dla wysokich osob to problem bo tam ciastno troszke:P ja mam 1,5 to i sie wyciagnac na fotelu moge

Gość czasami samemu ale lepiej
a ja mam 1,80 i bus dla mnie to porazka. Po godzinie jazdy jestem jak polamany :classic_cool:

Gość jaktojaktojakto
ps też wolę busy bo mój wzrost jest miniaturowy to zawsze mi wygodnie, a przy okazji sobie z kimś pogadam w trakcie jazdy + mam kierowcę niedaleko to zawsze mogę o coś spytać i jestem spokojniejsza. w pociągach różnie bywa dlatego tak histeryzuję dzisiaj :D

Gość a ladna jestes?
to moze sie z Toba wybiore tym pociagiem, i tak mam po drodze:classic_cool:

Gość jaktojaktojakto
średnio, szału nie ma :D

Gość a ladna jestes?
srednio tez moze byc. deal?:classic_cool:

Gość wspolczuje takim
sierotom jak Ty :(. ja musialam poleciec sama do Los Angeles z przesiadkami po drodze. mama od dzieciaka uczyla mnie samodzielnosci i jestem jej bardzo wdzieczna

Gość jaktojaktojakto
niestety nie mogę się zgodzić bo chyba bym zapadła się ze wstydu pod ziemię, bo nie dość że odwalam dziką histerię na kafe i nie znam się na podstawowych rzeczach to jeszcze musiałabym pokazać do tego pokazać swoją brzydką twarz :D:classic_cool:

Gość jaktojaktojakto
wspolczuje takim - ja też sobie współczuję niestety :P jestem samodzielna ale tej samodzielności zawsze towarzyszy przerażenie kiedy mam z czymś do czynienia pierwszy raz, samolot już ogarnęłam, pociągu niestety nie :P

Gość jaktojaktojakto
i w sumie dlatego dzisiaj jadę pociągiem a nie busem, bo chcę w końcu przełamać strach przed tym środkiem lokomocji :D teraz już na serio uciekam, dziękuję po raz kolejny i miłego dnia :)

Gość adaokłamywana9000
poza tym masz godzine kiedy mniej wiecej bedzie Lublin. jak bedzie sie ta godzina zblizac bedziesz wiedziala ze niedlugo trzeba wysiasc...