Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COcaZeroCola

pocenie sie, jak zaradzic?

Polecane posty

Gość COcaZeroCola

strasznie sie poce od momentu kiedy przestalam uzywac etiaxil. caly czas musze go uzywac? to jest nie do zniesienia, leje sie ze mnie pomimo malego wysilku. jest to moze objaw jakiejs choroby ??

Gość COcaZeroCola
śmierdzę okrutnie. w tramwaju ludzie się odsuwają :O

Gość COcaZeroCola
moze lepiej udac sie do lekarza i zrobic podstawowe badania ? bo ta potliwosc niestety sie nasila..

Gość władysław 1948
lubię takie spocone niunie :classic_cool:

Gość siedzi mi w głowie ta myśl
nie bierzesz jakichs leków? ponoć picie szałwi co dzień zmniejsza potliwość, a zamiast drogich antidralów czy etiaxilów to spróbuj bloker z ziai

Ja miałam taki problem i używałam etiaxilu przez pół roku. Przestałam i mam już spokój z tym od dwóch lat. Więc myślę, że powinnaś zrobić badania i znaleźć przyczynę, skoro po odstawieniu się to nasiliło znowu.

polecam bloker z Zjai. kosztuje 6 zł :) :) :) jest idealny. Można poczytac na necie jakie ma opinie. W końcu nie mam problemu z białymi śladami na czarnych bluzkach ani żółtych na białych :) Używam raz w tygodniu. Działa. :)

a kochana ty zrób badania hormonów. Chyba przy problemie z tarczycą ma się taki objaw. Moze to zbieg okoliczności, że akurat po odstawieniu blokera.

Gość fvevrfrev
ja zawsze mialam problemy z poceniem, zadne antyperspiranty nie dzialaly ale!!! za namowa kolezanki wyprobowalam blocker z ziaji.... tak dobrego blockera za psie pienaidze nie mialam. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM

nie tylko z tarczyca, ogolnie jak z hormonami jest problem to moze sie rozregulowywac to. a czy nie miewasz goraczek? tak czy inaczej lekarz sie klania, ale moze byc tak, ze taka twoja uroda, niektorzy tak maja ze sie po prostu duzo pocą

Gość COcaZeroCola
kiedys juz mowilam lekarzowi rodzinnemu o tym przy okazji na wizycie, ale on to zbagatelizowal i powiedzial ze taki wiek (mam23 lata) potem stoswalam etiaxil i ustapilo, przzestalam i teraz znowu wrocilo. do lekarza rodzinnego sie udac czy do jakiego ?

ja bym poszla z tym do ginekologa-endokrynologa