Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smietanka do kawy

WYSZEDŁ MI OKROPNY KOLOR WŁOSÓW JESTEM ZAŁAMANA!

Polecane posty

Gość smietanka do kawy

Miałam bardzo jasniutkie wlosy blond rozjasniane ale z czasem zaczely mi sie wydawac za jasne i postanowilam troche przyciemnic do jasnego blondu lub blondu i wczoraj kupilam farbe z wellaton jasny popielaty blond i wyszly mi srebrne!...na szczescie mialam pod reka jeszcze jeden kolor tej samej firmy tylko jasny blond i zafarbowalam i mam teraz bardzo ciemne wlosy ze srebrnymi i tak akcentami...Boze ja nie wiem co teraz robic pol nocy nie spalam. Nie wiem czy zrobic dekoloryzacje u fryzjera czy rozjasnic do poprzedniego jasnego blondu? Dziewczyny zdazyla wam sie taka wpadka z kolorem? Chodzi mi o blond ze chcialyscie lekko przyciemnic a wyszedl wam zupelnie inny kolor? W moim przypadku ciemny:( prosze o rade co robic...

Gość w morde dostalam
kombinuj dalej, to w koncu bedziesz łysa.. no i problem z włosami się sam rozwiąże :classic_cool:🖐️

Gość smietanka do kawy
Jak sie ma rozwiazac sam?

Gość to jest kurde
wypadna ci od tych farb, zdarza ci sie myslec czasami?🖐️

Gość smietanka do kawy
Owszem zdarza ale popelnilam błąd i chce go naprawic

najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u fryzjera i zdjęcie koloru, na przyszłość radzę nie eksperymentować ;)

mi kiedys takie sine wyszly masakra szare jakies z czasem sie wypłukało to było cos r l oreala jakis perłowy blond

Gość popielaty odceń powinien
"zejść" po kilku myciach.

na rozjasnianych wlosach bardziej sie uwidacznia pigment, popielate farby maja wlasnie srebrny. po kilku umyciach wlosow by sie zmyl. kiedys mi na rozjasnianych wyszly z popielatej farby niebieskie...

Gość skoro czeka cię jeżyk
najlepszym rozwiązaniem jest oddanie mi swoich otworków 👄 dam ci spermy we włosy :classic_cool: i na twarz ;)

Gość myj szamponem przeicwłupieżowy
powinno się szybko zmyć ja bym na Twoim miejscu już nic nie robiła z farbami na razie daj odpocząć trochę włosom - to że są ciemniejsze - potraktuj jako zmianę, a wszystkim mów że tak chciałaś i tka miało być. umaluj się mocniej, ubierz ładnie i z uśmiechem dawaj do przodu:) znam ten ból, bo też lubię mieć jasne włosy i nieraz miałam dziwne efekty:p Blondy najlepiej oddawać w ręce fryzjerów, ponieważ rozjaśnione włosy reagują na farby inaczej niż reszta. Teraz proponuję "prać" włosy codziennie i bardzo intensywnie je nawilżać - odżywki i maseczki

Gość smietanka do kawy
dziękuję dziewczyny za rady dziś idę do znajomej fryzjerki na konsultację i zobaczymy co powie...

Gość kartinka
Dlatego ja odkąd mam blond włosy farbuję u fryzjera i jestem zawsze zadowolona :)