Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co sadzicie o czerwonych

Polecane posty

Gość chamskaa licealistka
sa fajne

Gość Truskawkowa mama...
Dżenifer - po co kupować zwyczajne trampki za 240 zł, skoro takie same tylko bez metki firmy (której i tak nie znam i ni e kojarzę) dostawniesz za 39, w Deichmanie np.??????? Nie bądź snobką. Jeśli masz już tyle kasy, że wydajesz na takie pierdoły to lepiej zasil konto jakiegoś hospicjum dla dzieci czy kup budę dla psa do schroniska, albo co tam sobie wymyślisz. Mnie też byłoby stać na takie drogie buty. Ale po co???? Zamiast tego kupiłam ostatnio parę fajnych gadżetów dla dzieciaków do przedszkola obok mojego domu.

Gość Truskawkowa mama...
pewnie znasz taką paremię z Biblii: Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego.

jezu ty naprawde nie widzisz roznicy? conversy to buty na lata, a takie ustrojstwo z daichmanna no prosze cie

Gość hej projekcie
A poco chodzic latami w tych samych trampkach jak co roku zmienia sie moda ? Nie lepiej kupić tańsze a co roku nowe ?

Gość Truskawkowa mama...
Dupa - buty na lata - no jasne! :D Chodzi o metkę i tylko o nią :) Kupuję buty z Deichmana i CCC i są super. Nie potrzebuję wydawać na szpilki 400 czy 1000 zł żeby czuć się wartościową i atrakcyjną kobietą. Klasę i szyk ma się w naturze ... lub nie :) A te buty to nic ciekawego - ot zwykle trampki. I może jeszcze bedzeisz mi wmawiać, że jeśli będę takowe obuwie za 240 zł prała co najmniej raz z tygodniu w pralce z wirowaniem (bo przecież noga się poci, buty się brudzą) to też wytrzymają bez szwanku, bez odbarwiania i odlejania podeszwy 3-7 lat? No nie żartuj :)

Gość Truskawkowa mama...
typowa licealistka - miałam takie koleżanki w klasie jak Ty. Co ciekawe taka dzieciarnia uważa, że jeśli ma się buty NIKE czy Adidas, bluzę firmową i w ogóle wszystko najlepiej firmowe, łącznie ze stringami z Triumpha za 89 zł to jest sie bardziej cool, na czasie i warto się z takimi zadawać. :D Śmiech!!!!! Jakie to wszsytko puste i denne.

Gość Truskawkowa mama...
Tak jak kiedyś każda taka "popularna po amerykańsku" dziewczyna w klasie chciała mieć takie żelazka :D http://www.google.pl/imgres?q=%C5%BCelazka+buty&num=10&hl=pl&tbo=d&biw=1440&bih=809&tbm=isch&tbnid=rxoqRiW54SZAwM:&imgrefurl=http://sprzedajemy.pl/czarne-koturny-38-39-rylko-skora-skorzane-lato-castle-party-cyber-goth-gothic-lolita-gotyk-gotyckie-zelazka-buty,634920&docid=iDD2zuL8AhmfGM&imgurl=http://img4.sprzedajemy.pl/540x405_koturny-rylko-skora-skorzane-lat-2746644.jpg&w=484&h=406&ei=H3fAUOHSNJOxhAf62ICgAQ&zoom=1&iact=rc&dur=569&sig=104602804301887312429&sqi=2&page=1&tbnh=143&tbnw=167&start=0&ndsp=42&ved=1t:429,r:0,s:0,i:80&tx=143&ty=30 Żałosne

Gość kotka poes mobilnie
dobre :-D trampki na lata :-D

idiotki no idiotki :o a jakośc, lepszy materiał to wam coś mówi? kupujcie sobie te chińskie gówna :o po drugie w trampkach nikt nie chodzi non stop kefy :o

a co wam do tego ile kto wydaje na buty, ma taki kaprys to wydaje.

a ty truskawkowa to chyba z biedy jestes skoro uważasz, ze ludzie kupują markowe dla metek, oni to robią dla jakosci, wiec daruj sobie i idź wyrzuć poliester z szafy i kup choć jedną porządną bluzkę z wełny kaszmiru itp, poczujesz co to bluzka :D

Gość jestę studentę
A ja w trampkach z deichmanna chodziłam 3 lata i nadal nadają się do noszenia, są w dobrym stanie. Ale jak ktoś łazić nie umie, to mu się nawet conversy rozwalą po roku ;]

Gość chamska piz*o
polyester to materiał z którego szyją często najlepsi projektanci. I nic tego nie zmieni. Wszystko zależy od kroju i fasonu- z polyestru można zrobić cuda. Michael Kors szyje z polyestru, marka Galliano się tego też nie boi.