Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekkk..

co zmieniło się w waszym życiu przez ostatnie 5 lat??

Polecane posty

Gość ISA belle
z nowinek to uslyszałam jak ksiadz odprawil msze w intencji psa mojej cioci :D

* skończyłam jeden 3,5 letni związek * poszłam na studia( własnie je kończe) *wyprowadziłam się do rodziców * 3 razy zmieniałam miejsce zamieszkania * 4 razy zmieniałam pracę * zdałam prawko * obecnie (od 2 lat): - jestem w nowym związku - mam pracę - stałe miejsce zamieszkania

Gość poznał cię , olał twój nałóg
do --- taka jedna staara dupaa trzymają się elegancko, zrobiłam średnie - nieco dłuższe od moich ale też nieteatralne. dbanie polega na comiesięcznej wizycie u kosmetyczki i doklejaniu braków, szczoteczka do ułożenia i wywinięcia, kąpiel ale bez szaleństw, unikanie malowania bo potem makabra z czyszczeniem itp itd ogólnie nie narzekam, bo przywykłam do tych czynności, poza tym one są piękne, a swoich nie miałam nawet jak je pomalowałam

skończyłam liceum, pozbyłam się pewnych kompleksów, dostałam się na studia, zwiedziłam wiele krajów, studia mnie zmieniły, otworzyły mnie i mniej się dzięki nim przejmuję świate mimo wszystko, poznałam super koleżankę, straciłam inną koleżankę, poznałam paru znajomych, których lubię, zmieniałam miejsca zamieszkania, wiele się nauczyłam na studiach, poznałam parę książek, zespołów, wyszlifowałam francuski, pracowałam, byłam na erasmusie, dostałam sie na studia do innego miasta, gdzie robiłam praktyki, pracowałam i zaczęłam pisać na kafe, co jednak wiele mnie uczy, jakkolwiek głupie się to komuś wydaje. trochę utyłam. chodziłam na terapię.