Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

OPISZĘ WA SIEBIE,a wy powiedzcie czy jestem zadbana

Polecane posty

mam zawsze ładnie obcięte paznokcie, umalowane- zazwyczaj wybiera stonowane, jesienne kolory- wiśniową czerwień, kawa z mlekiem, czekolada, brudny róż, rzadziej coś jaskrawego. wolę matowe niż błyszczące lakiery. balsamuję się co 2 lub 3 dzień. chciałabym częściej, ale nie mogę wyrobić tego nawyku. regularnie używam (tj codziennie) żelu do higieny intymnej, pod prysznic oraz co wieczór golę to co mam do golenia (pachy itp- nigdy nie byłam zarośnięta) noszę wyprasowane , czyste rzeczy, raczej dobrane kolorystycznie, ale to są zwykłe rzeczy- swetry, bluzki, czasem jakaś sukienka elegancka, spódnica, mam jedną małą czarną taką bardziej seksi, ładne rajstopy takie kabaretki, noszę płaskie czarne kozaki do połowy łydki myję włosy, ale nie umiem ich układać. zwiiązuję zwyczajenie, uciekają mi kosmyki. ma codziennie kolczyki, lubię je. nie mam chamskich odrostów używam wody toaletowej codziennie na dekolt, szyję, i nadgarstki żuję gumę-dbam o oddech, brzydzę się smrodem z ust. ma codziennie delikatny makijaż- maskara, beżowy cień, delikatny czerwony błyszczyk lub taki w innym kolorze, takie tam. mam dobraną bieliznę, ładną.lubię bieliznę. czy jestem zadbana?

Gość eiurferfeewe
heloiza zniknij z tego forum

Gość rscfgtcxrfxdtxfdet
tak, to dobrze

czy żucie gumy nie przeszkadza ci w spacerowaniu?

Gość 300ml
W jakimś filmie(chyba) dziewczyna właśnie nie potrafiła jednocześnie żuć gumy i chodzić.:D

Gość yyyyyyyy....
chamskie odrosty? :O

Gość cud miód i orzeszki
heloiza be my hero, j'desire toi

hej whedif- ale że co mi się chce? żucie gumy nie przeszkadza, ale rano musze, bo inaczej 15 minut po umyciu zębów zaczynam czuć zapach kawy wypitej wcześniej. śmierdzi mi zapach kawy z ust, więc po kawie żuję gumę. jem jabłka- jabłka pomagają mieć świeży oddech.

Gość cud miód i orzeszki
to myj zęby po kawie

myję po kawie. ale za chwilę przebija się kawa. po to żuję gume, ale dyskretnie, tylko w domu jak krowa- tu się przyznaję, ale wśród ludzi nie

to ja jestem jakaś dziwna bo ja lubię ten aromat kawy, który pozostaje w mych ustach :classic_cool:

Balsamu to kobieta po kazdym myciu powinna uzywac, to takiego na to i innego gdzie indziej, kremu na dzien, na noc, do locki, do klan innego, do stop, do raczek, pod oczka...a nie co 2-3 dni sie balsamowac. Ty nie dbasz o siebie, to nie jest sexy.