Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos pomoze ?

jajniki i okres :(

Polecane posty

Gość moze ktos pomoze ?

od 2ch miesiecy mam problem z miesiaczka. nie jest regularna plus powinnam ja miec jak zawsze 7 dni a od 2 miesiecy mam ja tylko 3 plus nie jest az tak obfita i strasznie boli mnie prawy jajnik. do ginekologa mam wizyte zapisana za 2 tyg ale teraz moze ktos mi podpowie moze ktos mial podobnie i moze mial torbielke alebo inne swinstwo ?

Gość mialamtaksamo
wykluczasz ciaze?

Gość moze ktos pomoze ?
nie bo sie nie zabezpieczamy ... ale nie mam innych objawow tylko to. a myslisz ze moze to byc z ciaza zwiazane ?

Gość moze ktos pomoze ?
nikt nie podpowie :/

Gość mialamtaksamo
Mialam tak trzy miesiace pod rzad. Poszlam do lekarza i okazalo sie, ze w ciazy jestem : ) A okres mialam, a nie jakies tam plamienie jak niby powinno byc na poczatku ciazy. Do tego male kawalki skrzepow. Jedynie 2 dni zamiast 5. No i podobnie ja u Ciebie masakryczny bol jajnika plus podwyzszona temperatura. Cuda sie zdarzaja ! : ) Idz do lekarza. W Twoim przypadku moga to rownie dobrze byc zaburzenia, nic powaznego.

Gość moze ktos pomoze ?
hmmm .... jutro rano zrobie test. najgorsze to to ze jak sie okarze ze jestem a ja prezedwczoraj z kolezanka wino wypilam :/ a w trakcie ciazy trzeba i siebie dbac... no nic moze faktycznie to tylko zaburzenia