Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milanoska

mamki jak dzis u was z tym?

Polecane posty

Gość milanoska

mam pytanie....czy wy jako mamy np.2latka puszczacie go zeby biegal po sniegu?jak jest ubrany?moj body z dlugim rekawem bluza rajstopki skarpetki spodnie gruba kurtka czapka szalik rekawiczki no i te rekawiczki mnie martwia.synek odrzu snieg w lapki i rekawiczki mokre,byl pol godziny na dworzu i lapki zimne:(jest 1stopien na plusie

Gość milanoska
czasami mam ochote go w wozek by sniegu nie bral ale on tak lubi biegac...no przeciez nie zabronie mu sniegu brac w lapki

Gość tikal
kup nieprzemakalne rekawiczki albo nos 3 pary na zmiane. Ja puszczam dziecko na bloto, śnieg, kałuże, deszcz.

Gość milanoska
czy od tego moze sie przeziebic?

Gość milanoska
no i tez ma mokre lap[ki tak?a zimne tak jak moj?nie przeziebi sie od tego?

Gość milanoska
ile twoje dzieciatko ma lat?

Gość żona..........
moja 3 latka jak się wybierze na śnieg to wraca dopiero wtedy jam ma poliki granatowe , nos zaśpikany i nie ma siły iść po schodach ale lepiej żeby dziecko zmarzło niż się przepociło

Gość tikal
20 m-cy, dużo nie doradzę jak to jest jak sa mrozy -15 bo w tamtym roku byl jeszcze w wozku, ale jak jest -1 to pół godziny w mokrych rekawiczkach nic mu sie nie stanie, ale ja mam takie rekawiczki nieprzemakalane. Jesli nie chccesz takich to gruba warstwa tłustego kremu, rekawiczki na zmiane jak juz sie przestanie bawic i tyle

Gość milanoska
dzieki:)a moze ktos jeszcze jakies ma zdanie na ten temat?

Gość zillas
Nałóż 2 pary rękawiczek, jak jest większa izolacja to śnieg mniej się topi i dzięki temu rękawiczki dłużej są suche i trzymają ciepło. Po skończonej zabawie w śniegu wracając do domu załóż suche rękawiczki a najlepiej to kupić nieprzemakalne (czasem niektórzy mówią na nie narciarskie).