Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też mam pytanie z innej beczki

Czy wasi mężczyźni otwierają przed wami drzwi ?

Polecane posty

Gość asdfghoihfgfc
Jeżli męzczyzna otwiera drzwi samochodu kobiecie,to albo kobieta jest nowym nabytkiem mezczynyalbo nowy samochód.

Gość czy ja jestem kulturalny?
"Co to za debilny tekst z tą drabiną ?" tekst jak tekst "pie**ole, jacy wy jesteście głupi"? co to za kultura? jakaś wyższa?

Gość Jesteś tępakiem tyle
Wiesz, dla takich jak ty to inaczej nie można :) inaczej nie zrozumiesz :D

Gość mój mi otwiera jak mam
wypierdalać z domu :(

Gość mój mi otwiera jak mam
zawsze ładnie otworzy i pokazuje palcem,,jak chcesz pierdolic to wypierdalaj :(

Wiem,co o mnie myśli mój facet ;).Tak robią kulturalni mężczyźni.Poza tym nie wiesz dlaczego tak robi to się nie wypowiadaj 🌻.

to jest dobre wychowanie i tzw. kindersztuba i nie ma nic wspolnego z niedołęznoscia Kinga, glupiutka jestes niestety, ale z tego co widziałam to młoda, wiec masz jeszcze prawo sie ogarnąć

Kultura kobiety każe jej oczekiwać jakichś symbolicznych gestów faceta, ale równocześnie na żart odpowiadać RYNSZTOKOWO. Facetowi brak kultury jak zachowa się niezgodnie z "etykietą dyplomatyczną". Kobieta kulturalnie WYRZYGUJE RYNSZTOKOWE SŁOWA na gościa, który powiedział coś co nie było dla niej równie dowcipne jak dla niego. CHAMSTWU TRZEBA SIĘ PRZECIWSTAWIAĆ SIŁOM!!!!! ;)

Gość Też mam pytanie z innej beczki
mój facet wie co to kultura, kiedy wracam od kochanka zawsze jest ciebły obiadek, gazeta i kapcie, a mój ukochany wita mnie miłym słowem, kwiatami i usmiechem, możecie się uczyć od niego prostaki!

Wiem doskonale dlaczego tak robią :) Muszę tego wysluchiwać za kazdym jednym wsiadaniem do auta i w wielu innych sytuacjach. Mimo to nie popieram takich zwyczajów i są do mnie równie obraźliwe jak całowanie w rękę

Kinga i dlatego jestes głupia. Ale w końcu to zrozumiesz. Skoro dla Ciebie tego typu gesty sa obraxliwe, to znaczy, że Ty wychowania dobrego nie zaznałas

To,że dla Ciebie są obraźliwe-nie znaczy,że każdy facet zachowujący się w ten sposób traktuje swoją kobietę jak gamonia jakiegoś ;).Mój akurat dodatkowo mnie ochrania bo jestem po ciężkim wypadku i przez kilka godzin miałam składaną nogę,także nie chciałabym się wywalić na schodach

Szczęscie, a Tobie zycze, by ktoś Ci to wyjasnij i bys zauwazyła, co robisz xle. Co jak co kobieta powinna zachowywac sie wg regul i jak kobieta.

do tej Pani co to kciukiem.... Zamiast rzucać epitetami ("głupia"), niech Pani spróbuje się zastanowić. Czy "kindersztuba" usprawiedliwia w jakikolwiek sposób korzystanie z tego słowa w stosunku do Pani, która pewne szarmanckie gesty odbiera inaczej niż Pani?

W internecie nie ma czegos takiego jak kultura. A dla mnie ktoś taki jest głupi, bo obraża moja płec zachowując się w taki sposob

Kciukiem :p w takim razie zapierdalaj do garów i podłogę myć :p tam gdzie tradycyjne miejsce kobiety :p ewentualnie jak szlachcianka to haftować serwetki a nie na kafe siedzieć z pospólstwem

Gość Jesteś tępakiem tyle
W internecie nie ma kultury tylko jest netykieta :)

Gdyby nie moja kindersztuba odpowiedzialbym Pani, Pani słowami "jestes głupia. Ale w końcu to zrozumiesz." Nie powiem tak, bo nie mógłbym się upierać, że jestem kulturalny. Powiem więc inaczej: Mam nadzieję, że Pani kiedyś zrozumie to czego jeszcze nie rozumie Pani dzisiaj. z pełnym uszanowaniem... pozostaję w nadziei....

Kinga, jestes zajebiscie ograniczonym dzieciakiem, to, ze facet jest kulturalny, to tylko plus. Kobieta powinna byc dumna, a nie zachowywac sie jak kretynka. I mylisz pojęcie. Parnerstow, to dla mnie ważna rzecz czesto to moj kochany gotuje obiad , a ja wrzucam wegiel, bo powiedzmy, ze na to zajecie mam bardziej ochote. Za to puchne z dumy, gdy wysiadam pod marketem i on podaje mi reke bym wysiadla. Masz czas, jeszcze to do Ciebie dotrze.

Gość vin80
Kinga - według mnie musisz się czuć gorsza i mieć mega kompleksy żeby aż tak teatralnie walczyć o "równość".

no nie, jak tu się pożegnać przeczytawszy tekst o obrażaniu płci? daruję sobie polemikę nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet PIES CIĘ JEBAŁ bo to mezalians byłby..... DLA PSA "W internecie nie ma czegos takiego jak kultura." Niech Pani jednak spróbuje poszukać. Być może zawodzi mnie pamięć, ale tak jakoś to leciało.... z nieustajacą nadzieją.... żegnam Panią

"moj kochany gotuje obiad , a ja wrzucam wegiel" "Za to puchne z dumy, gdy wysiadam pod marketem i on podaje mi reke bym wysiadla." puchnie z dumy też arabka opowiadając, że mąż odwiózł ja do lekarza nie wszyscy musieli widzieć, że to on jachał na osiołku, a ona za nim dreptała... skąd ty wytrzasnęłaś takiego faceta, który POZOLIŁ na to abyś wrzucała węgiel? Rączki podobno ma, ale nawet gdyby nie miał to za jedno piwko znajdzie się kolejka chętnych. :( kim i czym ty się chwalisz kobieto?

No to rzeczywiście powód do dumy :D bez sensu :p to tak jakbyś caly czas dziwiła sie temu że Twój facet jest kulturalny w taki sposób jaki Ty akurat lubisz :D

No właśnie :) mój facet nie pozwoliłby żebym wrzucała węgiel, kopała ogródek...itd bo to nie praca dla dziewczyny :) za to otwarcie sobie drzwi jest spokojnie w moim zasięgu i mogę bez wysiłku zrobić to sama, więc dlaczego mam chcieć żeby to facet za mnie otwierał??? Wolę jak wrzuca węgiel, naprawia samochód, włazi na dach żeby poprawić antenę i inne takie rzeczy, których ja nie chcę robić :p

Nie po to mam rączki,aby ktos mnie traktowal jak inwalidkie lub jakąś niedołęzną Nigdy o to nie prosiłam,drzwi sama sobie potrafie otworzyc jeszcze :o

a ja lubie meskie roboty, poza tym, to byl tylko przyklad. sama sypialnie przemalowalam, sama sobie obrazek zawiesze i moze czasem ma waty, ze go wyreczam w meskich sprawach, ale ja to zwyczajnie lubie. nawet dla noiepelnosprawnego jest latwe otwarcie drzwi. nie cho o niedloznosc, a gest. dobra, dzieciakowi tlumaczyc nie bede. szkoda mi tylko twoich dzieci z takim wychowaniem. niektorzy nie powinni sie rozmnazac. jouers

Gość vin80
Toksyczna - następna baba z problemami...