Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazokrresem

mam prezent dla meza z okazji mikolajek jutrzejszych

Polecane posty

Gość iksiara
Justyna Kasia - pizza super plan :) Sama bym poszła, ale i pizza , i lody.. :D:D:D

Gość zdruzgotana zyciem
twisser tak są większe problemy, choćby to jak chorowałam cięzko przez 2lata, jak nas dwa razy okradli, jak umarła nam bardzo bliska osoba, jak urodziło nam się chore dziecko, dzieki Bogu już zdrowe ..... ale przyszedł taki etap w naszym życiu nieporozumień że doszlismy chyba do ściany i ja nie widziałam dla nas światełka nadziei, pogubiłam się... więc daj spokój z tym umoralnianiem i stawianiem mnie do pionu, że są w świecie większe problemy.... mialam dziś kiepski dzień, wszystko się nałożylo i wiele innych spraw o których nie pisałam, dla ciebie jestem dzieciakiem pisząc mi ironicznie ..."złoto, sa większe problemy." Ty jesteś bardzo dorosła bo aż aż 2 lata ode mnie mniej i przeszłaś tyle że mozesz każdego wyśmiewać. Ja potrzebowałam rozmowy, dzieki tu paru dziewczyniom przemysalałam, pare spraw, spojrzalam chłodnym okiem, dziekuje im za to, a ty nie musisz wciskać swojej szpili

Gość ja........
twisser ma ochote sie poklocic, pokazac jaka ona jest dorosla i powazna. Nie ma co zwracac uwage na jej uszczypliwosc. Dzis ma byc wesoly dzien, czy sie dostanie prezent czy nie:):)

Gość iksiara
dokładnie tak jak pisze Ja... Jak dobrze pójdzie wszystko, to nasza zdruzgotana zmieni nick na zachwycona , i w ogóle będzie bajka :):):)

Gość ciesząca się zyciem
zmieniłam nick :) zaczynam sie uśmiechać ..... na zachwycona życiem zmienie nick jak pogadam z męzem i będziemy jak dwa gołąbki :)

Gość ja........
ja uwazam ze malzenstwo warto ratowac zawsze, nawet wtedy kiedy nadziei prawie nie ma. warto rozmawiac, lepiej pozno niz wcale. I tego Ci zycze zdruzgotana, obyscie malymi krokami, powolutku nauczyli ze soba rozmawiac:) czasami problemy stawiaja mur, bo malzonkowie przez te problemy nie rozmawiaja ze soba zeby nie dodawac kolejnych i tak sie kumuluja w ludziach. Dgadajcie sie, jestescie razem dlugo, macie dziecko. Rodzina wszystko przetrzyma jesli sie kocha:)

Gość cycyrydza
ciesząca się zyciem trzymam kciukasy napeno będzie dobrze,i wszystkim życzę udanych mikołajek :)ale jestem infantylna ale juz taka jestem

Gość iksiara
Hahah, świetnie, to zawsze jakiś mały krok naprzód :) W tym tempie do wieczora osiągniesz zenit :) Wyobrażasz sobie - Twój mąż wraca do domu z pracy i zastaje zupełnie inną kobietę - uśmiechniętą , zadowoloną, otwartą, śmiałą, pewną siebie.. :) No , no ..;)

Gość ciesząca się zyciem
dziekuje jeszcze raz dziewczyny 🌼 zenit osiągne jak wylądujemy w łóżku, albo jak w przedpokoju już będzie ściągnie ciuchów podczas miłej rozmowy ;)

Gość ja........
i ja tez sie ciesze ze zmienilas nick:) pamietaj ze kryzysy sie zdarzaja, trzeba sobie z nimi poradzic. A po kryzysach ludzie sa jeszcze bardziej zwiazani ze soba, jak sie razem pokona jakies przeszkody to cementuje. Slabe malzenstwa niszczy. Wasze mam nadzieje ze jest silne i przetrzyma wszystko:) lece dziewczyny, jescze tu zajrze za ok 2/3 godzin:)