Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazokrresem

mam prezent dla meza z okazji mikolajek jutrzejszych

Polecane posty

Gość ja........
fajny macie pomysl to fakt, jak sa dzieci to juz fajna zabawa jest w mikolaja:):) pamietam jak ja zawsze musialam znalezc prezent bo rodzice go gdzies chowali:D:D ale zawsze musialam napisac kartke i przykleic ja za oknem:)

Gość iksiara
Kartkę z wymarzonym prezentem ? A czemu za oknem ? :)

hehe właśnie czytałam mężowi niektóre posty ;) nie obchodzimy Mikołajek, jedynie prezenty dajemy dzieciom jak są jakieś małe w rodzinie, my mamy 3mc córkę kupiliśmy jej prezent, no ale po tym co czytałam mąż właśnie wyszedł do sklepu ciekawe czy mi kupi jakiegoś mikołaja z czekolady hehe ;)

Gość iksiara
Hahaha, no super, są dwie opcje : wróci z mikołajem z czekolady lub wróci z samym papierkiem po nim :D

Gość cycyrydza
Super powiem mikołajowi że ja o pełny prosiłam ale jak by tam jakieś 100 zł się zapodziało na waciki to bym sie nie obraziła wiecie, kobiecie ciagle malo to lakierek to szmineczka albo bluzeczka

Gość iksiara
A tak na poważnie - to faktycznie największa radość dla mnie to kupowanie prezentów dzieciom :) Niestety sama nie mam dzieci, ale uwielbiam je, i najbardziej nie mogę się doczekać świąt ze względu na radość dzieci w rodzinie- nie do opisania.

Gość cycyrydza
justyna_kasia nic się nie martw jak córcia będzie miała 4 latka to będziecie musieli sobie coś kupić na mikołaja bo co rodzice nie grzeczni byli ,jest wyjście można rózgę kupić i powiedzieć że był niegrzeczny ktoś

Gość cycyrydza
iksiara nic się nie martw zawsze masz Nas przesyłam kosteczkę czekoladki bo tyle mi w pracy zostało :)

Gość ja........
iksiara mama mowila ze mikolaj podjedzie na swoich saniach zabierze kartke i pojedzie kupic ten prezent:):) mala bylam wiec wierzylam. Juz nie pamietam czy sama pisalam, czy mowilam mamie co ma napisac. Ale fajna to zabawa byla, uwielbialam te mikolajkowe i gwiazdkowe prezenty, bo na gwiazdke zawsze bylo tak ze mama mnie i siostre zabierala na balkon wypatrywac 1 gwiazdke a tam tato prezenty pod chinke ukladal, ale zawsze bylo jakies BUM i bylam pewna ze to jakas wrozka albo aniolek byl

Gość zdruzgotana zyciem
weszłam znów tutaj, żeby wam powiedzieć, że zaczynam optymistycznie patrzyć w przyszłość dzieki wam 🌼 mojemu męzowi zamiast sms o rozstaniu dam czekoladki z mikołajem :) ochłonęłam i zaczynam sklejać to co co sie potłukło

Gość kasia ostra zawodniczka
mezowi nic nie kupie, bo nie zasluguje za to kochankowi kupilam cieply sweter

Gość cycyrydza
zdruzgotana zyciem i tak trzymaj :)

Gość iksiara
Cycyrydza - chrupię z przyjemnością, pychotka , dziekuje :) Ja... No super ten pomysł z kartką na oknie, musze go w rodzinie podrzucić. W ogóle te wspomnienia z dzieciństwa są bajkowe.. Ja wychowywałam się w niezamożnej rodzinie, dawniej też nie było takiego wyboru kolorowych zabawek jak dziś, ale mimo to cieszył się człowiek niemożliwie z małego pluszaczka :) I chyba do 13 lat wierzyłam w Mikołaja :) Przeżycia niesamowite :) Co do nas wymysliliśmy sobie, że dzis z okazji Mikołaja kupimy sobie .. lody :) Zawsze krążyliśmy wokół takich jednych, bo drogie jak diabli, ale dzis postanowiliśmy zaszaleć :) Będzie to prezent i dla niego , i dla mnie, i dla moich wszystkich spragnionych cukru tkanek :D:D:D

Gość iksiara
kasia ostra zawodniczka - przebiłaś wszystkich , hahaha :D

Gość nic na sileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dziewczyny, ogarnijcie sie. Takie rzeczy sie ustala-mozna np. zapytac, czy robimy sobie prezenty na Mikolaja? A nie, ze same kupicie a meza uwazacie za wrozke, ktora sie domysli, ze wypadaloby cos kupic. Mam w pracy dziewczyne jedna, mlodziutka, swiezo po maturze. i ona snuje scenariusze z filmow romantycznych. Powiedziala facetowi, ze nie beda robic sobie prezentow na Mikolaja, on stwierdzil ze ok. Tymczasem ona kupila mu prezent i teraz oczekuje, ze on jednak tez jej kupi-bo jesli kocha to powinien wiedziec, ze jej prezent sprawi przyjemnosc-no i oczywiscie powinien trafic z prezentem, bo przeciez ja zna. Ja i maz nie robimy sobie prezentow na mikolaja-dajemy tylko dziecku. Za to na Swieta juz prezenty sa-kupujemy sobie to, co nam sie podoba, sami sobie wybieramy cos i nie ma problemu z nietrafionymi upominkami. A wspomniana wyzej dziewczyna twierdzi, ze co to za prezent, ktory bedzie miala sobie sama wybrac-facet wrozka i ma trafic idealnie w jej gust i zrobic niespodzianke.

no i mąż wrócił ze sklepu bez mikołaja :p hehe ale o papierosach nie zapomniał świnia ;) zapytałam się gdzie ma dla mnie prezent na mikołaja to się zaczął śmiać ale spodobał mu się pomysł żeby na pizze jechać jak wspomniała już jakaś tam kobitka wcześniej ;) sama mam ochotę ..

Gość twisser
Po pierwsze - proszę mnie nie traktować jak faceta, bo to, że mam taki nick, nie oznacza, że pisze facet ! Po drugie ślub w wieku 25 lat to itak wcześnie. Wykształceni ludzie biorą teraz śluby w późniejszym wieku.

Gość twisser
A poza tym Wasze problemy, podchody dotyczące Mikołajek to naprawdę jakieś problemy z tyłka wzięte, naprawdę. Mam 33 lata i śmieję się z tego, co piszecie, bo naprawdę dzieciaki problemów w życiu nie mieliście i nie dorośliście, skoro rozwodzicie się nad takimi pierdołami.

Gość ja........
no mamusia miala super pomysly. Te prezenty nie byly jakies drogie bo tez bogaczami nie blismy ale dostalam np narty, takie plastikowe, dla dzieci, to bylo moje marzenie:):) albo cale pudelko roznych naklejek, niektore mam do dzisiaj:) mama nigdy nie miala problemu co mi kupic bo zawsze wiedziala:):) ja to tez bede praktykowac u siebie, dzieci jeszcze nie mamy ale z pewnscia beda:D:D Moja sostra ma coreczke 3,5 roku i ona sie jej pyta co by chciala od mikolaja dostac to pwoieziala ze gitare a od rodzicow myszke minnie wiec tym o to sposobem mala dostanie 2 prezenty hehe:):)

Gość cycyrydza
Przepraszam mam 35 lat i czasami lubię sie nad takimi pierdołami porozwodzić relaksują mnie

Gość twisser
iksiara, skoro Ty wyjesz w poduszkę tylko dlatego, że mąż powiedział Ci, że brzydzi się Twoimi słowami, to naprawdę infantylna jesteś i niedojrzała jakaś, naprawdę są gorsze problemy,słonko.

Gość twisser
mój staż z mężem licząc narzeczeństwo i małżeństwo to 8 lat i naprawdę nie takie słowa się słyszało i samemu wypowiadało w kłótni, a jak przychodzą dzieci, to na takie bzdury w ogóle się uwagi nie zwraca, bo pojawiają się inne problemy.

Gość cycyrydza
Wiecie to fajny czas jest lubię mikołajki gwiazdkę natomiast mąż lubi jak w domu robię wigilię bo czuje że ma rodzinę .

Gość twisser
Dlatego właśnie czytając Wasz temat odnoszę wrażenie, że piszę z samymi 20-25 latkami, których jedynym problemem jest, jak ukryć mężowi prezent na Mikołaja i które przeżywają tydzień, że chłopak im walnął jakimś gorszym słowem.

Gość cycyrydza
twisser tutaj muszę przyznać Ci rację bo jak przychodzą dzieci to w małzeństwie się zmienia o 180 stopni nie zwraca sie juz uwagi na różne sprawy

Gość cycyrydza
twisser ale pomyśl sama jak miałaś 20-25 to byłaś taka sama ,jak nie było dzieci mi jak maz powiedział coś to potrafiłam nawet 3 dni być obrażona a teraz po godzinie mi mija

ja mam 22 lata, męża i dziecko i nie obrażam się na niego o pierdoły, nie potrafię się długo gniewać.. wiek tutaj nie ma nic do znaczenia, moja bratowa ma 27 lat a wiecznie obrażona na męża (mojego brata) kłótnie bez przerwy o byle pierdoły a bo on się patrzy na inne a bo ona brzydka gruba i takie problemy mają gorzej niż dzieci..

Gość iksiara
Twisser, wiesz co jest Twoim problemem oprócz tego co już pisałam, tylko sobie zmień rodzaj męski na żeński ? Że w ogóle nic tu nie czytasz ze zrozumieniem. Mylisz nicki, wydarzenia, osoby.. Nie rozumiesz kompletnie o czym kto pisze,za to wszystkich jak jeden mąż mierzysz jedną , swoją , miarą. Nie podoba Ci sie - nie czytaj! :) Idź na inne forum :) Albo nic nie czytaj. Po co się tu tak męczysz ? :) Dziś są mikołajki, i ma być pokój, a nie jakieś wylewy sfrustrowanych osób. Rzeczywiście.. nazwać kogoś dzieciakiem kompletnie nic o nim nie wiedząc, a co oferujesz w zamian? Jaki autorytet ? Przepraszam pozostałych, ale nie cierpię tego typu niekonstruktywnych, obraźliwych uwag w przestrzeni publicznej. Po prostu mam na to uczulenie.

Gość cycyrydza
co do stażu to jesteśmy już razem 15 lat małżeństwem 10 lat trzeba się cieszyć tym co mam bo jutro może zabraknać osoby która kochasz

Gość iksiara
Cycyrydza to bardzo ważne co piszesz. Wiem coś o tym.