Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaarolciaaaaaa

co zrobić by było mu jeszcze lepiej?

Polecane posty

Gość kaaaaaarolciaaaaaa

jest to pytanie bardzo poważne;) mój facet twierdzi, że jestem ideałem w łóżku, że najlepiej się ruszam i nie ma dla niego nic bardziej seksownego niż ja w akcji. chciałabym się dowiedzieć, co najbardziej kręci faceta, bo chcę być dla niego jeszcze lepsza :)

Tancz dla niego na rurze...tak w ramach urozmaicenia gry wstepnej ;)

Gość pirotechnik
ja osobiście uwielbiam jak kocham sie z moją kobietą a ona wtedy bawi sie moją dziurką..... nieziemskie uczucie i mega odjazd mam

Gość kaaaaaarolciaaaaaa
pirotechnik, słyszałam o tym kiedyś, ale obawiam się jego reakcji :) powinnam wcześniej z nim o tym porozmawiać ?

Gwarantuje Ci, ze w stanie silnego podniecenia jak zaczniesz sie bawic jego dziurka, to predzje dojdzie niz zaportestuje...i nie myslz e to objaw czegos zlego...tak juz jest, im blizje prostaty tym bardziej szalejemy:)

patrzcie .. nie dość, że tajemniczy to jeszcze :P ciągle szybszy ode mnie :) znowu moge potwierdzić :)

Gość pirotechnik
tAJEMNICZY MA rację -mnie wzieła z zaskoczenia i to było to... i nie zapomnij o żelu nawilżajacym..... jak to zrobisz moze podzielisz sie swoimi doświadczeniami?

bo widzisz frida6 zamaist sie skupic nad porjektem and ktorym siedze to bladze tutaj i czytam te topiki i nieraz nie wytrzymuje by nie skomentowac...choc czasem msuze sie powstrzymac, aby nie za mocno nie poejchac z czyms:P a to ze szybszy, hmm to nie wiem czy dobre...bo wyjdzie an to ze krotkodystansowiec jestem:P Pozdrawiam:)

hmmm ... może po prostu bardziej techniczny ode mnie :) i na normalnym łączu :) niestety nie jestem techniczna tylko kreatywna ;)

kreatywnosc wskazana, bo to podstwa rozwojui....dobrej zabawy w kazdej dziedzinie zycia:) chcesz drinka? Bells z cola

Gość doświadczony przez życie
Potrzymaj go trochę na dystans, faceci lubieją zdobywać. Im bardziej będzie skamlał o seks, tym bardziej będzie zadowolony, gdy go dostanie.

nie wiedziałam, ze faceci skamlają o seks.. do tej pory.. nie wiedziałam.. jeszcze posiedzę tu chwilkę, bo mozna się ciekawych rzeczy dowiedzieć, więc ... poprosze drinka :)

juz podaje, nie bede musial sam popijac.. oj tam z tym skalaniem to lekka przesada...my mamy stale zapotrzbowanie na seks, to kobiety maja gorzej w niektorych dniach cylu, kiedy je po prostu nosi aby sie troche popieprzyc.. taka prawda

Jak żona oziębła, to muszą.skomleć. Nie każdy jest takim brutalem, że bez pytania bierze, co mu się od zony należy.

jak zoan oziebla to i skamlanie nie pomorze, ten typ tak ma, trzeba tylko probowac skruszyc lod...znanae autopsji

ciekawe dlaczego się oziębiła .. zabrakło przewodzenia prądu? .. :P ... ja nie techniczna .. naprawdę :D przysięgam .. :P ...

to byl model w ogole bez zasilnia, mysalem ze da sie przerobic, ale nadal nie znazalem odpowideneigo schematu, ale sie latow nie poddaje...

Czasem jest tak, że kobieta wybiera na męża nie tygo, który ją jara, tylko tego, którym łatwiej będzie orać.

to ja się chyba poddaję :P ... poza tym nie dostałam drinka .. i nawet nie mam pojęcia gdzie go szukać... bo oczywiście już się zgubiłam :(

Dopiero po ślubie dowiedziałem się, że jej wcale nie podniecam. Przed ślubem wykręcała się światopoglądem.

Gość leonnn
Podzielę się z Wami fajnym artykułem na temat sposobu na podniecenie mężczyzny. Dla Kobiet idealna lektura.Prosto i bez kępacji. Pewnie niejeden facet tego by chciał, ale swojej partnerce nie powie. Co do wkładania w dziurkę, to też mi się to marzy, ale właśnie nie wiem, jak zareaguje moja żona. Niby kobieta wyzwolona, ale .... ? http://4lady.pl/przewodnik-po-ciele-mezczyzny-czyli-jak-go-podniecic-w-kilka-minut/

Gość olina1234
do leon: co do artykułu - jak zwykle oral :) heheh

Gość mimo
Król Oral zrobił królowej Oralinie Orala najlepszego w całej krainie

Gość kaaaaaarolciaaaaaa
mój facet niebawem wraca do Polski i muszę go porządnie przywitać, więc wezmę sobie wszystkie wasze cenne rady do serca ;) trochę się obawiam jego reakcji, bo czasem jak się wygłupiamy i zaczynam kierować swoją dłoń na jego nagi tyłek to mi ucieka i zwraca mi uwagę. Ale może podczas kochania się zareaguje inaczej :) jestem bardzo ciekawa :)

Gość kaaaaaarolciaaaaaa
pamiętam też jego pierwszą reakcję kiedy podczas seksu oralnego zmusiłam go do skończenia w moich ustach. był w totalnym szoku i zapytał mnie "co Ty zrobiłaś??". Później jednak sam to proponował i mówił, że mu sie to podoba. nie ukrywam, że trochę mnie to zdziwiło, bo ma 25 lat, jest atrakcyjnym facetem i miał przede mną nie jedną kobietę, a zachował się tak, jakby nigdy żadna mu tak nie zrobiła. W sumie był uroczy w tym swoim 'zdziwieniu':)

Gość kaaaaaarolciaaaaaa
i jeszcze chciałabym zapytać odnośnie "hiszpana" , nigdy tego nie robiliśmy... jak to zacząć? w jakiej pozycji? dodam jeszcze, że mam dość spory biust (rozmiar D) ;)