Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

kompletnie fiksuję

Polecane posty

Gość przefarbuj blondyna
bedzie zastepnik teraz farbowani w modzie

Gość niveassea
pewnie fikusia brunet pindzluje sie na jutro bedzie twoim Mikolajkiem;) nie zapomnij go zgwalcic:P ale cmok

Gość Duran Duran
fiku widzę że założyłaś nowy topik dla :ike ,luśki ,niebieskookiego,xXxXxXxTtTtTt,IMO,ifki* i żaby ,zaraz Cie tu tradycyjnie spacyfikują :P

@Duran Duran: nie mieszaj mnie ze starymi :P Ja już tracę zapał do tego rytuału,za rok mnie tu na pewno nie będzie. Fikuśna,a w ciągu ostatnich dni nie przypałętał się żaden brunet?Może jednak?Jesli tak,to zajmij się rwaniem,bo na razie tylko jęczysz na forum; brunet sam Ci z nieba nie spadnie,musisz go sobie upolować... na zywo!

"sam nei spadnei, Mikołaj przyniesie " To już znam temat jutrzejszego wątku.Będzie mniej więcej tak: "Życie jest do doopy!Mikołaj nie przyniósł mi bruneta!" Fiku,może rozejrzyj się za blondynem?

Fiku,a skąd ja to mogę wiedzieć?Szatyni też są w różnych rozmiarach; napisz do Mikołaja list i podaj precyzyjne wymiary,cechy szczególne (ew. zarost,okulary itd) i wyślij pocztą do Laponii :D

Drogi mikołaju, jako że byłam bardzo grzeczną dziewczynką, mam do Ciebie serdeczną prośbę: przynieś mi w tym roku bruneta. Ów brunet ma być szarmanckim i kulturalnym mężczyzną, krótkowłosym w okularach lub bez, o ponadprzeciętnej inteligencji i złotym sercu oraz wesołym usposobieniu, hardym charakterze i temperamencie. Pozdrawiam Fikuśna. P.S.: Jakby się nie zmieścił do buta, zostaw w łóżku :)

oo to dobrze ze w koncu to zobaczylas :) moze cos zmienisz i przestaniesz nas zameczac ?

"to dobrze ze w koncu to zobaczylas " Yeez, myślę, że Twoja radość jest przedwczesna, bo fikuśne widzenie własnego sfiksowania krótkotrwałe :) ps. a Ty misiu już wyrosłeś z mikołaja, czy rózgi jeszcze dostajesz?