Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE - zniewieściałym facetom

Faceci, jeśli wiecie co to kardigan, baskinka, tregginsy czy kolor amarantowy...

Polecane posty

Gość NIE - zniewieściałym facetom

To znaczy, że jesteście ci­py nie faceci i za długo siedzicie na tym forum :D[cześć]

Gość kamil1979jgora
No ja wiem co to jest kardigan i coś w tym jest, bo byłem prawiczkiem do 27 roku życia. Reszta to nie wiem. Z drugiej strony czy kobieta która wie co to jest spalony jest lesbijką? No raczej nie.

Gość zniewieściałymetro
a czy każdy facet to twój potencjalny partner?a czy każdy facet to twój potencjalny partner? jesli ci się zniewiesciali nie podobają to sie nimi nie zajmuj... i daj im święty spokój jesli ci się zniewiesciali nie podobają to sie nimi nie zajmuj... i daj im święty spokój

Gość zniewieściałymetro
miało być tak: a czy każdy facet to twój potencjalny partner? jesli ci się zniewiesciali nie podobają to sie nimi nie zajmuj... i daj im święty spokój

Gość dwie cipy
Zadałem to pytanie koleżance, ale ona nie wiedziała:-P Normalnie CIPA z niej:-):-):-):-):-) Ja też nie wiem. Idę do ubikacji sprawdzić! Pozdrawiam wszystkie cipy naturalne i te od niedawna przerobione!

Gość kafeeeełe...
ja wiem tylko co to kardigan, babciny sweter z duzym dekoltem zapinany do połowy klatki piersiowej na duze guziki. Bashinka - pierwszy raz slysze takie slowo, moze sklep bershka? :D tregginsy kojarzą mi sie z trekkingiem a amarantowy kolor z atramentem i granatowym :D

Gość hahaha z atramentem
:D:D:D

Gość Elżbietka oh!
niepokojąca liczba mężczyzn wie co to kardigan! Niedobrze! :D:P

Gość ciąg dalszy
wróciłem z wc i teraz stwierdzam zanik ci py Dziękuję kafełe. Penis mi rośnie:-)