Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddsss

Jka dajecie dziecku prezent na mikolaja?

Polecane posty

Gość ddddddsss

j.w

Gość Kurka bez pazurka
pod poduszkę:)

Gość ddddddsss
slodycze sie rozpuszcza.

Gość hjifdfdsfs
Moja córka jak wstanie to zobaczy taki prezent obok łóżka: zestaw klocków Lego, lalka Barbie, kredki, zestaw gumek do włosów, bajka Piękna i Bestia na dvd, książka, zestaw jajek niespodzianek i czekoladowy Mikołaj.

Gość Kurka bez pazurka
nie daję słodyczy:) jak masz słodycze możesz wcisnąć obok poduszki albo przy łóżku

Gość Kurka bez pazurka
Do osoby wyżej- dużo na tego mikołaja kupiłaś:) ja mam tyle dzieciaków do obdarowania, ze mikołaja robimy bardzo symbolicznego

Gość abboard
ja kupilam slodycze,ksiazeczki z myszka miki,12 figurek wlasnie z tej bajki razem z mata do gry

Gość jakotako....
mój wyczyścił kozaczki i narysował laurkę - włożyliśmy ją do butka dla Mikołaja ... buty w salonie ustawiliśmy :-) jak wstanie to pobiegnie zobaczyć czy Mikołaj był i zacznie się zabawa :-)))

Gość Malwinkazlodzi
moja córcia w końcu dostanie smartfona wymarzonego ,wszyscy w klasie mają ,była by zawiedziona gdyby nie dostała :)

Gość ddddddsss
jak kupila dla mojej poduszke z hello kity portfelik z kitty i czekolade.Pozoze jej na stoliku w pokoju. A dzis w miescie widziala mikolaja i sie pytala.gdzie mikolaj idzie.

Gość hjifdfdsfs
My jak narazie mamy jedno dziecko i jej nie żałuję, zwłaszcza ze mi i siostrze rodzice robili takie same prezenty. Rano się budziłyśmy a obok w reklamówce(!) :) były prezenty i pamiętam jak wyciągałam i zachwycałam się kazdym po kolei, a to jakaś kolorowa książka z cudnymi obrazkami, dres, lakierki, jakiś pluszak, lalka, świecidełka, słodycze. A pod choinkę dostawałyśmy jeszcze więcej, jak dotąd najpięniejszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam to domek dla lalek w dzieciństwie i juz chyba zaden prezent tamtej radosci nie przebije :) Pąmietam jaka to była radosc i uciecha.

Gość pasmanterya
Ustawiamy buty, każdy po jednym, a rano w butach są prezenty - albo raczej buty leżą na prezentach :P bo odwrotnie by sie nie zmieściło

Gość olk
Postawiłam przy drzwiach wejściowych .

Gość ja dalam slodycze
i bajki edukacyjne z ulubionym bohaterem. maly dostaje zawsze cos wiekszego na swieta. na mikolaja skromnie ;)

Gość Święty Mikołaj;)
Prezenty leżą pod poduszkami:) jak zaniosłam do pokoju syna to udawał ,że śpi....:)

Gość hmmmmmm ????
u nas dzień wcześniej czyści się kozaczki i w nocy rodzice wkładają do nich słodycze:)

Gość mrrrrrr3241
moje dzieciaki przed pójściem spać wysprzątaly pokój tak , żeby niebyło żadnej zabawki na ziemi (bo Mikolaj mógłby się o jakąś potknąć :)). dostali całą górę słodyczy -stawiamy przy łóżku . Zabawki dostają pod choinkę:) no a na parapecie zostawily kubek mleka i ciasteczka, żeby mikołaj się poczęstował:)

Gość pipilanstrum
a ja dałam swojej smarkuli kopa w dupę:)niech wie, że mikołaj przychodzi tylko do grzecznych dziewczynek;/

wiszą w skarpecie świątecznej na drzwiach w ich pokoju, zaraz zobaczymy, czy znalazły;) ale słodycze wieczorem dostaną dopiero:)