Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffeer

Nauczyciele to specyficzni ludzie!

Polecane posty

Gość dovevuoi
:P a ile z tych 12 godzin siedzisz na kafe?:P Pozdrawiam i nie zlosscie sie tak, bo zlosc szkodzi urodzie :) Ja dzisiaj bede w domku juz o 15:)

Gość fanfarella
nauczyciel nauczycielowi nierówny... wystarczy porównac wuefistę i polonistę - a kasę dostają tą samą :O

Gość wefvc
dovevuoi a ile z tych 12 godzin siedzisz na kafe? Pozdrawiam i nie zlosscie sie tak, bo zlosc szkodzi urodzie Ja dzisiaj bede w domku juz o 15 xx zapene mniej niz ty po 3 godzinach biologii[:D

Gość wefvc
fanfarella nauczyciel nauczycielowi nierówny... wystarczy porównac wuefistę i polonistę - a kasę dostają tą samą xx jak w-fista wytrenuje ciekawą druzynę to tez mu sie fory należą:P oni przynajmniej jakos sobie potrafią z dzieciakami radzic:P

Gość dovevuoi
I jeszcze 430zl netto z socjala dostalam na swieta :) Przyda sie zawsze jakis grosz:) Pozdrawiam zlosnice 🌻 👄

Gość wefvc
dovevuoi I jeszcze 430zl netto z socjala dostalam na swieta Przyda sie zawsze jakis grosz Pozdrawiam zlosnice xx i to zapewne z zysków?:D pozdrawiam zrelaskowaną nieciężka praca i wakacjami nauczycielkę🖐️

Gość Honorataaaaa
pracuje przy komputerze wiec robie swoje , a co jakiś czas zagladam na kafe nie martw sie moja praca na tym nie cierpi, po prostu umiem robić kilka rzeczy jednoczesnie , ale rozumiem, ze dla nauczyciela to za trudne ;)

Gość dovevuoi
Oj tak Honoratko :D 👄 Dlatego co dzien Twoje grzeczne dziecko przychodzi z rozwalona glowa, bo nikt nie umie go upilnowac 🌻 No to bawcie sie dalej, a ja jade do pracy 2 godziny przed lekcjami, bo musze kilka rzeczy jeszcze tam zrobic. Papa zlosnice, mam nadzieje, ze nie dorobicie sie garba :) 👄

Gość Honorataaaaa
wefvc ---- my jestesmy od roboty żeby pkb rosło w końcu ktoś musi zarobić na socjal i 13 stki dla nauczycieli nie ? ;)

Gość ten kretynski watek
jakas pizda zalozyla watek i jak zwykle robi sztuczny tlok pod innym niczkiem :D

Gość wefvc
na zachodzie nie ma wynalazku pod postacią karty nauczyciela a ich wydajnosc jest 100% wieksza niz u nas:O niech mi to ktoś wytłumaczy:O

Gość wefvc
ten kretynski watek jakas pi**a zalozyla watek i jak zwykle robi sztuczny tlok pod innym niczkiem xx a to obraz polskich nauczycieli:D słoma z butów:P

Gość na zachodzie jak ci lekarz
postawi bledną diagnoze i w efekcie utnie noge, dostajesz odszkodowanie a lekarz partacz wylatuje z pracy za zbity pysk u nas lekarz pracuje nadal , a ty musisz zbierac na proteze, no i oczywiście możesz sie pomodlić :)

Gość wefvc
z tym tez sie zgodze:D🖐️

Gość wefvc
mało tego pielęgniarki na kontraktach maja płacone za zabieg a nie za godzine:P a szpitale są prywatne :P

Gość na zachodzie jak ci lekarz
u nas też jak nie chcesz czekac rok na wizyte u specjalisty idziesz prywatnie , zeby sużba zdrowia mogla dorobic na kolejny samochód czy nowy dom a na to żeby miala etaty tez z przywilejami placisz skladke zdrowotną, z której de fakto nie masz nic

Gość eleonorrra90
SAMI Jesteście nieroby i lenie!!! rzygać mi się chce jak czytam takie głupoty!! nauczyciele nie dość ze malo zarabiaja to jeszcze pracują ponad godziny, w skole ok 5-6 h a po szkole?? kartkówki, przygotowanie do zajęc, sprawozdania itp. to wcale nie jest łatwe! fajnie jest użerać się cudzymi niewychowanymi bachorami za psie pieniądze!